Apostol. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, panther_512 είπε Ο καθένας κρίνει ανάλογα με τη χρήση που θα κάνει στην TV του αν τα παραπάνω τον αφορούν ή όχι. Σε αυτο συμφωνω ο καθενας επιλεγει αναλογα με τις αναγκες/προτιμησεις του.
rovgio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δεν με πηραν τηλ σημερα οποτε τους καλεσα εγω κ μου ειπαν οτι ειναι ακομα σε αναμονη η αιτηση αντικαταστασης. Αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η καθυστερηση αφου τις φωτογραφιες τις εχουν απο χτες νωρις. Αυριο ειναι η εβδομη ημερα απο την αγορα της τηλεορασης, γνωριζει κανενας αν το doa με καλυπτει αν περασει κ η αυριανη μερα μιας κ το προβλημα εχει αναφερθει απο την 4η μερα? Ή πρεπει αναγκαστικα να εχει επιστραφει η τηλεοραση εντος 7 ημερων?
Alex_36 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Στις 2/7/2018 στις 3:49 ΜΜ, ELMastas είπε Αν δεν θέλεις Qled Θα σου πρότεινα κάποια Samsung QE55Q7F η και την δοκιμασμένη Samsung UE55MU9000 που έχει 120hz Panel πολύ καλή κίνηση και εικόνα,μετά απο την LG σε Olden την LG OLED55C7V που έχει φοβερή εικόνα,εγω δεν έχω Oled αλλά έχει ένας γνωστός μου και την έχω δει,θα έλεγαν να μην σε φοβίζουν αυτά τα μοντέλα 📺 100Hz 22 ώρες πριν, Apostol. είπε Μην σε φοβιζει τιποτα, και εγω τα ιδια σκεφτομουν πριν την παρω αλλα η τηλεοραση ειναι απλα τελεια. Την εχω 6 μηνες περιπου. Οχι μονο δεν εχω το παραμικρο προλημα (banding image retention κλπ) αλλα αν παιξεις ενα παιχνιδι σε σκοταδι ή δεις ταινια το βραδυ δεν θα θες αλλη τιβι μετα. Καποιοι λενε οτι δεν ειναι αρκετα φωτεινη, 750 nits δεν ειναι αρκετα? Οκ μπορει καποιες Lcd να πηγαινουν παραπανω αλλα 750 Nits δεν ειναι λιγα μην κανουμε πλακα τωρα. Παλαιοτερα ολες η τιβι ηταν μαξ 300. Για παραδειγμα σε ταινια την εχω στο 20% σε δωματιο βραδυ με φωτα στο 30% και οταν εχει αντιηλια το πρωι απο τα παραθυρα στο 80% και ειναι αψογη. Το μονο "μειον" ειναι τα ηχεια της αλλα εχω ηχοσυστημα ετσι και αλλιως. Απλα δεν υπαρχει συγκριση με καμια Lcd οτι κολπα και να εχουν αυτες(local dimming κλπ). Το θεμα μονο ειναι σε τι τιμη θα την βρεις, πχ τα καινουρια μοντελα b8 c8 (στην ουσια ελαχιστες διαφορες) κτλ εχουν κοντα στα 2500-3000 τωρα, αργοτερα θα πεσουν. edit: Οποια Oled lg και να παρεις ειναι ολες ακριβως το ιδιο (πανελ software image processing). Αυτο που αλλαζει ειναι τα stand και ηχεια. Οποτε πας για την πιο φθηνη δηλαδη σειρα Β Ακυρο τελειως αυτο που λες. Εχεις Oled? Εγω που εχω την χρησιμοποιω μονο για Gaming και δεν εχει απολυτως κανενα προβλημα. Α και παιζω κατα 80% rocket league που εχει πολλα στατικα, και παλι απολυτως τιποτα. Μην λεμε οτι μας κατεβει. Sony σειρα 9005 και η ΧΕ και η ΧΦ 1000+ nits
panther_512 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 4:34 ΜΜ, rovgio είπε Δεν με πηραν τηλ σημερα οποτε τους καλεσα εγω κ μου ειπαν οτι ειναι ακομα σε αναμονη η αιτηση αντικαταστασης. Αλλα μου κανει εντυπωση αυτη η καθυστερηση αφου τις φωτογραφιες τις εχουν απο χτες νωρις. Αυριο ειναι η εβδομη ημερα απο την αγορα της τηλεορασης, γνωριζει κανενας αν το doa με καλυπτει αν περασει κ η αυριανη μερα μιας κ το προβλημα εχει αναφερθει απο την 4η μερα? Ή πρεπει αναγκαστικα να εχει επιστραφει η τηλεοραση εντος 7 ημερων? Αν τους έχεις στείλει την αναφορά της βλάβης γραπτώς, ή έχεις αποδείξεις ότι τους ενημέρωσες εγκαίρως, η καθυστέρηση από πλευράς τους δεν επηρεάζει την λήξη του χρονικού περιθώριου DOA.
