nighthawk theo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 καλησπέρα στην ομάδα! Πριν δυο βδομαδες πηρα ενα Bitmore (colortab 10" II pro). Με το που ξεκινησε για βασικα πραγματα οπως facebook messenger & youtube κανει δυο ωρες να φορτωσει καθε σελιδα και το UI κολλάει παρα πολυ. Ναι ξέρω οτι πληρωνεις παιρνεις αλλα τωρα το πηραμε. Υπαρχει καποια λυση γοα αυτο; Να αλλαξω OS κάπως; (εαν αλλαζει). Γενικα σκαμπαζω λιγο οποτε ολα δεκτά! Ευχαριστώ πολυ εκ των πρωτερων!
imvrios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 ColorTab 10" II Pro δε βρήκα, βρήκα ColorTab 10" II Plus. Αν πράγματι αγόρασες αυτή τη σαβούρα με τα specs που λέει εδώ, κατά τη γνώμη δεν αξίζει να ασχοληθείς καν. Αν μπορείς να το επιστρέψεις κάνε το, μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και αγόρασε ένα οικονομικό, value for money tablet από Κίνα. Αν θες να επιμείνεις σε αυτό, με μία σύντομη έρευνα δε βρήκα ούτε custom roms. Από ότι είδα έχει λειτουργικό Android 6. Αν γράψεις "How to speed up android 6" ή γενικότερα "How to speed up android" θα βρεις άπειρους οδηγούς που βασικά αναφέρουν τα ίδια 10-20 tips για να επιταχύνεις γενικά Android συσκευές. Αλλά και πάλι σου λέω, δεν αξίζει τον κόπο.
saruman123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Τσάμπα λεφτά. Για να το γυρίσεις πίσω δεν νομίζω να παίζει,οπότε καλός ή κακός το αφήνεις σε ένα συρτάρι και μαζεύεις λεφτά για κάτι καλύτερο. Να υπολογίσεις τουλάχιστον να έχει 2-3gb ram και 16-32 gb rom με επεξεργαστή αν γίνει Snapdragon αλλιώς πας στον MTK. Υ.Γ:Και αυτό να σου γίνει και μάθημα.
jp77s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Επειδή δεν γίνεται να το πετάξεις αλλά μάλλον ούτε να το επιστρέψεις, δοκίμασε τα παρακάτω : Πήγαινε στις ρυθμίσεις>εφαρμογές, (ή διαχείριση εφαρμογών) και απεγκατεστησε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς. Ότι δεν μπορείς να το απεγκαταστησεις, απενεργοποιησε το. Πας σε μια μια εφαρμογή που δεν χρειάζεσαι και πατάς απενεργοποιηση και αναγκαστική διακοπή. Κάτι εφαρμογές της Google όπως το περίπτερο, η μουσική και οι ταινίες δεν νομίζω ότι σου χρειάζονται. Όσα περισσότερα απ ενεργοποιήσεις τόσο το καλύτερο. Στη συνέχεια μάθε να χρησιμοποιείς πιο ελαφριές εφαρμογές. π. χ. Newpipe αντί youtube, Facebook lite αντί Facebook ή ακόμη και άλλο store αντί του playstore. Για το newpipe και τις εφαρμογές εκτός playstore πρέπει να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές από τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Πιστεύω με τα παραπάνω κάτι θα γίνει... 1
stefan123 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Με ένα τέτοιο τάμπλετ σου γράφω τώρα..Έχω την ταμπλεταρα sony z2 στο service πάνω από 45 μέρες και περιμένω να μου αλλάξουν οθόνη..Εκτός από παναργο, κολλάει κιόλας όποτε θέλει,μπορεί να κρασαρει κιόλας ακόμα και τώρα που γράφω..Η οθόνη του είναι μισό καμμένη οπότε γράφω από το υπόλοιπο μισό καλό,και φαντάσου την έχω αλλάξει ήδη μια φορά..Αν μπορείς κάντο επιστροφή ή πάρε κάποιο επώνυμο με την διαφορά..Τα νεύρα θα σου σπάσει και δουλειά δεν θα κάνεις...Ευτυχώς πρόλαβα καί απάντησα.......
nighthawk theo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, imvrios είπε ColorTab 10" II Pro δε βρήκα, βρήκα ColorTab 10" II Plus. Αν πράγματι αγόρασες αυτή τη σαβούρα με τα specs που λέει εδώ, κατά τη γνώμη δεν αξίζει να ασχοληθείς καν. Αν μπορείς να το επιστρέψεις κάνε το, μάζεψε λίγα χρήματα ακόμα και αγόρασε ένα οικονομικό, value for money tablet από Κίνα. Αν θες να επιμείνεις σε αυτό, με μία σύντομη έρευνα δε βρήκα ούτε custom roms. Από ότι είδα έχει λειτουργικό Android 6. Αν γράψεις "How to speed up android 6" ή γενικότερα "How to speed up android" θα βρεις άπειρους οδηγούς που βασικά αναφέρουν τα ίδια 10-20 tips για να επιταχύνεις γενικά Android συσκευές. Αλλά και πάλι σου λέω, δεν αξίζει τον κόπο. Σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες μετο θεμα μου. Να το γυρισω πισω δύσκολο. Ειχα παρει καποτε ενα bitmore 7αρι και θυμαμαι δεν ειχε κανενα τετοιο θεμα. Ηταν αψογο αλλα το πουλησα επειδη το ειχα στο συρταρι. 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Τσάμπα λεφτά. Για να το γυρίσεις πίσω δεν νομίζω να παίζει,οπότε καλός ή κακός το αφήνεις σε ένα συρτάρι και μαζεύεις λεφτά για κάτι καλύτερο. Να υπολογίσεις τουλάχιστον να έχει 2-3gb ram και 16-32 gb rom με επεξεργαστή αν γίνει Snapdragon αλλιώς πας στον MTK. Υ.Γ:Και αυτό να σου γίνει και μάθημα. Εχεις ενα δικιο φιλε. Περιμενα οτι τα βασικα τουλαχιστον θα τα κανει! Επειδη ηθελε η μανα μου 10αρα οθονη για να βλεπει καλυτερα διαλεξα κατι φτηνιαρικο για αολη χρηση. Τετοιο χαλι δεν το περιμενα.. 3 ώρες πριν, jp77s είπε Επειδή δεν γίνεται να το πετάξεις αλλά μάλλον ούτε να το επιστρέψεις, δοκίμασε τα παρακάτω : Πήγαινε στις ρυθμίσεις>εφαρμογές, (ή διαχείριση εφαρμογών) και απεγκατεστησε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς. Ότι δεν μπορείς να το απεγκαταστησεις, απενεργοποιησε το. Πας σε μια μια εφαρμογή που δεν χρειάζεσαι και πατάς απενεργοποιηση και αναγκαστική διακοπή. Κάτι εφαρμογές της Google όπως το περίπτερο, η μουσική και οι ταινίες δεν νομίζω ότι σου χρειάζονται. Όσα περισσότερα απ ενεργοποιήσεις τόσο το καλύτερο. Στη συνέχεια μάθε να χρησιμοποιείς πιο ελαφριές εφαρμογές. π. χ. Newpipe αντί youtube, Facebook lite αντί Facebook ή ακόμη και άλλο store αντί του playstore. Για το newpipe και τις εφαρμογές εκτός playstore πρέπει να ενεργοποιήσεις τις άγνωστες πηγές από τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Πιστεύω με τα παραπάνω κάτι θα γίνει... Σε ευχαριστω παρα πολυ. Θα τα δοκιμασω αυριο και θα στειλω feedback. Επεισης πρωτη φορα χρησημοποιω forum και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Σας ευχαρισγω ολους! 2 ώρες πριν, stefan123 είπε Με ένα τέτοιο τάμπλετ σου γράφω τώρα..Έχω την ταμπλεταρα sony z2 στο service πάνω από 45 μέρες και περιμένω να μου αλλάξουν οθόνη..Εκτός από παναργο, κολλάει κιόλας όποτε θέλει,μπορεί να κρασαρει κιόλας ακόμα και τώρα που γράφω..Η οθόνη του είναι μισό καμμένη οπότε γράφω από το υπόλοιπο μισό καλό,και φαντάσου την έχω αλλάξει ήδη μια φορά..Αν μπορείς κάντο επιστροφή ή πάρε κάποιο επώνυμο με την διαφορά..Τα νεύρα θα σου σπάσει και δουλειά δεν θα κάνεις...Ευτυχώς πρόλαβα καί απάντησα....... Αστα να πανε φιλε.. υπομονη!! Θα δω τι θα κανω και εγω με αυτο που εμπλεξα
Ntouris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Απλά πράγματα φίλε. Διαγράφεις facebook και messenger. Αν θες παραπάνω επιδόσεις, πέρνα του μια custom rom.
jp77s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Και που την βρίσκεις την custom rom για το bitmore?
Ntouris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 49 λεπτά πριν, jp77s είπε Και που την βρίσκεις την custom rom για το bitmore? Πρώτα μάθε το μοντέλο του επεξεργαστή γιατί απ'ότι βλέπω στην ιστοσελίδα δε το αναφέρει. Κατέβασε το device info hw από το playstore στο tablet (ή το cpu-z) και πες με το μοντέλο της cpu. Λογικά θα είναι η έκδοση του mt6580 για τα τάμπλετ (mt8321 ίσως, δε θυμάμαι καλά).
jp77s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δυστυχώς δεν αρκεί να βρεις το μοντέλο του επεξεργαστή. Κάποια στιγμή έψαχνα rom για ενα turbo-x και ειχα βρει 3,4 rom που ταίριαζαν και στον τύπο του επεξεργαστή και στην μητρική. Παρόλα αυτά στην μια δεν δούλευαν οι κάμερες στην άλλη το Bluetooth και το wifi στην άλλη η αφή κλπ. Με τα κινέζικα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα κι αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παραπλήσια μοντέλα. Το να πας να βάλεις σε turbo-x, ESTAR, bitmore κλπ. Custom rom είναι μεγάλο ρίσκο και το πιθανότερο είναι να το μπρικαρεις γιατί ούτε την stock θα μπορείς να βρεις να την φλασαρεις.
Ntouris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 33 λεπτά πριν, jp77s είπε Δυστυχώς δεν αρκεί να βρεις το μοντέλο του επεξεργαστή. Κάποια στιγμή έψαχνα rom για ενα turbo-x και ειχα βρει 3,4 rom που ταίριαζαν και στον τύπο του επεξεργαστή και στην μητρική. Παρόλα αυτά στην μια δεν δούλευαν οι κάμερες στην άλλη το Bluetooth και το wifi στην άλλη η αφή κλπ. Με τα κινέζικα δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα κι αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλά παραπλήσια μοντέλα. Το να πας να βάλεις σε turbo-x, ESTAR, bitmore κλπ. Custom rom είναι μεγάλο ρίσκο και το πιθανότερο είναι να το μπρικαρεις γιατί ούτε την stock θα μπορείς να βρεις να την φλασαρεις. Με mediatek πρέπει να προσπαθίσεις να το brick- άρεις (όλα λύνονται εύκολα). Παίρνωντας μέσω adb το system.img και το boot.img μπορείς να βγάλεις τα vendor blobs από το system.img και τον kernel από το boot.img. Τα αντικαθιστάς στη ROM που θες και όλα τα προβλήματα λύνονται. Λύσεις υπάρχουν για όλα! 37 λεπτά πριν, jp77s είπε Ούτε την stock θα μπορείς να βρεις να την φλασαρεις. Η stock (ή τουλάχιστον τα κύρια μέρη της) βγαίνουν μέσω adb σε 15-30 λεπτά το πολύ. Ντάξει δε θα είναι όπως θα στην έδινε η "μαμά" αλλά τα αρχεία θα μπορείς να τα ξαναπεράσεις στο τάμπλετ και να το επαναφέρεις.
jp77s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Η rom που θέλεις ποια είναι? Μια οποιαδήποτε για τον συγκεκριμένο chipset επεξεργαστή? Δε νομίζω.
Ntouris3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, jp77s είπε Η rom που θέλεις ποια είναι? Μια οποιαδήποτε για τον συγκεκριμένο chipset επεξεργαστή? Δε νομίζω. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι το μοντέλο του επεξεργαστή. Απλά για να δω τι επιλογές υπάρχουν. Δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τάμπλετ. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2018 από Ntouris3
jp77s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δεν το έχω το συγκεκριμένο tablet φίλε. Από την εμπειρία μου σε άλλα κινέζικα λέω τα όσα λέω.
ultraex2003 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Ntouris3 είπε Το μόνο που θέλω να μάθω είναι το μοντέλο του επεξεργαστή. Απλά για να δω τι επιλογές υπάρχουν. Δεν είμαι κάτοχος του συγκεκριμένου τάμπλετ. αυτο ειναι το μοντελο για το bitmore το εχει φιλος !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα