GDan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά βοήθεια , αγορασα τελικά εναν 120mb WD Sata.Ο τεχνικός που τον εγκατεστησε μου ειπε ότι δεν χρειάζεται να βαλουμε οδηγους με το F6 γιατι τα windows XP prof αναγνωριζουν μια χαρα το πρωτόκολλο, τελικα ο δισκος συνδεθηκε με το καταλληλο καλώδιο και δουλευει στα 38mb/sec(sisoftSandra),είναι ή δεν είναι σωστά συνδεδεμένος: παρακαλώ βοηθήστε, ευχαριστώ
crAss Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Anoigeis to kouti vlepeis an o diskos exei apo piso to klassiko fardi kalodio i to poli lepto tou serialATA kai eisai sigouros. crAss
Cue Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Τα Windows XP με SP1 (ίσως και χωρίς) δε χρειάζοντε drivers αν είναι κάποιος onboard sata controller (για pci λογικά θα θέλουν). Άμα λες ότι συνδέθηκε με το "κατάλληλο" καλώδιο (φαντάζομαι εννοείς sata) τότε γιατί ανυσηχείς? :/
GDan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 η λογική λέει ότι αφού είναι συνδεδεμένος με το ειδικό καλώδιο δουλεύει σαν SATA , βρήκα όμως στο cd της Μ/Β Gigabyte κάτι drivers siliconImage SATAlink Controller και μ' έβαλαν σε σκεψεις και πειρασμο για πειράματα , τελος παντων, παιδια σας ευχαριστώ για την βοήθεια , στη διαθεση σας ,
Joykiller Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2004 oxi re ok eisai,satalink einai gia to sata controller sou men alla mono stin exairetiki periptwsi pou xreiasteis drivers,ekeinoi einai ypoxrewmenoi na sto exoun mesa sto kouti kai apo kei kai pera sou lene fato de mas noiazei pantws kyrile se kovw ama einai sata o skliros ontws kai doulevei...pantws ayto me to kalwdio (lepto-fardy) tha dialysei tis opoies amfivolies sou...ta win xp den theloun drvs
GDan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 λοιπον ακουστε τώρα το κουφό κι αν δε με πιστευετε ...στη διαθεσή σας για κάθε ενημέρωση. Το μαγαζι που μου τα πουλησε και τα τοποθετησε, μου ζήτησε τα XP prof SP1 corp που ό ίδιος έφτιαξα πριν 7 μήνες για να τα μελετήσει γιατί τα δικά τους δεν αναγνωριζουν αυτόματα το SATA.μην κάνω βημα αν λεω ψεματα, τελικά ...αβυσσος η ψυχή των windows
NeTeD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Abit nf7s έχεις? Siliconimage έχει κι αυτή και προ ημερών που έκανα μια xp εγκατάσταση σε μια τέτοια χρειάστηκε F6 και τη δισκετούλα για να τον δουν.
pseira Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Kai mena xreiastike to F6 me abit NF7-s. Alla to paidi kati leei gia cd tis gigabyte opote..Pantws XP SP1 exw....
GDan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 φιλε μου το M/B ειναι gigabyte 8Ipe100L , το πηρα πριν 5 μερες και επειδή πρωτη φορά ερχομαι σε επαφή με νεες τεχνολογιες ΣΑΤΑ και Η/Τ στη cpu,σκεφτηκα να πειραματιστώ λιγακι, (40 χρονια φουρναρης γαρ) Παντως δεν δουλευουν όλα τα SP1 σωστα με το SATA, αν διαβασες λιγο πιο πανω , ο μαγαζατορας ζητησε τα δικά μου γιατι λεει η δικη του εκδοση δεν υποστηριζει την αυτοματη αναγνωριση του δισκου και ειχε προβλημα με τις εγκαταστασεις στα μηχανηματα που παρεδιδε ,τωρα τι ακριβώς εκανα στη δική μου εκδοση , α γ νω σ τ ο, ίσως να ενσωματωσα όταν την εφτιαχνα καποια αρχεία νεοτερα απο τη Microsoft που υποστηριζουν τους controllers......
LL_NEO Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2004 Τι chipset φοράει η μητρική σου. Αν ο sata controller δεν είναι απλώς onboard αλλά αντιθέτως ενσωματωμένος στο southbridge όπως δλδ στα τελευταία chipset της Intel και της VIA (απο τη μαλακισμένη την Nvidia περιμένουμε ακόμα το MCP-S) τότε απο ότι έχω δει δε χρειάζεσαι driver
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.