thomason993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το Swords and Soldiers HD απο το steam. Link εδώ: https://store.steampowered.com/app/63500/Swords_and_Soldiers_HD/ Για περιορισμένο χρονικό διάστημα Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από thomason993 4
vairass Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, thomason993 είπε Δωρεάν το Swords and Soldiers HD απο το steam. Link εδώ: https://store.steampowered.com/app/63500/Swords_and_Soldiers_HD/ Για περιορισμένο χρονικό διάστημα Για ανηλικα κανει ; παιδικο φαινεται.
thomason993 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 ^Δεν το εχω παιξει το παιχνίδι. Απλά το βρήκα και το ανέβασα. Καλύτερα να ψάξεις κάποιο βιντεακι απο YouTube για να κρίνεις αν κάνει για ανήλικα.. 1
vdanasto Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Κι εμένα 2€ δείχνει, -80% έκπτωση στην αρχική τιμή.
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μην το ψαχνετε δεν ανεβηκε ποτε, μου ηρθε ειδοποιηση απο την ιδια την εταιρεια που την διαβασα 30 λεπτα μετα, μπηκα και η τιμη ηταν 1.99ε. Ηθελα και εγω να ανεβασω το θεμα αλλα δεν το ανεβασα αφου η κατι παιχτηκε η το βλεπω να ανεβαινει αυριο πχ.
vairass Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Μην το ψαχνετε δεν ανεβηκε ποτε, μου ηρθε ειδοποιηση απο την ιδια την εταιρεια που την διαβασα 30 λεπτα μετα, μπηκα και η τιμη ηταν 1.99ε. Ηθελα και εγω να ανεβασω το θεμα αλλα δεν το ανεβασα αφου η κατι παιχτηκε η το βλεπω να ανεβαινει αυριο πχ. εγω το πηρα κανονικα , το θεμα ειναι αν θα το παιξω ....χλωμο
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, vairass είπε εγω το πηρα κανονικα , το θεμα ειναι αν θα το παιξω ....χλωμο Καλα εχουμε γεμησει απειρα παιχνιδια απο προσφορες αλλα ποτε προλαβες; Μιση ωρα μετα απο την αποστολη του email μπηκα και δεν υπηρχε, μονο για 20 λεπτα το εκαναν η ειχαν τα τζιμανια 100 δωρεαν ληψεις πχ και οταν εφυγαν το γυρισαν σε πληρωμη;
vairass Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Καλα εχουμε γεμησει απειρα παιχνιδια απο προσφορες αλλα ποτε προλαβες; Μιση ωρα μετα απο την αποστολη του email μπηκα και δεν υπηρχε, μονο για 20 λεπτα το εκαναν η ειχαν τα τζιμανια 100 δωρεαν ληψεις πχ και οταν εφυγαν το γυρισαν σε πληρωμη; βρε πιο πολυ το πηρα για τον μικρο -σιγα μην κατσω να παιξω αυτο το πραγμα...ε προλαβα μολις ανεβηκε το πατησα και βουαλα
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, vairass είπε βρε πιο πολυ το πηρα για τον μικρο -σιγα μην κατσω να παιξω αυτο το πραγμα...ε προλαβα μολις ανεβηκε το πατησα και βουαλα Προσφορα της πλακας με λιγα λογια αφου μεσα σε ενα μισαωρο εγινε καπνος.....Παλι καλα που δεν αξιζει σαν παιχνιδι
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 παιχνιδι ηταν τσαμπα απο χτες , προμο γιατι βγαζουν 2 ,ηταν για μια μερα τσαμπα , μην ξεχνατε οτι το steam αλλαζει τιμες/προσφορες στις 8-9 το βραδυ σε ωρα ελλαδας. Απλα αργησε να ανεβει εδω η προσφορα.
Salvation81 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, georgethebeast είπε παιχνιδι ηταν τσαμπα απο χτες , προμο γιατι βγαζουν 2 ,ηταν για μια μερα τσαμπα , μην ξεχνατε οτι το steam αλλαζει τιμες/προσφορες στις 8-9 το βραδυ σε ωρα ελλαδας. Απλα αργησε να ανεβει εδω η προσφορα. Εμενα το μηνυμα απο τον Publisher απεσταλει: Πεμ 21/6/2018 18:49 και 19:30 μπηκα αλλα δεν υπηρχε. Βεβαια πως δουλευει η mail list τους αυτο ειναι αλλο θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα