rovgio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε Θα βρεις την υγεία σου. Εσυ φιλε τι χρηση της κανεις? Για gaming την χρησιμοποιεις καθολου?
greed Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SKOKMAN είπε Θα βρεις την υγεία σου. To θεμα ειναι να μη τη χασει μετα το τελος της εγγυησης... 1-2 χρονια αντεχουν οι oled σε φυσιολογικη χρηση και να μη βλεπεις στατικες εικονες... Apo κει και επειτα θα εχεις χασει σιγουρα ενα 20% στο συνολο των χρωματων και πολυ πιθανων να εχεις σταμπες... Αν δεν προσεξεις βεβαια μπορει να γινει και πιο συντομα. Οποτε αντιο βιντεοgames, αντιο ελληνικα καναλια, αντιο υποτιτλοι Εγω σου προτεινω να παρεις μια led απλη και να κανεις τη δουλεια σου... με οσα χρηματα δεν θα σε τσουξουν αν χαλασει ή βγει λιγο με bleeding κλπ και σε λιγα χρονια την αλλαζεις. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από greed
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 5 hours ago, greed said: Δεν υπάρχει τελεια tv σήμερα. Εγώ δεν το δέχομαι αυτό πάντως σαν άποψη και δεν θα κάνω υποχώρηση για κανένα λόγο. Την τηλεόραση την έχουμε πρωτίστως για να βλέπουμε σε αυτήν, οπότε ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να έχει θέματα στο panel με κολλημένα pixels, με clouding, με κακές φωτεινότητες και λοιπά. Να μην έχει καλό input lag ή να μην έχει καλό ήχο, πες είναι δευτερευουσης σημασίας, αλλά να μην έχει τέλειο panel είναι απλά απαράδεκτο. Θα δεχόσασταν να αγοράζατε ένα αυτοκίνητο που μπορει να μην έπιαναν όλες τις φορές τα φρένα του; Γιατι να δεχτούμε μια τηλεόραση με κακό panel; Δηλαδη τι συζητάμε τώρα, σουβλάκια με 5 ευρώ γυρνάς πίσω αν σου τα φέρουν με σως αντί για τζατζίκι και θα αποδεχτείς τηλεόραση που δεν θα δείχνει σωστή εικόνα; 1 1
SKOKMAN Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Netflix ταινίες από PC και games Τώρα έχω 4Κ Με την προηγούμενη που ήταν 1080 μετά από 2 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και το καλό με τις LG είναι ότι μια εβδομάδα πριν λήξει η εγγύηση μπαίνεις στο σάιτ της και με 200 ευρω περίπου κάνεις επέκταση για 3 ακόμα χρόνια.
greed Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Εγώ δεν το δέχομαι αυτό πάντως σαν άποψη και δεν θα κάνω υποχώρηση για κανένα λόγο. Τοτε δεν δεχεσαι την πραγματικοτητα ως εχει. 1
rovgio Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 11 λεπτά πριν, SKOKMAN είπε Netflix ταινίες από PC και games Τώρα έχω 4Κ Με την προηγούμενη που ήταν 1080 μετά από 2 χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και το καλό με τις LG είναι ότι μια εβδομάδα πριν λήξει η εγγύηση μπαίνεις στο σάιτ της και με 200 ευρω περίπου κάνεις επέκταση για 3 ακόμα χρόνια. Αυτο με την επεκταση εγγυησης ειναι επιβεβαιωμενο?
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, SKOKMAN είπε Θα βρεις την υγεία σου. Mα θέλετε και τα λέτε αυτά? Σε μία μόνο σελίδα του σχετικού τόπικ στο Avforums, έχει 2 διαφορετικούς χρήστες που επιστρέψαν τις Β7 τους για να πάρουν την XF9005. https://www.avforums.com/threads/sony-kd-xf9005-owners-and-discussion-thread.2160360/page-28 O ένας λόγω banding και ο άλλος λόγω του υποδυέστερου motion handling. Δυσαρεστημένους καταναλωτές θα βρείς σε όλα τα μοντέλα κατασκευαστών. I'm coming from a 5 year old Panasonic plasma and i just returned an LG B7 as i couldn't handle the motion judder Αναφορά σε κείμενο I returned an LG 65 B7 OLED a few weeks ago, had several issues banding, motion, image retention and also drop outs on Dolby Digital through ARC. Have just taken delivery of one of these looking forward to setting it up. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2018 από panther_512
SKOKMAN Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 3 ώρες πριν, rovgio είπε Αυτο με την επεκταση εγγυησης ειναι επιβεβαιωμενο? Ναι Μπες στο σαιτ τους και θα το δεις
rovgio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια απο το καταστημα που εχω το πιστωτικο δεν εχουν ουτε την b7 ουτε την c7. Eχουν την c8 στα 1900 ευρω αλλα ξεφευγω πολυ απο το αρχικο budget. Οποτε με βλεπω να περιμενω μεχρι κ black friday... Εχει καποιος καποια αλλη προταση να ειναι στα επιπεδα της xf9005 ή σε κατι ανωτερο? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2018 από rovgio
rovgio Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Ειναι υποκαταστημα της electronet εδω στο Ηρακλειο Κρητης, αλλα γενικα εχει χαμηλοτερες τιμες απο το site της electronet.
panther_512 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, rovgio είπε Παιδια απο το καταστημα που εχω το πιστωτικο δεν εχουν ουτε την b7 ουτε την c7. Eχουν την c8 στα 1900 ευρω αλλα ξεφευγω πολυ απο το αρχικο budget. Οποτε με βλεπω να περιμενω μεχρι κ black friday... Εχει καποιος καποια αλλη προταση να ειναι στα επιπεδα της xf9005 ή σε κατι ανωτερο? Σύμφωνα με το rtings: The LG B8 OLED is a better TV than the Sony X900F.The OLED is better for watching movies in a dark room due to the perfect blacks. The C8 is also better for those with wide seating as the image remains accurate when viewed at an angle. On the other hand, the Sony is a much brighter TV that does not have the burn-in risk and can be placed in bright environments. Πρίν καταλήξεις σε μοντέλο να πάς στο αντίστοιχο τόπικ του avforums για να είσαι προετοιμασμένος για τα ενδεχόμενα προβλήματα που πιθανώς να τύχουν.
alexan2dros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 OLED μην παρεις. εχουν οργανικο πανελ που σημαινει οτι καποια στιγμη θα πεθανει ασε που θελουν νταντεμα.. σου εκατσε στραβη παντως.. το πιστωτικο ποση διαρκεια εχει? ενα ετος? αν μπορεις περιμενε λιγο να ηρεμισεις να δεις τι προσφορες θα παιξουν.. Kαι ποσο ειναι το πιστωτικο να κοιταξω και γω τι παιζει σε αυτη την κλιμακα..
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2018 On 17/07/2018 at 18:27, greed said: Τοτε δεν δεχεσαι την πραγματικοτητα ως εχει. Ποιά είναι η πραγματικότητα; Ότι σου πουλάνε γουρούνι στο σακί για 3 και 5 μηνιαίους μισθούς; Ναι, αν αυτή είναι η πραγματικότητα δεν μπορώ να τη δεχθώ και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να την αλλάξω. Και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι, η Sony (και η κάθε Sony) δεν πρόκειται να ακούσει τους τελικούς καταναλωτές. Θα ακούσει όμως τους πελάτες της, που είναι τα ενδιάμεσα καταστήματα. Όποτε έχετε πρόβλημα με τηλεόραση, ξεσκίστε τα μαγαζιά στις καταγγελίες, έτσι ώστε να αναγκαστούν να κράξουν τους κατασκευαστές με τη σειρά τους. Και σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει ποτέ πωλητής που να σας έχει πει «ξέρετε, μπορεί να έχει μέχρι 5 καμένα πίξελς» ή «μπορεί να εμφανίσει bleeding, τι να κάνουμε έτσι λειτουργεί αυτή η τεχνολογία», οπότε για ποιό λόγο να αποδέχεστε προβλήματα για τα οποία δεν είχατε ενημερωθεί κατά τη στιγμή της πώλησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα