Προς το περιεχόμενο

XIAOMI Wowstick 1P+ 14€ @ Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι λέει ο τίτλος. Το νέο ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi μόνο με 14€ με χρήση του κωδικού 85f546 στο checkout.

Αναφέρει ότι ο αριθμός είναι περιορισμένος. Οπότε αν το θέλετε βιαστείτε:

https://www.banggood.com/XIAOMI-Wowstick-1P-19-In-1-Electric-Screw-Driver-Cordless-Power-Screwdriver-p-1266074.html

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 6
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή αλλά αυτό δεν είναι το νέο το κανουριο έχει επαναφορτιζομενη μπαταρία.

Πάντως και αυτό για αυτά τα χρήματα είναι εξαιρετικό το έχω κάποιους μήνες τώρα και είναι υπερευχαριστημενος. 

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, imvrios είπε

Ότι λέει ο τίτλος. Το νέο ηλεκτρικό κατσαβίδι της Xiaomi μόνο με 14€ με χρήση του κωδικού 85f546 στο checkout.

fixed γιατι βλεπω οτι ειναι "ρολογαδικο", δηλαδη μικρες-ψιλες μυτουλες εχει - δεν ξερω ποσο νοημα εχει για τοσο μικρες δυναμεις να μπλεκεις με ηλεκτρικο, δεν νομιζω να εξυπηρετει :

Ότι λέει ο τίτλος. Το  ηλεκτρικό κατσαβιδακι της Xiaomi μόνο με 14€ με χρήση του κωδικού 85f546 στο checkout.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν είναι για να κάνεις τρύπα στον τοίχο αλλά εγώ λαπτοπ pc και ότι μικροπγαματα εγω με αυτό τα λύνω/δένω πια. 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, THESPYROS είπε

Τελωνείο έχει αν αγοράσεις από Bangood??

Όχι, ατέλεια έως τα 22 ευρώ. Αν κολλήσει τελωνείο τους στέλνεις τιμολόγιο και απαλάσσεται.

Μια χαρά είναι το κατσαβιδάκι.

• Thanks 2
Δημοσ.

Πριν κάτι μέρες αγόρασα το νέο που υπάρχει σε προσφορά.

https://www.banggood.com/XIAOMI-Wowstick-1F-64-In-1-Electric-Screwdriver-Cordless-Lithium-ion-Charge-LED-Power-Screwdriver-p-1294707.html

Περιμένω να έρθει με Priority Direct Mail. Όταν έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Η χρήση θα είναι για επισκευές PC/Laptop/Mac και άλλες μικρές συσκευές όπου οι βίδες έχουν πολλές στροφές στα πάσα...

• Confused 1
Δημοσ.

Περί τελωνείου, πριν κάνα 5μηνο είχα πάρει κι εγώ κάτι σε προσφορά με κουπόνι και μου είχε βγει κάτω από 22, αλλά είχε κάτσει τελωνειο γιατί αυτοί (lightinthebox) γράψανε πάνω την αρχική τιμή, και νομίζω πως όλοι έτσι κανουν, αν δεν κάνω λάθος. 

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τα κεντρικά των ΕΛΤΑ μου είπαν πως κοιτάνε την αρχική τιμή και όχι προσφορές και κουπόνια. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αν κάποιος το έχει κάνει αυτό με την απόδειξη για αγορά με κουπόνι, αλλά αυτό μου είχαν πει τότε. Δεν ασχολήθηκα με τα ΕΛΤΑ και απλά ζαλισα τον Κινέζο και μου κάλυψε το ποσό.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, wotofoko είπε

Περί τελωνείου, πριν κάνα 5μηνο είχα πάρει κι εγώ κάτι σε προσφορά με κουπόνι και μου είχε βγει κάτω από 22, αλλά είχε κάτσει τελωνειο γιατί αυτοί (lightinthebox) γράψανε πάνω την αρχική τιμή, και νομίζω πως όλοι έτσι κανουν, αν δεν κάνω λάθος. 

Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τα κεντρικά των ΕΛΤΑ μου είπαν πως κοιτάνε την αρχική τιμή και όχι προσφορές και κουπόνια. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει και αν κάποιος το έχει κάνει αυτό με την απόδειξη για αγορά με κουπόνι, αλλά αυτό μου είχαν πει τότε. Δεν ασχολήθηκα με τα ΕΛΤΑ και απλά ζαλισα τον Κινέζο και μου κάλυψε το ποσό.

Το τι γράφει πάνω δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι τι γράφει το τιμολόγιο. Ο υπάλληλος τον ΕΛΤΑ ήθελε απλά "να φύγεις απ' το κεφάλι του".

• Like 4
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβα χθες παραγγελία που είχα κάνει 22/6, με απλή αποστολή όμως χωρίς tracking number.

Το κατσαβίδι όπως έγραψε και ο matrixxx πιο πάνω είναι για μικροπράγματα. Οι περισσότερες μύτες του είναι μικρές και ψιλές. Το δοκίμασα σε "κανονικού" μεγέθους βίδες και δεν είχε αρκετή δύναμη για να τις ξεβιδώσει. Έπρεπε πρώτα να τις χαλαρώσω λίγο με το χέρι.

Για μικροπράγματα όμως είναι μια χαρά.

Δημοσ.

Εφόσον ο κωδικός στο αρχικό πόστ έληξε, όποιος το θέλει, με κωδικό 3dcd67 η τιμή κατεβαίνει στα 13.38€

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arwindan είπε

Παρέλαβα χθες παραγγελία που είχα κάνει 22/6, με απλή αποστολή όμως χωρίς tracking number.

Το κατσαβίδι όπως έγραψε και ο matrixxx πιο πάνω είναι για μικροπράγματα. Οι περισσότερες μύτες του είναι μικρές και ψιλές. Το δοκίμασα σε "κανονικού" μεγέθους βίδες και δεν είχε αρκετή δύναμη για να τις ξεβιδώσει. Έπρεπε πρώτα να τις χαλαρώσω λίγο με το χέρι.

Για μικροπράγματα όμως είναι μια χαρά.

Την ίδια εμπειρία είχα και εγώ. Το καλό είναι ότι μια χαρά ξεβιδώνει και ως χειροκίνητο, και μόλις χαλαρώσει λίγο η βίδα πατάς το κουμπί και βγαίνει εύκολα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...