Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μένω σε περιοχή με λίγα σπίτια και ακόμα πιο λίγες διαθέσιμες συνδέσεις του ΟΤΕ. 
Πριν 3 εβδομάδες - 1 μήνα περίπου, νέος γείτονας, έκανε αίτηση για νέα σύνδεση και του είπαν πως δεν υπάρχουν ελεύθερες θύρες. 
Τότε αυτός είπε "Έτσι ε; θα δείτε τι θα σας κάνω, θα σας τα ξηλώσω όλα".
Αυτά όλα τα έμαθα από τεχνικό του ΟΤΕ, ο οποίος ήρθε σήμερα να δει γιατί 15-20 σπίτια δεν είχαμε σύνδεση..

Βρήκε όλα τα καλώδια μέσα σε μια ντουλάπα του ΟΤΕ, ξηλωμένα με το χέρι, τραβηγμένα μασούρι. 
Τώρα θα πρέπει τόσα σπίτια να περιμένουμε 1-2 βδομάδες το λιγότερο το συνεργείο να δει που πάει το κάθε καλώδιο.
Και ποιος μας λέει πως, μόλις επιδιορθωθεί η βλάβη, ο ίδιος κύριος ένα βράδυ θα ξανακάνει το ίδιο πράγμα ;

Πάντως, ο τεχνικός δε θέλει να κατονομάσει τον γείτονα γιατί δεν είναι σίγουρος ότι το έκανε αυτός, απλά επειδή το είπε.. Έλεος..
Όμως όλη η γειτονιά εκεί, είναι ενοικιαζόμενα και τόσες μέρες δεν θα υπάρχει internet. Γιατί πρέπει ΠΑΛΙ εμείς, να πληρώσουμε την νύφη ;
Τι να κάνω, μπορώ να ζητήσω κάποια αποζημίωση απ τον ΟΤΕ να μου δώσει ένα στικάκι με τζάμπα GB internet για τις ημέρες που δεν υπάρχει σύνδεση ; 

Edit: Μίλησα ξανά με τον ΟΤΕ και μου λέει το μόνο που γίνεται, αν έχετε κινητό τηλέφωνο στην COSMOTE να σας κάνουμε δώρο πακέτο με MB για να το χρησιμοποιήσετε ως hotspot στο wifi του σπιτιού.. 
Ούτε τηλέφωνο στην cosmote έχω, αλλά και να είχα δε θα ήθελα να δεσμεύσω το κινητό μου να κάνει όλη τη μέρα το hotspot. 
Τουλάχιστον με έβαλε στα extra super duper επείγον αιτήματα βλαβών.. για να δούμε..

Επεξ/σία από KenJiNx
Δημοσ.

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο σοβαρά τώρα πήγε ο άλλος ο βλάκας και ξήλωσε της γραμμές; υπομονή δεν έκανε; λες και είναι ο μοναδικός που ήθελε γραμμή άλλος στην θέση του πιο νορμάλ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ενημέρωσε μας αν γίνει καμία σημαντική εξέλιξη με ενδιαφέρει η περίπτωση σου  😛

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill2015 είπε

κατσε τα καφαο συνηθως δεν ειναι κλειδωμενα; 

οχι συνηθως , ειναι παντα κλειδωμενα και οταν το ανοιγεις εχει και συναγερμο και καλεις να ενημερώσεις.

Το εναεριο δικτυο ειναι ελεύθερο , απαγορευεται ομως να πειράζεις αν σε δει κάποιος πας αυτοφωρο απευθειας

Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά, παραθαλάσσιο χωριό είμαστε, που έχουμε κόσμο μόνο τα καλοκαίρια. Τι ασφάλεια να έχει το καφάο.. Κουτί απ τον πρώτο παγκόσμιο, θα το έδωσε μια κλωτσιά την πόρτα και θα διαλύθηκε.. Εδώ έχει 5 χιλιόμετρα υπόγειο καλώδιο από το ένα χωριό στο άλλο, και άλλα 2 χλμ εναέριο καλώδιο για να μοιραστεί στο χωριό.. Τι ασφάλειες και συναγερμούς.. 

Το σίγουρο πάντως είναι πως θα την πληρώσουμε πάλι μόνο εμείς..  Θα σας κρατάω ενήμερους.

• Sad 2
Δημοσ.

Ο οτε -εάν και εφόσον- έχει τεκμηριωμένες αποδείξεις για τον φταίχτη είναι σίγουρο 100% ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Δημοσ.

Εναντιον του ΟΤΕ να δουμε ποιος θα κινηθεί που δεν φροντιζει να ασφαλίζει επαρκος τα ΚΑΦΑΟ παρα τα αφηνει ερμεα στισ ορέξεις του καθε βαρεμενου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να φτιάξει όλες τις σάπιες και ξεκλείδωτες ντουλάπες μήπως αντι να απασχολει τζαμπα τα οργανα της τάξης????

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Να φτιάξει όλες τις σάπιες και ξεκλείδωτες ντουλάπες μήπως αντι να απασχολει τζαμπα τα οργανα της τάξης????

Ρε φίλε άμα δεν ξέρεις μη λες ασυναρτησίες . Καταρχήν στα καφαο ξανά είπαμε υπάρχει συναγερμος ,ΣΕ ΟΛΑ . 

2ον δεν υπάρχει ο όρος ντουλάπα στις τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα δεν ξέρω αν ενωεις εισαγωγή ή κάτι άλλο , Η εισαγωγή είναι ευθύνη του δχστη της πολυκατοικίας.

Δημοσ.

Παιδιά να ενημερώσω..
Εχθές, Δευτέρα, από το πρωί μου ερχόταν μηνύματα, "εργαζόμαστε στην επίλυση του τεχνικού προβλήματος της περιοχής σας" κτλπ και το μεσημεράκι μου ήρθε μήνυμα πως αποκαταστάθηκε η βλάβη.
Ακόμα δε πήγα στο σπίτι βέβαια να το ελέγξω και μόνος μου, και αν είχε κάποια επίπτωση στις ταχύτητες το όλο σκηνικό.. Ελπίζω από 3,5mbps να μην έπεσε κι άλλο.. :D
Άμεση η τεχνική υποστήριξη του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...