nipoa Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 πες μου σε πιο δημο ειναι . μου αρεσει να ξεφτιλιζω ζωαδια δημοσιους υπαλληλους που θεωρουν τον εαυτο τους αρχηγο φυλης 1
tritonas00 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) πηγαινε και ρωτα τον ονομα και επωνυμο και σημειωσε το σε ενα χαρτι μπροστα του μετα τραβα αντιδημαρχο στην τελικη κανε ενα ακμπαρ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από tritonas00
blackhill66 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 ζητας βοηθεια σε ενα θεμα λεγοντας πως δεν μπορεις να δωσεις περαιτερω πληροφοριες γιατι ειναι ευαισθητο.Πως θα σε βοηθησει καποιος εδω αν δεν δωσεις πληροφοριες,εδω δεν αναφερεις ουτε σε ποια υπηρεσια εχεις απευθυνθει (στην οποια μπορει να δουλευω εγω) ,ε? 1
theoritikos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Όπως σου είπαν κάνεις αίτηση για να μάθεις τον λόγο καθυστέρησης,την οποία πας και καταθέτεις στην υπηρεσία που απευθύνθηκες. Αν δεν σου απαντήσουν στο δεκαπενθήμερο, απευθύνσου στον Συνήγορο του Πολίτη. Στην αίτηση θα βάλεις τον αριθμό κατάθεσης των εγγράφων ,όπως και της αίτησης-ερώτησης. Είχα και εγώ παρόμοιο θέμα ίδιας σοβαρότητας (νομίζω) με το δικό σου. Κατάλαβα ότι με το να τους βρίζω και να κάνω σαματά κάθε φορά που πάω στην υπηρεσία δεν κερδίζω τίποτα, απευθύνθηκα στον Συνήγορο. 6 μήνες μετά δικαιώθηκα 1
mylo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Εμένα κάτι μου βρωμάει στην όλη ιστορία. Θες να πιστέψω δλδ ότι πας κάθε 10 μέρες εδώ και 6 μήνες και ο υπάλληλος είτε βαριέται είτε την έχει κάνει πριν τη λήξη ωραρίου και εσύ αντί να πας να κράξεις σε προϊστάμενο, διευθυντή δήμαρχο μπαίνεις και ρωτάς εδώ για να σε πουν δώσε φακελάκια και πάνε στην αστυνομία; 4
Lakou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα αν έχει τηρηθεί η νόμιμη οδό καταθέσεις, πρωτόκολλο κ.α υπάρχει πλαίσιο νόμου που σου δίνει δυνατότητα μέχρι και να αποζημιώθεις... http://www.minadmin.gov.gr/?p=7224
ObeyWario! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόνο εγώ έχω απορία ποια υπηρεσία μπορεί να είναι αυτή;
orck Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Αλλαγής φύλλου είναι βρε φίλε. Τι σε νοιάζει; Ο άνθρωπος μας ζήτησε μια συμβουλή για το πρόβλημα του. Ο καθένας του λέει την άποψη του. Είναι λίγο αδιάκριτο να ρωτάμε εάν ο ίδιος δεν θέλει να πει για όποιον λόγο και να είναι αυτό. 2
tritonas00 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Εμένα κάτι μου βρωμάει στην όλη ιστορία. Θες να πιστέψω δλδ ότι πας κάθε 10 μέρες εδώ και 6 μήνες και ο υπάλληλος είτε βαριέται είτε την έχει κάνει πριν τη λήξη ωραρίου και εσύ αντί να πας να κράξεις σε προϊστάμενο, διευθυντή δήμαρχο μπαίνεις και ρωτάς εδώ για να σε πουν δώσε φακελάκια και πάνε στην αστυνομία; θα υπερθεματισω
AristidisZ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, tritonas00 είπε θα υπερθεματισω +1, κάτι δε μας λέει καλά (ή μας κρύβει ο TS)
l337 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Έχεις ανοίξει ένα θέμα όπου δεν δίνεις καμία πληροφορία και ταυτόχρονα ζητάς απαντήσεις. Συν τοις άλλοις, χωρίς να γνωρίζουμε απολύτως τίποτα, κάποιοι αφελείς (για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς) εδώ μέσα ξεκινήσανε τον κανιβαλισμό για να εκτονώσουν τα εσωτερικά τους θέματα. Ως είναι, μόνο ως λόγο για ανούσιο flame μπορώ να εκλάβω το νήμα αυτό.
tzelen Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Οι απαντήσεις που θα πάρεις θα έχουν την ίδια ποιότητα με την ερώτηση - όσο πιο λίγα λες, τόσο πιο αόριστες και φλου θα είναι οι απαντήσεις. Κατανοώ ότι μπορεί να είναι κάποιο ευαίσθητο θέμα, κάτι το οποίο δεν θες να δημοσιοποιήσεις, δικαίωμά σου, μην περιμένεις όμως πιο συγκεκριμένες απαντήσεις από "κάνε καταγγελία", "βάλε φουσκωτούς", κτλ.
MikeJ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Σε τι ακριβώς θα μας βοηθήσει το να μας πει το που είναι η υπηρεσία ή το αντικείμενου του ζητήματος ; Οι σωστές προτάσεις έχουν ήδη αναφερθεί ανεξαρτήτως του αντικειμένου. https://www.gedd.gr/index.php?action=report https://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/circular/6445/print/pdf 2
notist Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Παιδιά δεν παίζει το σενάριο. Με τη σειρά υπάρχει προϊστάμενος, διευθυντής οικονομικών-διοικητικών-τεχνικής υπηρεσίας,αντιδήμαρχος των αντίστοιχων,γενικός γραμματέας,δήμαρχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις