Ntouris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, ultraex2003 είπε αυτο ειναι το μοντελο για το bitmore το εχει φιλος !! Ωπ είχα ένα τάμπλετ με τον ίδιο! Δυστυχώς τότε δε βρήκα κάποια rom για το συγκεκριμένο, όμως ξέρω ότι μπορείς να τρέξεις linux με αυτό !
nighthawk theo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Ntouris3 είπε Ωπ είχα ένα τάμπλετ με τον ίδιο! Δυστυχώς τότε δε βρήκα κάποια rom για το συγκεκριμένο, όμως ξέρω ότι μπορείς να τρέξεις linux με αυτό ! Για αρχή θα κανω αυτα που μου ειπε ο φιλος πιο πανω (ρυθμισεις και απενεργοποιηση διαφορων αχρηστων εφαρμογων και λειτουργειων) και αναλογα θα δουμε. Σας ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον και τον χρονο σας
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Καλησπέρα σας για να μην ανοίγω το ίδιο θέμα έχουμε ένα τάμπλετ που αγοράσαμε για youtube, facebook, meseenger, φωτογραφίες, email, ραδιόφωνο.. αλλά είναι πολύ αργό. Το έκανα επαναφορά. Είναι το Lenovo X30L 1Gb ram (900mb) android ver 6.0.1 Snapdragon 1,27Ghz (4x ARM Cortex-A7 Το tablet είναι 10' και υποστηρίζει OTG Το είχα παρει καμία 150€ Έχει βελτίωση; Και πόσο; ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα