Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Πρακτικά δεν το βρίσκω και πολύ εύκολο να σου ανοίξουν το κουτί μιας 60άρας τηλεοράσης, να την βγάλουν, να την ανοίξουν, να σε αφήσουν να παίξεις μισή ώρα και να την ξανακλείσουν στο κουτί της. Και πες ότι βρίσκεις καμένο πίξελ, μετά; Την ξαναβάζουν μέσα και σου ανοίγουν το επόμενο κουτί;

Και δεν υπολογίζω καν ότι για να αντιληφθείς το πρόβλημα που έχω εγώ (backlight clouding) θα πρέπει να μην υπάρχουν άλλες πηγές φωτός τριγύρω. Γενικά για να ελέγξεις τα χρώματα σωστά, θα πρέπει να πεις στο κατάστημα να κλείσει όλα τα φώτα του, πράγμα που θα ήθελα να δω από μια μεριά να το ζητάς στον υπεύθυνο. :P

Για μένα η σωστή διαδικασία είναι η εξής: διαπιστώνεις πρόβλημα πολύ νωρίς μετά την αγορά; Σου δίνουν άλλη ίδια που την έχουν ελέγξει οι ίδιοι να είναι αψεγάδιαστη σε όλα τα επίπεδα. Δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς υποχρεωμένος να κατέχει τεχνικές γνώσεις ώστε να μπορεί να ελέγξει το προϊόν του. Αυτό το πράγμα μόνο στο σέρβις των τηλεοράσεων το έχω συναντήσει, να σου λένε «δεν υπάρχει πρόβλημα» και να μην το επισκευάζουν ενώ είναι πασιφανές ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να επισκευαστεί. Τι πάει να πει «από 5 καμένα πίξελς και πάνω είναι ελάττωμα»; Ρε μάστορα, σου δίνω τρία μηνιάτικα για να παίζει λαμπάδα, όχι για να μου πουλάς τρελίτσα.

Ωστόσο, δεν φταίει ο κάθε κατασκευαστής γι' αυτό το πράγμα, οι πωλητές φταίνε που δεν μας προστατεύουν και που δέχονται να πουλάνε προϊόντα με όρους βαπτικούς προς τους καταναλωτές. Γι' αυτό κι εγώ θα κυνηγήσω τον πωλητή όσο δεν πάει άλλο, για να πιέσει την Sony (και την κάθε Sony) να μάθει να συμπεριφέρεται σωστά.

Γιατί να σου δώσουν καινούρια; Επειδή είσαι όμορφος; :P

Που σε 2-3 χρονια θα τα εχει κακαρωσει..

• Thanks 1
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
15 minutes ago, greed said:

Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. 

Δίνουν επέκταση εγγυησης σε εκθεσιακές; 

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, greed είπε

πας μιντια περνεις την τιβι πληρωνεις και λες ανοιξτε την να την τσεκαρω

αν ειναι οκ την περνεις και φευγεις

αν οχι κανεις επιστροφη επιτοπου η περνεις τα λεφτα πισω η λες φερτε μου αλλη

εχεις δικαιωμα μεχρι 5 επιστροφες

περιπτωση που ξερω απο πωλητη ενας τυπος ειχε αλλαξει 5 τηλεορασεις

κραταγε 10 μερες την καθε τιβι και την επεστρεφε πισω με αλλαγη με αλλο μοντελο

στην 5η τιβι πηρε τα λεφτα του πισω(ψιλομαλακια αλλα το εκανε)

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, postfire είπε

Θεουλης!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, postfire είπε

Υπαναχωρηση στα mediamarkt χανεις το 10-20%. Διαβασε τους όρους.

Μαλλον ο τυπος τους έδειξε το δρόμο.

12 ώρες πριν, Malthador είπε

Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. 

Δίνουν επέκταση εγγυησης σε εκθεσιακές; 

Δίνουν κανονικα.

Απλα ποιος θελει να αγορασει κατι με πχ 800-1000 ευρω και να ειναι εκθεσιακό; εδω ξενερωνουμε ακομα και αν το κουτακι εχει παραβιαστεί.

Οπως και να εχει ειναι η καλύτερη περίπτωση... Εκθεσιακη σε προσφορα -40% πχ και σε 2-3 χρονια αλλαγή με καινούργια... :)

Επεξ/σία από greed
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, greed said:

Δίνουν κανονικα.

Απλα ποιος θελει να αγορασει κατι με πχ 800-1000 ευρω και να ειναι εκθεσιακό; εδω ξενερωνουμε ακομα και αν το κουτακι εχει παραβιαστεί.

Οπως και να εχει ειναι η καλύτερη περίπτωση... Εκθεσιακη σε προσφορα -40% πχ και σε 2-3 χρονια αλλαγή με καινούργια... :)

Δεν με χαλάει η εκθεσιακή τηλεόραση εάν έχει γενναία έκπτωση και εχει και 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Είναι δεδομένο ότι πουλάνε εκθεσιακές ανα πάσα στιγμή; Δηλαδή πάω στα Public και τους λέω "θέλω να μου τυλίξετε αυτή ακριβώς, πόση έκπτωση μου κάνετε;" ή πρέπει το κατάστημα να την έχει βάλει σε προσφορά από μόνο του; 

Το θέμα μου είναι άλλο. Πως ξέρουμε ότι δεν θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες στο σέρβις μετά; Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτά που έχω τραβήξει. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν με χαλάει η εκθεσιακή τηλεόραση εάν έχει γενναία έκπτωση και εχει και 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας. 

Είναι δεδομένο ότι πουλάνε εκθεσιακές ανα πάσα στιγμή; Δηλαδή πάω στα Public και τους λέω "θέλω να μου τυλίξετε αυτή ακριβώς, πόση έκπτωση μου κάνετε;" ή πρέπει το κατάστημα να την έχει βάλει σε προσφορά από μόνο του; 

Το θέμα μου είναι άλλο. Πως ξέρουμε ότι δεν θα πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες στο σέρβις μετά; Τους έχει φοβηθεί το μάτι μου με αυτά που έχω τραβήξει. 

Πάνε εκεί και ρώτα πόση έκπτωση μπορούν να κάνουν, εξαρτάται και ο τρόπος πληρωμής βέβαια.Επίσης όταν θα την πάρεις κοίτα το κουτί και τα μέσα να μην είναι ανοιγμένα.Η 5 ετης εγγύηση είναι μούφα, γιατί ισχύει από την στιγμή αγοράς που έχεις από τον κατασκευαστή 2 χρόνια ούτως ή άλλως, άρα μένουν 3 δικά τους.δεν είσαι στην περίοδο αλλαγής να πασάρουν εκθεσιακό προϊόν αλλά να είσαι υποψιασμένος για παν ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Χαιρετω ολα τα παιδια της μεγαλης αυτης συζητησης..
Εχουμε γνωμες για την Sony KD-55XE9305..??
Την ειχε ή εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις και αν αξιζει..?
Αν την βρω εκθεσιακη, αξιζει να την αγορασω και αν ναι μεχρι τι ποσο συμφερει να δωσω..??
Ευχαριστω..

Δημοσ.

Παλικαρια και η τριτη tv προβλημα, εχει αυτο εδω που ειναι πολυ εντονο και αλλο ενα πιο χλιαρο γκρι. Θα ξαναμιλησω με sony αυριο και θα πιεσω το καταστημα για επιστροφη χρηματων να ηρεμησω για λιγο καιρο.

IMG_4519.JPG

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rovgio είπε

Παλικαρια και η τριτη tv προβλημα, εχει αυτο εδω που ειναι πολυ εντονο και αλλο ενα πιο χλιαρο γκρι. Θα ξαναμιλησω με sony αυριο και θα πιεσω το καταστημα για επιστροφη χρηματων να ηρεμησω για λιγο καιρο.

IMG_4519.JPG

μετα απο τοσες μερες και επιστροφη χρηματων?

πολυ χλωμο το βλεπω ...Βλεπω να την τρως πεσκεσι.

Καλα ξεμπερδεματα...

σονυ=ποιοτητα

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, postfire είπε

Καλα ξεμπερδεματα...

σονυ=ποιοτητα

Ήθελε πραγματικό 4Κ ο τυποϛ. Σε κανα 2-3 χρόνια που θα καίγονται η Sony των άλλων κατόχων να δω τι θα λένε. Τρολλάρω λίγο αυτούς που λένε ότι η Sony είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να πάρεις.Δεν θυμάμαι σε ποιο τόπικ το είχα γράψει αλλά οι μόνες τηλεοράσεις που χα δει με καμμένα πίξελ όταν έκανα ερευνα αγοράς για τηλεόραση σε πολλά καταστήματα πριν δυο τρεις μήνες και πάνω από 10 φορες συνολικά ητανε Sony.

Κινέζικα πάνελ παιδιά προσοχή Κι εγώ την πάτησα με την πρώτη lg που εχα πάρει..701v. Που αντί για ips ηταν σαν tn panel.

boe panel..

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

α γιασου

μια εταιρια που εχει ποιοτητα και προσωπικα την θεωρω αψογη σε σερβισ ειναι η πανασονικ

Επεξ/σία από postfire
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, greed είπε

Ήθελε πραγματικό 4Κ ο τυποϛ. Σε κανα 2-3 χρόνια που θα καίγονται η Sony των άλλων κατόχων να δω τι θα λένε. Τρολλάρω λίγο αυτούς που λένε ότι η Sony είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να πάρεις.Δεν θυμάμαι σε ποιο τόπικ το είχα γράψει αλλά οι μόνες τηλεοράσεις που χα δει με καμμένα πίξελ όταν έκανα ερευνα αγοράς για τηλεόραση σε πολλά καταστήματα πριν δυο τρεις μήνες και πάνω από 10 φορες συνολικά ητανε Sony.

Κινέζικα πάνελ παιδιά προσοχή Κι εγώ την πάτησα με την πρώτη lg που εχα πάρει..701v. Που αντί για ips ηταν σαν tn panel.

boe panel..

αυτα τα συμπερασματα ειναι απο προσωπικη σου εμπειρια υποθετω

εγω εχω και σαμμυ και σονυ 4 κομματια το παλιοτερο ειναι μοντελλο 2007 και 2017 το ποιο καινουργιο....δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα

ομως εχω φιλο μου σε προβληματικη περιοχη λογω δεη ητοι πτωση τασης 3 -4 φορες την ημερα ο οποιος ουτε τηλεοραση εχει ευχαριστηθει αλλα ουτε και ψυγειο

γενικα οτι εχει σχεση με ηλεκτρονικα(πλακετες,τροφοδοτικα,οθονες ) μπορουν να παθουν οτιδηποτε αυτο δεν τα βγαζει αυτοματως αχρηστα γιατι απλα ολα ειναι προτυπωμενα και οταν γινεται ελεγχος μπορει να ειναι οκ αλλα μετα μια κολληση ενα πιξελ η οτιδηποτε αλλο μπορει να εμφανστει,γιαυτο υπαρχουν και οι εγγυησεις

και τα σερβις.....οταν βρεις τη τελεια τιβι να μη χαλαει ποτε με εγγυηση πεσ μου και μενα 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, postfire είπε

Καλα ξεμπερδεματα...

σονυ=ποιοτητα

Την Παρασκευη την πηρα φιλε την τριτη τηλεοραση και ειναι μεσα στο doa παλι. Θελουν δεν θελουν θα την παρουν πισω. Θα γινει χαμος.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...