Προς το περιεχόμενο

Renault megane η opel astra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά θελω να αγοράσω καινούργιο αμάξι από αντιπροσωπεία και είμαι ανάμεσα στο megane 1.2 tce 130ps και το opel astra dynamic 1.400 150 ps, έχει κάποιος ένα από τα αμάξια αυτά να μου πει εντυπώσεις? Θέμα αξιοπιστίας, service έχετε κάποια ιδέα? Ευχαριστώ. 

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν εχεις καταληξει στα 2 αυτα αυτοκινητα θα σου ελεγα  μην παρεις ρενω.το ειχα παρει καινουργιο 18500 ευρω πριν 2,5 χρονια το πουλησα πριν 1 χρονο.δεν αξιζει.παρε καλυτερα το οπελ..

Δημοσ.

Το άλλαξες φίλε μου γιατί σου έβγαλε κάποια προβλήματα? Η δν σου άρεσε η οδηγική του συμπεριφορά? 

Δημοσ.

Αν ήσουν Γαλλία θα σου έλεγα να το πάρεις μιας και είναι μια χαρά αμάξι...Αλλά εδώ στο Ελλάδα δεν έχουμε μαστόρους για να φτιάχνουν τέτοια πολύπλοκα αμάξια και με τόσα ηλεκτρονικά φορτωμένα...Στην τελευταία μου βλάβη κόντεψαν να μου αλλάξουν το μισό αμάξι μέχρι να βρουν τι έχει..Και μάλιστα στην αντιπροσωπεία και σε μοντέλο δεκαετίας (megane2) πόσο μάλλον στο 4 που θες εσύ και θα το κοιτάνε σαν εξωγήινοι αν πάθει κάτι...Πάρε το οπελακι που είναι πιο απλό σαν αμαξι,αν και το επόμενο μου θα είναι κάτι σε avensis η  i30 μιας και οι σχιστοματηδες φτιάχνουν αυτοκινηταρες...άποψη μου...

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά έχω φίλο που έχει το megane του '16 πετρέλαιο μέσω leasing. Οπότε τον ακούω και μιλάει για αυτό το αμάξι καταριέται την ώρα και τη στιγμή. Άθλια φρένα (αλλαγή δίσκων στις 30.000χλμ), πολλά τριξιματα, κακή ποιότητα εσωτερικού με διακόπτες που είδα με τα μάτια μου ότι έχει και το twingo της κοπέλας μου που είναι του '09 αλλά και σε πολλά σημεία έχει ξεβαψει το εσωτερικό. Πριν είχε ένα φιέστα και ήταν κατά ευχαριστημένος σε σχέση με αυτό.

Δημοσ.

Χαζές βλάβες βγάζουν συχνά οπότε αν το συνδυάσεις με τους άσχετους μαστόρους την έκατσες..Ανέκαθεν είχαν την φήμη ότι ήταν κουδουνιστρες αλλά ανοίγεις το ράδιο και όλα οκ..Επίσης τα λένε γαλλικές μπανιέρες γιατί αν βουλωσουν τα λουκια σου έρχεται το νερό μεσα και γεμίζει όλο το πάτωμα νερά...Εγώ παρόλα αυτά το χρεπιγκαν το αγαπάω...(μαζοχας mode off)

Δημοσ.

Πάντως αν θέλει ο φίλος να δει και το i30 όπως ανέφερε κάποιος πιο πριν. Τρομερά τίμιο αυτοκίνητο και ποιοτικό. Οι κορεάτες έχουν ανέβει παρά πολύ τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mixalispan είπε

Το άλλαξες φίλε μου γιατί σου έβγαλε κάποια προβλήματα? Η δν σου άρεσε η οδηγική του συμπεριφορά? 

Οδηγικη συμπεριφορα κακη,ποιοτητα πλαστκων κακη ,ακριβα σερβις ,ακριβα ανταλακτικα, πολυ κακη αξια μεταπωλησης.τωρα γιατι το πηρα ειναι αλλο θεμα μην το αναφερω καλυτερα..το μετανοιωσα.αν εισαι αναμεσα στα 2 παρε το οπελ.δεν σου προτεινω κατι αλλο ουτε να μπεις στην διαδικασια παλι να τα ξαναδιαλεξεις αμαξια.αναμεσα στ 2 αυτα οπελ με κλειστα τα ματια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, mixalispan said:

Έχε στο νου σου βέβαια ότι ο mp123 προφανώς και δεν μιλάει για Megane. 

3 hours ago, stefan123 said:

Πάρε το οπελακι που είναι πιο απλό σαν αμαξι,

Τι πιο απλό έχει το Opel? 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τι πιο απλό έχει το Opel? 

Κατά πάσα πιθανότητα τίποτα, μη σου πω ότι θα έχει και πιο σύνθετα - προηγμένα ηλεκτρονικά.

Όποιο και να προτιμήσεις να ξέρεις ότι με αυτά που διαβάζω και βλέπω στα καινούργια θα είσαι 50-50 στο αν σου βγάλει χαζά προβλήματα, τριξίματα κλπ, δυστυχώς.

Εγώ πάντως θα επέλεγα το Astra. Περισσότεροι γνώστες του αυτοκινήτου αν συμβεί κάτι, περισσότερα ανταλλακτικά (άρα και πιο φθηνά) κλπ.
Επίσης οι κινητήρες σε απόδοση θα έχουν μεγάλη διαφορά, οπότε άλλος ένας άσος υπέρ του Astra.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mixalispan είπε

είμαι ανάμεσα στο megane 1.2 tce 130ps και το opel astra dynamic 1.400 150 ps

Δηλαδή είσαι ανάμεσα από δυο Γαλλικά αυτοκίνητα…

Δημοσ.
4 ώρες πριν, turbakiasss είπε

Δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά έχω φίλο που έχει το megane του '16 πετρέλαιο μέσω leasing. Οπότε τον ακούω και μιλάει για αυτό το αμάξι καταριέται την ώρα και τη στιγμή. Άθλια φρένα (αλλαγή δίσκων στις 30.000χλμ), πολλά τριξιματα, κακή ποιότητα εσωτερικού με διακόπτες που είδα με τα μάτια μου ότι έχει και το twingo της κοπέλας μου που είναι του '09 αλλά και σε πολλά σημεία έχει ξεβαψει το εσωτερικό. Πριν είχε ένα φιέστα και ήταν κατά ευχαριστημένος σε σχέση με αυτό.

Μόλις μίλησα πάλι μαζί του και με ενημέρωσε ότι είναι το Clio Station Wagon και όχι το Megane. Απλά για να μην μπερδέψω περισσότερο τον φίλο.

Δημοσ.
1 hour ago, bromiaris said:

Δηλαδή είσαι ανάμεσα από δυο Γαλλικά αυτοκίνητα…

To Astra έχει φτιαχτεί πριν αγοραστεί η Opel από το PSA group. 

Δημοσ.

To captur ειχα ..ποτε ξανα γαλλικο.παρε το οπελ αν εισαι αναμεσα στα 2 με κλειστα τα ματια.μην το ψαχνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...