ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 9:22 ΠΜ, stefan123 είπε Αν ήσουν Γαλλία θα σου έλεγα να το πάρεις μιας και είναι μια χαρά αμάξι...Αλλά εδώ στο Ελλάδα δεν έχουμε μαστόρους για να φτιάχνουν τέτοια πολύπλοκα αμάξια και με τόσα ηλεκτρονικά φορτωμένα...Στην τελευταία μου βλάβη κόντεψαν να μου αλλάξουν το μισό αμάξι μέχρι να βρουν τι έχει..Και μάλιστα στην αντιπροσωπεία και σε μοντέλο δεκαετίας (megane2) πόσο μάλλον στο 4 που θες εσύ και θα το κοιτάνε σαν εξωγήινοι αν πάθει κάτι...Πάρε το οπελακι που είναι πιο απλό σαν αμαξι,αν και το επόμενο μου θα είναι κάτι σε avensis η i30 μιας και οι σχιστοματηδες φτιάχνουν αυτοκινηταρες...άποψη μου... Τα Hyundai πλεον ειναι "σχεδον" Ευρωπαϊκα. Σχεδιαζονται στη Φρανκφουρτη απο Γερμανους και φτιαχνονται στην Τσεχια και τη Ρωσια. Εχει ανεβει πλεον αισθητα η ποιοτητα σε σχεση με το παρελθον αλλα εχουν ανεβει και οι τιμες
kalmik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Από Megane III και πάνω, τα νεώτερα μοντέλα είναι αρκετά αξιόπιστα (όντως το Megane II από ηλεκτρολογικής πλευράς ήταν για το ρέμα). Όσο για Οpel είχα στην οικογένεια και Zafira (2001) και Astra (2004) και τραβήξαμε πολλά με διαρκείς βλάβες: κολλάγανε Μπεκ και δεν ξεκίναγε, αισθητήρες διάφοροι (όπως ζώνης ασφαλείας!!), προβληματικά φρένα, έκοψε ιμάντα εκκεντροφόρου το Astra 30.000km από αλλαγή (λένε κάθε 60.000χλμ) και δεν ξέρανε τίποτε κλπ. Kαι διάφορα άλλα που δε θέλω να θυμάμαι. Ο δε κινητήρας 1600 του Zafira έπεσε στα 130.000χλμ και ήθελε ελατήρια και βαλβίδες. Να πώ οτι στο Yaris του 2002 που του έχουμε πιει το αίμα (220.000χλμ εντός πόλης ως επί το πλείστον) ο κινητήρας είναι σαν καινούργιος και τώρα μετά τα 150.000χλμ καλοέστρωσε και καίει και πιο λίγο. Κανείς δεν τοπιστεύει , αλλά έτσι είναι. Αυτά από πρώτο χέρι περί Οpel αξιοπιστίας για Renault ΄όσα γνωρίζω είναι από τον περίγυρό μου. Καλή αναζήτηση. Πάντως για τελείως αξιόπιστο αμάξι μονον Subaru, Lexus, Honda (made in Japan) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2018 από kalmik
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, kalmik είπε Από Megane III και πάνω, τα νεώτερα μοντέλα είναι αρκετά αξιόπιστα (όντως το Megane II από ηλεκτρολογικής πλευράς ήταν για το ρέμα). Όσο για Οpel είχα στην οικογένεια και Zafira (2001) και Astra (2004) και τραβήξαμε πολλά με διαρκείς βλάβες: κολλάγανε Μπεκ και δεν ξεκίναγε, αισθητήρες διάφοροι (όπως ζώνης ασφαλείας!!), προβληματικά φρένα, έκοψε ιμάντα εκκεντροφόρου το Astra 30.000km από αλλαγή (λένε κάθε 60.000χλμ) και δεν ξέρανε τίποτε κλπ. Kαι διάφορα άλλα που δε θέλω να θυμάμαι. Ο δε κινητήρας 1600 του Zafira έπεσε στα 130.000χλμ και ήθελε ελατήρια και βαλβίδες. Να πώ οτι στο Yaris του 2002 που του έχουμε πιει το αίμα (220.000χλμ εντός πόλης ως επί το πλείστον) ο κινητήρας είναι σαν καινούργιος και τώρα μετά τα 150.000χλμ καλοέστρωσε και καίει και πιο λίγο. Κανείς δεν τοπιστεύει , αλλά έτσι είναι. Αυτά από πρώτο χέρι περί Οpel αξιοπιστίας για Renault ΄όσα γνωρίζω είναι από τον περίγυρό μου. Καλή αναζήτηση. Πάντως για τελείως αξιόπιστο αμάξι μονον Subaru, Lexus, Honda (made in Japan) Ρε φίλε τα έθαψες γενικά όλα τα opel.Αφού με έκανες να αναρωτιέμαι μήπως το δικό μ ου γράφει λάθος μάρκα απέξω . Έχω το opel vectra 1600 του 2005.Το κοντέρ γράφει 256.000 χιλιόμετρα από τα οποία τα 128.000 με υγραέριο και η μηχανούλα του δεν καίει σταγόνα λάδι.Από βλάβες δεν ξέρω μόνο σέρβις και αλλαγές ανταλακτικών σε φυσιολογικές φθορές.Ούτε αισθητήρες ούτε μπεκ ούτε καταλύτες γενικά έχω αλλάξει.ΜΙα χαρά λειτουργούν αν και ο κατασκευαστής για κάποια λέει αλλαγή μετά τις 150.000 χιλιόμετρα. Νοιώθω τυχερός που έχω το συγκεκριμένο και αν αύριο μου το κλέψουν θα πάω να αγοράσω ένα ακριβώς το ίδιο και θα το μετατρέψω σε υγραέριο. 5,5 ευρώ (ευρώ λέω όχι καύσιμο) στα 100 χιλιόμετρα μου κοστίζει.Κάτσε ανάλυσέ το. Από την άλλη δεν ξέρω για τα megan αλλά τα astra θα έλεγα ότι είναι μια χαρά αυτοκίνητα.
talibanakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2018 Στις 22/6/2018 στις 1:38 ΜΜ, bromiaris είπε Δηλαδή είσαι ανάμεσα από δυο Γαλλικά αυτοκίνητα… What? Στις 21/6/2018 στις 10:34 ΜΜ, mixalispan είπε Καλησπέρα σας παιδιά θελω να αγοράσω καινούργιο αμάξι από αντιπροσωπεία και είμαι ανάμεσα στο megane 1.2 tce 130ps και το opel astra dynamic 1.400 150 ps, έχει κάποιος ένα από τα αμάξια αυτά να μου πει εντυπώσεις? Θέμα αξιοπιστίας, service έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. Ειχα το megane coupe,πολλα πολλα προβληματα.Το συγκεκριμενο μοντελο το ειχαν αγορασει επι 4 φορες στην οικογενεια της νονας μου,το ενα εκ των 4 κατεληξε σε εμενα και ολα εβγαζαν τα ιδια προβληματα καρμπον. Καποια στιγμη κατεληξα να μην εχω κανενα απο τα 4 παραθυρα σε λειτουργια και καπου εκει τελειωσε το εργο. Ομοιως δεν ειχαν παραθυρα και τα υπολοιπα της οικογενειας
bromiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 29 λεπτά πριν, talibanakos είπε What Τι δεν κατάλαβες;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, talibanakos είπε What? Ειχα το megane coupe,πολλα πολλα προβληματα.Το συγκεκριμενο μοντελο το ειχαν αγορασει επι 4 φορες στην οικογενεια της νονας μου,το ενα εκ των 4 κατεληξε σε εμενα και ολα εβγαζαν τα ιδια προβληματα καρμπον. Καποια στιγμη κατεληξα να μην εχω κανενα απο τα 4 παραθυρα σε λειτουργια και καπου εκει τελειωσε το εργο. Ομοιως δεν ειχαν παραθυρα και τα υπολοιπα της οικογενειας Ολοι μαζι τα πηραν ή παροτι εβγαζαν προβληματα, αγοραζαν κι αλλα;
talibanakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 17 ώρες πριν, bromiaris είπε Τι δεν κατάλαβες; Ποια ειναι τα 2 γαλλικα αυτοκινητα; 6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Ολοι μαζι τα πηραν ή παροτι εβγαζαν προβληματα, αγοραζαν κι αλλα; Θελω να ελπιζω οτι τα ειχαν παρει ολα μαζι
~mxls~ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 3 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ποια ειναι τα 2 γαλλικα αυτοκινητα; Θελω να ελπιζω οτι τα ειχαν παρει ολα μαζι PSA Group ανήκει και η Opel πλέον. Στις 22/7/2018 στις 6:19 ΠΜ, papoys1 είπε ... Από την άλλη δεν ξέρω για τα megan αλλά τα astra θα έλεγα ότι είναι μια χαρά αυτοκίνητα. Για Astra H & K που έχω άποψη, είναι απλά μέτρια αυτοκίνητα. Μέχρι εκεί. 1
bromiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, talibanakos είπε Ποια ειναι τα 2 γαλλικα αυτοκινητα; Τα Renault megane και opel astra....
talibanakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, bromiaris είπε Τα Renault megane και opel astra.... Δεν ηξερα οτι μπηκε σε γαλλικο ομιλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το PSA Group δεν είναι συγχωνεύσεις εταιριών σε μια μεγάλη αλλά κάτι σαν γάμος. Όπως είναι το Renault-Nissan-Mitsubishi alliance. Αυτό σημαίνει ότι ανταλλάσσουν τεχνογνωσία και μοιράζονται πράγματα, αλλά παραμένουν ξεχωριστές εταιρίες. Άρα αυτό που γράφουν κάποιοι ότι τα Opel/Vauxhall έγιναν γαλλικά δεν ισχύει.
talibanakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Rzarector είπε Άρα αυτό που γράφουν κάποιοι ότι τα Opel/Vauxhall έγιναν γαλλικά δεν ισχύει. Προφανως και δεν ισχυει,δεν ειναι σαν την daewoo που εγινε..cevrolet.. Αλλα δεν το ηξερα οπως και να εχει Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2018 από talibanakos
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, talibanakos είπε Προφανως και δεν ισχυει,δεν ειναι σαν την daewoo που εγινε..cevrolet.. Αλλα δεν το ηξερα οπως και να εχει Στην περίπτωση της Daewoo που έγινε Chevrolet, είχε και τις δύο εταιρίες η General Motors σαν θυγατρικές. Η Opel/Vauxhall επίσης ανήκε στην General Motors μέχρι πέρσι οπότε και την αγόρασε το PSA σαν θυγατρική, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί και ανεξάρτητα παράγοντας στην Γερμανία (και όχι μόνο), αφού αυτή είναι η λογική του PSA. Τυπικά δηλαδή είναι θυγατρική του PSA, πρακτικά είναι ξεχωριστή εταιρία που μοιράζεται τεχνογνωσία με το PSA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα