Bigis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας . Σήμερα θα ξεκινήσω να φτιάχνω υπολογιστές για το μαγαζί μου όπου θα έχουν έναν ssd Samsung 860 evo 250 gb και ένας WD blue 7200rpm για storage. Σκοπός μου είναι στον ssd να κάνω 2 partition (υπολογίζω ένα 65 γιγα και ένα το υπόλοιπο) όπου στο 65αρι θα έχω την μήτρα του μαγαζιού (windows 10 x64 ) με τα <core>προγράμματα chrome office client ταμείου κλπ κλπ . στο άλλο partition θα έχω κάποια games που το ssd τα κάνει να αποδίδουν πιο smooth για τον πελάτη πχ .pubg (όλα τα παιχνίδια ήταν καλό να είναι σε ssd αλλά τα giga είναι περιορισμένα) και τα αλλά τα οποία παίζονται πιο σπάνια και είναι μεγάλα θα τα έχω στον HD. Επίσης να σημειωθεί ότι θα χρησιμοποιήσω το shadow defender ή το deep freeze . για το partition της μήτρας. Systems CPU : R5 1600 stock clocks stock cooler MB: ASUS PRIME B350 PLUS RAM: 8 giga Hyper 3000MHz (θα μπουν άλλα 8 γιγα σύντομα) GPU: gtx 1060 3GB (gigabyte) Έχοντας σας πει το πλάνο που έχω στο μυαλό μου έχω κάποιες απορίες. 1) Shadow defender ή deep freeze (έχω δει ότι και με τα δυο θα έχω πιο αργό boot time είναι φυσιολογικό αυτό έτσι ? με ενδιαφέρει όταν ο πελάτης κάτσει να έχει μια smooth εμπειρία) 2) Πρέπει να κάνω κάποια settings μιας και θα χρησιμοποιήσω ένα από τα δυο αυτά προγράμματα ? (προς το deep freeze κατευθύνομαι περιμένω και την γνώμη σας) για να μην έχω extra φθορά στο ssd ? 3) Έχω δει γενικά ότι όταν έχουμε ένα ssd για OS HD για storage o HD μπαίνει σε ένα mode σαν sleep να το πω και αν χρειαστεί να ανατρέξουμε σε ένα αρχείο σε αυτόν κάνει κάποια sec να επανέλθει πάλι . αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πιο αργή απόκριση του συστήματος (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ ) γίνεται να το απενεργοποιήσω αυτό και να είναι μόνιμα ενεργός (ο HD )??? Θα έχει κάποια επίπτωση στην ζωή του ? 4) Το Superfetch εφόσον θα χρησιμοποιώ deepfreeze h shadow defender να το κλείσω ? 5) Σκοπός μου είναι εφόσον τα συστήματα είναι ιδία να κάνω όταν τελειώσω Clone το ssd στα υπόλοιπα συστήματα άλλα θέλω τα πάντα όλες κυριολεκτικά οι ρυθμίσεις που θα έχω να είναι περασμένες . με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το κάνω αυτό με ασφάλεια ? 6) Τέλος οποιοδήποτε TIP από μέρους σας για max gaming performance κάποιο setting οτιδήποτε είναι καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ πολύ. *Αν το μέρος του post μου είναι λαθος παρακαλώ να μεταφερθει στο σωστο απο καποιον admin. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Bigis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα