Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, heavyrain είπε

Δε ξερω τι μοντελο εχεις, εχεις ψαξει φανταζομαι ρυθμίσεις για να το ελαττώσεις αυτο ε; local dimming? advanced contrast κτλ;

Εγω ξαναλεω ειχε αριστη εμπειρια απ το σερβις, και για εξωγενες μαλιστα προβλημα... η δε τηλεοραση ειναι εξαιρετικη σε εικονα. Ολες βεβαια εχουν το clouding του ειτε λιγο ειτε πολυ.

Μη λεμε οτι θελουμε. η 9005 εχει ΜΗΔΕΝ light bleeding. Αλλιως πισω και με τον κηδεμονα της.

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Alex_36 είπε

Μη λεμε οτι θελουμε. η 9005 εχει ΜΗΔΕΝ light bleeding. Αλλιως πισω και με τον κηδεμονα της.

ποιος μιλησε για light bleeding;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, postfire είπε

πιος φταιει εγω?

δεν υπαρχει ελεγχος πριν βγει για πωληση?

δεν ειξναι 1 αλλα 2 κομματια και το 2 τρις χειροτερο

δεν μιλαω για λιγο clouding αλλα το 80%+ της τιβι

τα λεφτα μας δινουμε φιλε λιγο σεβασμος στον καταναλωτη

Κάνε της μαλακό μασάζ με ένα πανί σε σημείο να την πιέζεις εκεί που κάνει παραμόρφωση το χρωμα. Κυκλικές κινήσεις από μέσα προς τα έξω. 

Δημοσ.

Μολις με ενημερωσαν οτι θα γινει αντικατασταση! Τωρα μενει να μου πουν αν βρουν το ιδιο μοντελο γτι το σταματησε η Sony. Πολυ καλη εξυπηρετηση απο το service της Sony!

• Like 1
Δημοσ.

Και μαλλον δεν θα μου βρουν την ιδια απο το καταστημα που την πηρα, επομενη επιλογη ειναι η xe930 με 300 ευρω παραπανω. Εχει κανεις αποψη?

Για την αντικατασταση επαιξε μαλλον ρολο το οτι ειναι στην εβδομαδα DOA.

Δημοσ.

H XE930 είναι καλύτερη TV, δεν έχει τα κουσούρια της 9005 και θα υποστηρίζει το Dolby Vision (με το τελευταίο firmware το οποίο αποσύρθηκε ενεργοποιόταν το Dolby Vision).

Αλλά είναι Edge-lit TV, με ότι συνεπάγεται αυτό σε ομοιομορφία πάνελ και backlight bleeding.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panther_512 είπε

H XE930 είναι καλύτερη TV, δεν έχει τα κουσούρια της 9005 και θα υποστηρίζει το Dolby Vision (με το τελευταίο firmware το οποίο αποσύρθηκε ενεργοποιόταν το Dolby Vision).

Αλλά είναι Edge-lit TV, με ότι συνεπάγεται αυτό σε ομοιομορφία πάνελ και backlight bleeding.

Εδω ειναι το θεμα τωρα, σε αυτα τα χρηματα και εφοσον δεν θελω να μπλεξω με oled δεν νομιζω να βρω κατι καλυτερο απο τις 9005 ή 9305. Αν δεν μου βρουν την 9005 αναγκαστικα παω στην 9305. Εχεις καμια αλλη προταση μιας κ σε βλεπω να ασχολεισαι με τις tv?

21 λεπτά πριν, postfire είπε

to πιστεψαμε

τι μεσον εχεις?

Δεν ξερω αν επαιξε ρολο το οτι μιλησε το καταστημα εκ μερους μου εξαρχης με τη Sony. Μπορει και λογω doa. Μπορει να ειμαι ατυχος με τις τηλεορασεις τον τελευταιο καιρο αλλα ειμαι τυχερος στο θεμα service μεχρι τωρα. Και απο Samsung και απο Sony τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος στο κομματι service.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rovgio είπε

Εδω ειναι το θεμα τωρα, σε αυτα τα χρηματα και εφοσον δεν θελω να μπλεξω με oled δεν νομιζω να βρω κατι καλυτερο απο τις 9005 ή 9305. Αν δεν μου βρουν την 9005 αναγκαστικα παω στην 9305. Εχεις καμια αλλη προταση μιας κ σε βλεπω να ασχολεισαι με τις tv?

Δεν ασχολούμαι με τις TV, απλά έτυχε να κάνω το 2018 έρευνα αγοράς, από την οποία κατέληξα στην 55ΧΕ9005.

Σε SONY οι επιλογές σου είναι ή η ΧΕ930 ή η καινούργια XF9005 που είναι FALD όπως η ΧΕ9005, αλλά χωρίς τα κουσούρια της και με υποστήριξη Dolby Vision.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Δεν ασχολούμαι με τις TV, απλά έτυχε να κάνω το 2018 έρευνα αγοράς, από την οποία κατέληξα στην 55ΧΕ9005.

Σε SONY οι επιλογές σου είναι ή η ΧΕ930 ή η καινούργια XF9005 που είναι FALD όπως η ΧΕ9005, αλλά χωρίς τα κουσούρια της και με υποστήριξη Dolby Vision.

Με βλεπω για την XE930.

Δημοσ.

Και ηρθε η 55XF9005 και σημερα διαπιστωνω σε σκοτεινο μαυρο φοντο 2 μπλε πιξελακια, ενα στο κεντρο της οθονης περιπου και αλλο ενα στη μεση τερμα πανω κοντα στο πλαισιο. Και ρωταω εγω τωρα, ζηταω παλι αντικατασταση ή τα λεφτα μου πισω?

20180630_233855 - Αντίγραφο.jpg

20180630_233434 - Αντίγραφο.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...