alexcrx Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2018 ρε φιλε συγνωμη για το ακυρο αλλα πρεπει να εισαι γκαντεμης η εγω πολυ φαβας(με οσα εχω διαβασει) μου ηρθε η kd-55xe8505 και δεν εχω ουτε clouding ουτε pixel καμμενο............ την εβαλα στο pc επαιξε 1920χ1080 στα 120hz τι στο καλο?????????
rovgio Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, postfire είπε τι εγινε τελικα μαν? Ειμαι ακομα σε αναμονη. Τωρα τι αναμονη θα δειξει, την προηγουμενη φορα ειχα απαντηση την δευτερη εργασιμη μερα, τωρα παμε για την τεταρτη κ βλεπουμε.Μαλλον ψαχνουν να δουν αν τους παιρνει να τη γλιτωσουν αλλα εφοσον μου εκαναν την πρωτη αντικατασταση για ενα πιξελ εντος doa τωρα με 2 πιξελ παλι εντος doa δεν νομιζω να την γλιτωσουν. Μεχρι να βαλουν μυαλο ολες οι εταιρειες και να κανουν σωστο quality control πριν να παιρνουν τα λεφτακια μας δεν πρεπει κανενας μας να τους χαριζει ουτε μισο πιξελ. Και πηγα και σε ακριβοτερο μοντελο και ανεβηκα στο budget. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2018 από rovgio 2
rovgio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Επικοινώνησες μαζί τους ξανά? Τους ειχα παρει την Τριτη κ μου ειπαν να κανω λιγο υπομονη.
rovgio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, rovgio είπε Τους ειχα παρει την Τριτη κ μου ειπαν να κανω λιγο υπομονη. Μολις τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι κατι κανουν στο συστημα των κεντρικων της Αθηνας αυτες τις μερες και εχουν μεινει λιγο πισω ολες οι υποθεσεις οχι μονο η δικη μου. Μου ειπαν οτι θα εξυπηρετηθω να μην αγχωνομαι και απλα περιμενουν την επισημη απαντηση απο πανω για να προχωρησουν σε εντολη αντικαταστασης. Αρα λογικα ειμαι σε καλο δρομο.
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Άντε να δούμε. Είναι ενδιαφέρουσα η περίπτωσή σου. Το pixel fixer το δοκίμασες καθόλου?
rovgio Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, panther_512 είπε Άντε να δούμε. Είναι ενδιαφέρουσα η περίπτωσή σου. Το pixel fixer το δοκίμασες καθόλου? Δοκιμασα κ αυτο κ 2-3 αλλα απο youtube αλλα τιποτα. Ειναι σαν να εχεις ανοιξει με μια καρφιτσα 2 τρυπουλες απο μεσα απο το πανελ κ περναει φως.
postfire Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 3:09 ΜΜ, rovgio είπε Δοκιμασα κ αυτο κ 2-3 αλλα απο youtube αλλα τιποτα. Ειναι σαν να εχεις ανοιξει με μια καρφιτσα 2 τρυπουλες απο μεσα απο το πανελ κ περναει φως. τελικα τι εγινε?
rovgio Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Μου ηρθε ενα μηνυμα απο sony service οπως κ την πρωτη φορα οτι η συσκευη μου ειναι ετοιμη προς παραδοση αλλα ακομα δεν με εχουν παρει τηλ. Θα τους παρω πιο μετα ή αυριο το πρωι να μου το επιβεβαιωσουν για να μιλησω με το καταστημα που την πηρα μετα. Ευχομαι ναι ειναι η τριτη κ η φαρμακερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα