Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πίσω πήγαινε την με Χίλια και μείνε μακριά,μόνο και μόνο η ταλαιπωρία και η ψυχολογική φθορά δεν αξίζουν εγω θα είχα γίνει πραγματικά μπαρούτι αν μου τύχαιναν 2 στή σειρά και μάλιστα σε διαφορετικά μοτνέλα ! εγω θυμάμαι θέματα που είχαν φίλοι απο παλιά με κάποιες Sony και με το Service της απο την εποχή του Ps2/Ps3 όταν  λέγανε κάποια "άμυαλα" παιδιά να πάρουμε και Sony Tv να δείχνει καλύτερα στο πλειστέσιον :confused:... απο τότε σε τηλεοράσεις ούτε έχω πάρει,ούτε συνιστώ σε καποιον,οκ σίγουρα θα τύχουν και καλές που έχουν ωραία χρώματα αφού έχουν τα τελευταία κάνα 2 χρόνια καλό πάνελ,όμως όταν ζητάνε παραπάνω λεφτά και μάλιστα αρκετά περισσότερα απο τον ανταγωνισμό, μην τους την χαρίζετε,αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα,ιδίως τις πρώτες μέρες,εγω θα σου συνιστούσα αν γίνεται να πας σε καμμιά καλή Samsung η LG με αυτά τα λεφτά.

• Like 1
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Πίσω πήγαινε την με Χίλια και μείνε μακριά,μόνο και μόνο η ταλαιπωρία και η ψυχολογική φθορά δεν αξίζουν εγω θα είχα γίνει πραγματικά μπαρούτι αν μου τύχαιναν 2 στή σειρά και μάλιστα σε διαφορετικά μοτνέλα ! εγω θυμάμαι θέματα που είχαν φίλοι απο παλιά με κάποιες Sony και με το Service της απο την εποχή του Ps2/Ps3 όταν  λέγανε κάποια "άμυαλα" παιδιά να πάρουμε και Sony Tv να δείχνει καλύτερα στο πλειστέσιον :confused:... απο τότε σε τηλεοράσεις ούτε έχω πάρει,ούτε συνιστώ σε καποιον,οκ σίγουρα θα τύχουν και καλές που έχουν ωραία χρώματα αφού έχουν τα τελευταία κάνα 2 χρόνια καλό πάνελ,όμως όταν ζητάνε παραπάνω λεφτά και μάλιστα αρκετά περισσότερα απο τον ανταγωνισμό, μην τους την χαρίζετε,αν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα,ιδίως τις πρώτες μέρες,εγω θα σου συνιστούσα αν γίνεται να πας σε καμμιά καλή Samsung η LG με αυτά τα λεφτά.

Εχω μεγαλη γκαντεμια τον τελευταιο καιρο σε τηλεορασεις, στην προηγουμενη μου samsung αλλαξα 3 πανελ μεχρι που μου εκαναν πιστωση τα χρηατα μου πισω. Τωρα παω απο sony καπακι σε sony. Φοβαμαι πλεον να παρω οποιαδηποτε τηλεοραση. Αν ειναι δυνατον...

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, rovgio είπε

Εχω μεγαλη γκαντεμια τον τελευταιο καιρο σε τηλεορασεις, στην προηγουμενη μου samsung αλλαξα 3 πανελ μεχρι που μου εκαναν πιστωση τα χρηατα μου πισω. Τωρα παω απο sony καπακι σε sony. Φοβαμαι πλεον να παρω οποιαδηποτε τηλεοραση. Αν ειναι δυνατον...

Τέλεια τηλεοραση δεν θα βρείς σε κανένα brand. Μικροθεματάκια με τα πανελ ειδικά στις μεγάλες ιντσες υπάρχουν σε όλους .Το θέμα είναι αν σου καταστρέφουν την εμπειρία θεάσης και τι υποστήριξη εχεις μετα. 

Απλά την Sony την πληρώνεις και πιο ακριβά και αν σου βγάλει πρόβλημα που ειναι πιθανό την παντρεύεσαι γιατι το service τους αλλα και το support της Sony ειναι για τα πανηγύρια. Το κατάστημα μετα το DOA κάνει τον κινέζο..

Περιπτώσεις για το σερβις και χαλασμένα πάνελ (που ειναι εντός προδιαγραφών κατα τα λεγόμενα της sony) και περιπέτειες φίλων αλλα και δική μου μπορω να σου γράψω σεντόνι αλλά δεν μου αρέσει αυτό.

Αγόρασε μια οικονομική επώνυμη με την περισσότερη εγγύηση που θα βρείς και φυλαξε τα υπόλοιπα χρήματα για κάτι άλλο. Αν μπορείς να την δείς και σε ενα κατάστημα ακόμη καλύτερα.

Αν πάρεις την ίδια η οποία απο τι διαβάζω είναι καλό μοντέλο ξεκοκάλλησε την και αν δεν μείνεις ικανοποιημένος ξανα πίσω. 

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, rovgio είπε

Πραγματικά μεγάλη γκαντεμιά ρε φίλε,εγω πάντος είχα πάρει LG 2 φορές μια τελευταία και μια πρίν 8 χρόνια περίπου απο τότε που είχε βγεί η εγγύηση 0 Pixel και ολα ήταν οκ,έχουν και καλό Service για όποιον ενδιαφέρεται για τέτοια.

Ευχομαι 3 και τελευταία να είναι η αλλαγή

Δημοσ.

Γενικα οι sony εχουν καμμενα pixel. Οταν εψαχνα για 2 μηνες tv που αλλαξα 3ης τελικα ειχα πετυχει 2 sony με καμμενα pixel σε κοτσοβολο και mediamarkt. Δεν περιμενα πως θα ηταν ομως τοσο μεγαλο το κακο. 

Y.Γ. Σε καμια αλλη μαρκα δεν πετυχα καμενο pixel με πανω απο 10 φορες να εχω παει σε διαφορετικα καταστηματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, rovgio είπε

παρε τα λεφτακια σου πισω πηγαινε σε ενα μιντια και παρε μια που σαρεσει και να στην ανοιξουν επιτοπου μπροστα σου και να την τσεκαρεις πολυ καλα

την περνεις και φευγεις

η καλυτερη λυση ειναι αυτη

πεταξου και δες και τις hysense μια

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, postfire είπε

κανα νεο?

Ηρθε παλι το παλικαρι απο το service εβγαλε τις φωρο που χρειαζοταν κ μου ειπε οτι σημερα μπορει να μην προλαβουν να παρουν απαντηση κ το πιο πιθανο ειναι να με ενημερωσουν αυριο.

Του εκανε κ εκεινου εντυπωση η γκαντεμια μου. Δεν του εχει ξανατυχει μου ειπε. Του εδινα μαλιστα και ενα 20ευρω για τον κοπο του επειδη ειναι η δευτερη φορα που ερχοταν σπιτι μου αλλα δεν το δεχοταν με τιποτα.

11 ώρες πριν, greed είπε

Γενικα οι sony εχουν καμμενα pixel. Οταν εψαχνα για 2 μηνες tv που αλλαξα 3ης τελικα ειχα πετυχει 2 sony με καμμενα pixel σε κοτσοβολο και mediamarkt. Δεν περιμενα πως θα ηταν ομως τοσο μεγαλο το κακο. 

Y.Γ. Σε καμια αλλη μαρκα δεν πετυχα καμενο pixel με πανω απο 10 φορες να εχω παει σε διαφορετικα καταστηματα.

Σε εκθεσιακα κομματια ειδες αυτα τα πιξελ να υποθεσω? Εγω εχω ιστορικο μεγαλο με πιξελ, εχω πετυχει σε καινουριο λαπτοπ της dell 2 φορες και στην προηγουμενη μου samsung που μου εκαναν τελικα πιστωση. Quality control ανυπαρκτο οι εταιρειες.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, postfire είπε

πας για αλλαγη αλλης σονυ?

Δεν ξερω τι να κανω αλλα μαλλον, δεν θελω να μπλεξω με oled και με τα 1349 που εδωσα για την XF9005 σε samsung δεν βρισκω κατι καλυτερο. Και με την ατυχια που με κυνηγαει πιστευω δεν εχει να κανει με μαρκες αλλα με την δικη μου γκαντεμια.

Μόλις τώρα, rovgio είπε

Δεν ξερω τι να κανω αλλα μαλλον, δεν θελω να μπλεξω με oled και με τα 1349 που εδωσα για την XF9005 σε samsung δεν βρισκω κατι καλυτερο. Και με την ατυχια που με κυνηγαει πιστευω δεν εχει να κανει με μαρκες αλλα με την δικη μου γκαντεμια.

Επισης mediamarkt εδω δεν εχουμε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, postfire είπε

μακαρι να ξεμπερδεψεις και να σου κατσει σωστη

Μακαρι φιλε γτι δεν θα αντεξω κ αλλη στραβη...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, postfire είπε

πες τους να την ελενξουν πριν στην στειλουν

Μου εχουν κρατησει μια τελευταια σφραγισμενη στο καταστημα απο τις 3 που παρελαβαν αλλα το να ανοιγω τωρα εκει 55αρα τηλεοραση κ να στηνω βαση για να την τσεκαρω δυσκολο το κοβω. Οτι ειναι να γινει θα γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...