rovgio Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Στις 14/5/2019 στις 12:19 ΜΜ, stakyr1 είπε Να σου πω την αλήθεια και αυτά κάποιος φίλος τα είδε και μου τα έδειξε. Θα βάλω γύρω γύρω συρματόπλεγμα να μην παέι κανένας πάλι κοντά και έχουμε τα ίδια:) Ειχες κανενα νεο για την τηλεοραση?
stakyr1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, rovgio είπε Ειχες κανενα νεο για την τηλεοραση? Ναι, σήμερα ήρθε ο τεχνικός και εγκρίθηκε η αντικατάσταση από τη Sony και μάλιστα αυθημερών(!), αλλά εδώ αρχίζει μάλλον άλλο πακέτο, αφού την αντικατάσταση την κάνει ο Κωτσόβολος και όχι η Sony. Τους έχω πάρει 2 τηλέφωνα και μου είπαν θα με ενημερώσουν πως και πότε θα γίνει, οπότε μπήκα στο site τους να δω αν έχουν διαθέσιμα κομμάτια και δυστυχώς δεν υπάρχουν πια. Το 'κατόπιν παραγγελίας' νομίζω ξέρουμε όλοι τι σημαίνει..
rovgio Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, stakyr1 είπε Ναι, σήμερα ήρθε ο τεχνικός και εγκρίθηκε η αντικατάσταση από τη Sony και μάλιστα αυθημερών(!), αλλά εδώ αρχίζει μάλλον άλλο πακέτο, αφού την αντικατάσταση την κάνει ο Κωτσόβολος και όχι η Sony. Τους έχω πάρει 2 τηλέφωνα και μου είπαν θα με ενημερώσουν πως και πότε θα γίνει, οπότε μπήκα στο site τους να δω αν έχουν διαθέσιμα κομμάτια και δυστυχώς δεν υπάρχουν πια. Το 'κατόπιν παραγγελίας' νομίζω ξέρουμε όλοι τι σημαίνει.. Ναι στο κομματι service η Sony μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Αληθεια εξαντληθηκαν δηλαδη? Παιζει να πηρα απο τα τελευταια κομματια εγω, τη Δευτερα παραλαμβανω. Ευχομαι να σε καλυψουν αμεσα.
stakyr1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, rovgio είπε Ναι στο κομματι service η Sony μου εχει αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις. Αληθεια εξαντληθηκαν δηλαδη? Παιζει να πηρα απο τα τελευταια κομματια εγω, τη Δευτερα παραλαμβανω. Ευχομαι να σε καλυψουν αμεσα. Κι εγώ εύχομαι να σου έρθει το πιο τέλειο πάνελ, μετά απ όλα αυτά που έχεις τραβήξει 1
stakyr1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, stakyr1 είπε Ναι, σήμερα ήρθε ο τεχνικός και εγκρίθηκε η αντικατάσταση από τη Sony και μάλιστα αυθημερών(!), αλλά εδώ αρχίζει μάλλον άλλο πακέτο, αφού την αντικατάσταση την κάνει ο Κωτσόβολος και όχι η Sony. Τους έχω πάρει 2 τηλέφωνα και μου είπαν θα με ενημερώσουν πως και πότε θα γίνει, οπότε μπήκα στο site τους να δω αν έχουν διαθέσιμα κομμάτια και δυστυχώς δεν υπάρχουν πια. Το 'κατόπιν παραγγελίας' νομίζω ξέρουμε όλοι τι σημαίνει.. Με πήραν σήμερα από Κωτσόβολο και μου είπαν να πάω την τηλεόραση σε κάποιο κατάστημα και να πάρω πιστωτικό και να αγοράσω ό,τι θέλω. Τους λέω ρε παιδιά πως θα κουβαλήσω 65 ίντσες τηλεόραση και τι να πάρω, εγω θέλω με αυτά τα λεφτά αυτή την τηλεόραση. Εσείς πρέπει να μου φέρετε την καινούρια και να παραλάβετε την παλιά. Μετά μου έσκασαν το μυστικό, ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν υπάρχει πια σε στοκ και ότι αν ήθελα την ίδια θα έπρεπε να περιμένω 10-15 μέρες και μην έχοντας τι άλλο να κάνω, δέχτηκα. Αυτά τα λέω ενημερωτικά για να ξέρετε τι πάιζει με τις εγγυήσεις τις επιστροφές και τα πάρε δώσε. Ευτυχώς που ανοίγει και παίζει δηλαδή, αλλιώς θα έμενα 15 μέρες χωρίς τηλεόραση. ΥΓ: Το media markt και ο Κωτσόβολος την έριξαν στα 1399 ευρώ Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από stakyr1
rovgio Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, stakyr1 είπε Με πήραν σήμερα από Κωτσόβολο και μου είπαν να πάω την τηλεόραση σε κάποιο κατάστημα και να πάρω πιστωτικό και να αγοράσω ό,τι θέλω. Τους λέω ρε παιδιά πως θα κουβαλήσω 65 ίντσες τηλεόραση και τι να πάρω, εγω θέλω με αυτά τα λεφτά αυτή την τηλεόραση. Εσείς πρέπει να μου φέρετε την καινούρια και να παραλάβετε την παλιά. Μετά μου έσκασαν το μυστικό, ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση δεν υπάρχει πια σε στοκ και ότι αν ήθελα την ίδια θα έπρεπε να περιμένω 10-15 μέρες και μην έχοντας τι άλλο να κάνω, δέχτηκα. Αυτά τα λέω ενημερωτικά για να ξέρετε τι πάιζει με τις εγγυήσεις τις επιστροφές και τα πάρε δώσε. Ευτυχώς που ανοίγει και παίζει δηλαδή, αλλιώς θα έμενα 15 μέρες χωρίς τηλεόραση. ΥΓ: Το media markt και ο Κωτσόβολος την έριξαν στα 1399 ευρώ Προλαβα και ειδα σημερα την αλλαγη τιμης και μιας κ δεν εχω παραλαβει ακομα τους πηρα τηλ κ τους ειπα οτι ή μου κανουν την ιδια τιμη κ μου επιστρεφουν τα 200 ευρω διαφορα ή ακυρωνω και παιρνω πισω τα χρηματα μου. Μου ειπαν οκ απλα να στειλω ενα email με τον αριθμο λογαριασμου μου κ απλα μπορει να μην παραλαβω τη Δευτερα αλλα αργοτερα. Τους ειπα οτι αν δεν το εχουν λυσει μεχρι τη Δευτερα δεν θα παραλαβω την τηλεοραση. Εσενα σου ειπαν οτι θα την ξαναφερουν δηλαδη την τηλεοραση σε 10-15 μερες?
stakyr1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, rovgio είπε Προλαβα και ειδα σημερα την αλλαγη τιμης και μιας κ δεν εχω παραλαβει ακομα τους πηρα τηλ κ τους ειπα οτι ή μου κανουν την ιδια τιμη κ μου επιστρεφουν τα 200 ευρω διαφορα ή ακυρωνω και παιρνω πισω τα χρηματα μου. Μου ειπαν οκ απλα να στειλω ενα email με τον αριθμο λογαριασμου μου κ απλα μπορει να μην παραλαβω τη Δευτερα αλλα αργοτερα. Τους ειπα οτι αν δεν το εχουν λυσει μεχρι τη Δευτερα δεν θα παραλαβω την τηλεοραση. Εσενα σου ειπαν οτι θα την ξαναφερουν δηλαδη την τηλεοραση σε 10-15 μερες? Ναι και μάλιστα έκανα το ίδιο με σένα και πήρα με τη διαφορά χρημάτων πενταετή premium εγγύηση, γιατί σου δίνουν zero pixel, τηλεόραση αντικατάστασης από την πρώτη μέρα και αν δεν επισκευάζεται σου δίνουν τηλεόραση καινούρια ακόμα και μετά από 5 χρόνια. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για τις πλήρεις παροχές της εγγύησης ας ρωτήσει παρακάτω, γιατί έχει πολλά ψιλα γράμματα αλλά κάθησα και τα διάβασα όλα Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από stakyr1
rovgio Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, stakyr1 είπε Ναι και μάλιστα έκανα το ίδιο με σένα και πήρα με τη διαφορά χρημάτων πενταετή premium εγγύηση, γιατί σου δίνουν zero pixel, τηλεόραση αντικατάστασης από την πρώτη μέρα και αν δεν επισκευάζεται σου δίνουν τηλεόραση καινούρια ακόμα και μετά από 5 χρόνια. Στο προτειναν απο μονοι τους ή το επελεξες εσυ? Για τη διαφορα στην τιμη εσυ το ειδες κ τους το ειπες ή εκεινοι?
stakyr1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rovgio είπε Στο προτειναν απο μονοι τους ή το επελεξες εσυ? Για τη διαφορα στην τιμη εσυ το ειδες κ τους το ειπες ή εκεινοι? Εγώ το θέμα της διαφοράς τιμής το είδα το πρωί και τους το είπα. Την εγγύηση την επέλεξα μόνος μου, γιατί ένας συγγενής που την έχει πάρει, την έχει χρησιμοποιήσει 1-2 φορές και μου έιπε ότι δουλεύει καλά το σύστημά τους. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2019 από stakyr1
rovgio Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Μια χαρα μας βγηκε λοιπον, πηρα κ εγω τηλεφωνο τωρα και επελεξα να μου προσθεσουν την 5ετη εγγυηση κ καθαρισα. Αντε με το καλο να παραλαβουμε να την ευχαριστηθουμε. 1
GREGOR78 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 υυπαρχει καποιο τεστ που κανετε στην τηλεοραση για να δειτε αν υπαρχουν καμενα pixels; ή καποιος οδηγος στο youtube;
stakyr1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 Δημοσ. 16 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, GREGOR78 είπε υυπαρχει καποιο τεστ που κανετε στην τηλεοραση για να δειτε αν υπαρχουν καμενα pixels; ή καποιος οδηγος στο youtube; Δυστυχώς τα δικά μου φαινόντουσαν και χώρις τεστ, αλλά υπάρχουν στο youtube πολλά αν ψάξεις για pixel test
panther_512 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 23 ώρες πριν, GREGOR78 είπε υυπαρχει καποιο τεστ που κανετε στην τηλεοραση για να δειτε αν υπαρχουν καμενα pixels; ή καποιος οδηγος στο youtube; Το πιό απλό και γρήγορο τέστ έχει ώς εξής: - Κάθεσαι σε κανονική απόσταση θέασης. - Βάζεις όλη την TV να δειχνει άσπρο και παρατηρείς - Βάζεις όλη την TV να δείχνει σκούρο γκρίζο και παρατηρείς Αν δεν δείς τίποτα είσαι ΟΚ. Το εξονυχιστικό τέστ, είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και μετά από απόσταση 5 εκατοστών να ψάχνεις την οθόνη. Προσωπικά δεν το προτείνω σε κανέναν, διότι η πιθανότητα να βρείς κάτι από αυτήν την απόσταση αυξάνεται δραματικά και μπαίνεις τζάμπα σε μπελάδες. 2
rovgio Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 39 λεπτά πριν, panther_512 είπε Το πιό απλό και γρήγορο τέστ έχει ώς εξής: - Κάθεσαι σε κανονική απόσταση θέασης. - Βάζεις όλη την TV να δειχνει άσπρο και παρατηρείς - Βάζεις όλη την TV να δείχνει σκούρο γκρίζο και παρατηρείς Αν δεν δείς τίποτα είσαι ΟΚ. Το εξονυχιστικό τέστ, είναι να κάνεις τα ίδια πράγματα και μετά από απόσταση 5 εκατοστών να ψάχνεις την οθόνη. Προσωπικά δεν το προτείνω σε κανέναν, διότι η πιθανότητα να βρείς κάτι από αυτήν την απόσταση αυξάνεται δραματικά και μπαίνεις τζάμπα σε μπελάδες. Καλα τα λες εσυ αλλα ο περιεργος (οπως εγω) δεν κρατιεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα