Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rovgio είπε

Την Παρασκευη την πηρα φιλε την τριτη τηλεοραση και ειναι μεσα στο doa παλι. Θελουν δεν θελουν θα την παρουν πισω. Θα γινει χαμος.

μακαρι και στο ευχομαι γιατι ξερω τα εχω περασει

Παρε ομως αμεσα τηλ

Επεξ/σία από postfire
  • Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, postfire είπε

μακαρι και στο ευχομαι γιατι ξερω τα εχω περασει

Παρε ομως αμεσα τηλ

Εχω παρει ηδη, τους εστειλα κ φωτο κ μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση να δουν αν με καλυπτει. Εχει να γινει χαμος αν φαω ακυρο. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, rovgio είπε

Εχω παρει ηδη, τους εστειλα κ φωτο κ μου ειπαν οτι περιμενουν απαντηση να δουν αν με καλυπτει. Εχει να γινει χαμος αν φαω ακυρο. 

μετα πας σε καταγγελια

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, postfire είπε

μετα πας σε καταγγελια

Εννοειται, δεν χαριζω τιποτα, ειναι απαραδεκτο αυτο που συμβαινει, και δεν νομιζω να ειναι απλα θεμα γκαντεμιας, δεν γινεται καθολου ελεγχος και απλα οποιος τα παρατηρησει απο νωρις και ασχοληθει βγαζει ακρη. Αν ειναι δυνατον, τηλεορασεις 1500 ευρω και να φοβασαι να τις ανοιξεις για το τι θα βρεις.

Δημοσ.

και δεν εχεις δει τπτ ακομα

εγω προσωπικα πλεον μακρια απο επωνυμες σαμμυ ,σονυ

σε εκτιμηση εχω την πανυ και τωρα τελευταια μαρεσουν οι hisense

Δημοσ.

Φιλε μου χαρας το κουραγιο σου, ελπιζω να βρεις ακρη και να παρεις μια χωρις προβληματα να την ευχαριστηθεις.

Επειδη προσφατα αγορασα κ εγω νεα τv , τα πιξελ αυτα φαινονται ευκολα με το ματι η τα τσεκαρεις με κανενα βιντεακι.?

Για να δω κ εγω μηπως εχω καποιο προβλημα κ δεν το εχω διαπιστωσει ακομα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, malias4 είπε

Φιλε μου χαρας το κουραγιο σου, ελπιζω να βρεις ακρη και να παρεις μια χωρις προβληματα να την ευχαριστηθεις.

Επειδη προσφατα αγορασα κ εγω νεα τv , τα πιξελ αυτα φαινονται ευκολα με το ματι η τα τσεκαρεις με κανενα βιντεακι.?

Αρχικα τσεκαρω σε σκουρο φοντο για πιθανα κολλημενα πιξελ που ειναι φωτεινα και μετα βαζω λευκο φοντο για να δω για καμμενα. Απο κοντα την πρωτη φορα περιπου στο μισο μετρο ή και λιγοτερο φαινονται αλλα σε στατικο φοντο παντα. Μετα που θα το δεις κ ξερεις που βρισκεται μπορεις να το δεις και απο το 1 μετρο. Εγω νευριαζω γιατι τις βγαζουν στην αγορα χωρις ελεγχο, στην τυχη. Και οταν αγοραζεις ενα προιον εικονας και μονο θα πρεπει αυτη να εχει ελεγχθει. Αν καναμε ολοι οτι κανω εγω τωρα ισως να προσεχαν περισσοτερο. Εγω ειτε με το καλο ειτε με το κακο θα βγαλω ακρη αλλα μου εχουν φαει μισο καλοκαιρι να ασχολουμαι με μαλακιες ενω εχω σκασει 1350 ευρω. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Επεξ/σία από rovgio
  • Like 1
Δημοσ.

ρωτα την σονυ μεχρι ποσα πιξελ καλυπτεσαι

νομιζω ειναι 5 και πανω για να δωσοιυν αντικατασταση

εσενα στην αλλαζαν απο το πρωτο κιολας

δεν ξερω πως γινοταν αυτο

τελοσπαντων ευχομαι να καθαρισεις συντονα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα του δώσουν πιστωτικό και τελείωσε, τουλάχιστον με τις Sony......

Κρίμα για την ταλαιπωρία, αλλά δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα εντοπίζαμε και θα ζητούσαμε εν συνεχεία αλλαγή για 1 καμένο πίξελ σε 4Κ τηλεόραση.....

Εννοείται φυσικά ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων μας να θέλουμε και να απαιτούμε ένα άρτιο προϊόν, ειδικά όταν έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά.

7 ώρες πριν, malias4 είπε

Σε 4Κ τηλεόραση το καμένο πίξελ (που είναι μαύρο) δεν φαίνεται από κανονική απόσταση θέασης, ακόμα και σε άσπρο φόντο. Οπότε δεν σε απασχολεί.

Αντίθετα, το κολλημένο πίξελ σε κάποιο έντονο χρώμα, συνήθως άσπρο, φαίνεται από κανονική απόσταση θέσης, σε μαύρο φόντο.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ψάξεις το πάνελ σου. Εφόσον δεν βλέπεις κάτι σε κανονική θέαση, είναι κρίμα να χαλαστείς για ένα, δύο πίξελς που κανονικά δεν τα βλέπεις.

Επεξ/σία από panther_512
  • Thanks 1
Δημοσ.

σαν εμενα ειναι

1 γιατι να πληρωνεις τοσα λεφτα και να εχει ελλατωμα

2 συνεχεια το ματι μου θα πηγαινει στο πιξελ δεν θα ηρεμω με τπτ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Θα του δώσουν πιστωτικό και τελείωσε, τουλάχιστον με τις Sony......

Κρίμα για την ταλαιπωρία, αλλά δεν ξέρω πόσοι από εμάς θα εντοπίζαμε και θα ζητούσαμε εν συνεχεία αλλαγή για 1 καμένο πίξελ σε 4Κ τηλεόραση.....

Σε 4Κ τηλεόραση το καμένο πίξελ (που είναι μαύρο) δεν φαίνεται από κανονική απόσταση θέασης, ακόμα και σε άσπρο φόντο. Οπότε δεν σε απασχολεί.

Αντίθετα, το κολλημένο πίξελ σε κάποιο έντονο χρώμα, συνήθως άσπρο, φαίνεται από κανονική απόσταση θέσης, σε μαύρο φόντο.

Εγώ θα σου πρότεινα να μην ψάξεις το πάνελ σου. Εφόσον δεν βλέπεις κάτι σε κανονική θέαση, είναι κρίμα να χαλαστείς για ένα, δύο πίξελς που κανονικά δεν τα βλέπεις.

Το παιδι απο το service μου ειπε παντως οτι μετα που ξαναειδε την φωτο που του εστειλα πιο πολυ του φαινεται σαν σκουπιδακι μεσα στο πανελ παρα πιξελ. Και ρωταω τωρα εγω παλι, δεν οφειλουν να το δουν αυτο πριν βγει στην αγορα? Αυτο δεν ειναι ασεβεια στον καταναλωτη? Τα κολλημενα που ειχα στην προηγουμενη δεν τα εβλεπα τοσο ευκολα παντως οσο αυτο εδω το καμμενο αυτη τη φορα, οποτε μπορει να ειναι κ σκουπιδακι. Οσο για το αν ειναι 1 καμμενο πιξελ ή παραπανω φιλε μου, οταν σε 3 διαδοχικα ακριβα μοντελα sony διαπιστωνω και στα 3 θεμα με πιξελ τοτε με συγχωρεις αλλα φυσικα και θα το κυνηγησω το θεμα γτι το quality control τους δεν με σεβεται ως καταναλωτη. Γιατι θα πρεπει εγω που σκαω τα ωραια μου και δυσκολα λεφτακια να συμβιβαζομαι στα ποσα πιξελ θα εχει το πανελ και να θεωρουμαι και παραξενος ισως ή και υπερβολικος? Πουλανε προιον εικονας, που ειναι ο ελεγχος απο μεριας τους?

Και το λεει αυτο ενα ατομο που θελει σαν τρελος το συγκεκριμενο μοντελο Sony αλλα πλεον ειμαι αναγκασμενος να στραφω αλλου.

Επεξ/σία από rovgio
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ στην φώτο καμμένο πίξελ βλέπω, όχι σκουπιδάκι. Έχεις 3 στα 3, και σε 2 διαφορετικά μοντέλα, οπότε ειμαι βέβαιος πλέον ότι το θέμα είναι συνηθισμένο στα πάνελς της Sony.

Σου είχα πεί ότι τσέκαρα την TV μου και δεν είδα κάτι. Τώρα με κάνεις να πιστεύω ότι απλά δεν έψαξα καλά. Κολλημένο φωτεινό πίξελ δεν έχω σίγουρα. Φαίνονται εύκολα. Καμμένο θα μπορούσε, γιατί σε άσπρο φόντο για να το δείς πρέπει να πάς πάρα πολύ κοντά στην TV (έκανα δοκιμή με το MS Paint και ένα μαύρο πίξελ σε άσπρο φόντο).

Δεν διαφωνώ που απαιτείς μιά 100% άρτια τηλεόραση. Απλά είναι γνωστό ότι οι τεχνολογίες των flat TVs (LCDs, OLEDs) δέν είναι τέλειες. Αλλού θα έχεις κολλημένα πίξελς, αλλού DSE, αλλού backlight bleeding, αλλού banding (βλέπε LG C7) και πάει λέγοντας. Είναι κανονική λοταρία.

Όσο πιό πολύ ψηρίσεις την TV σου, τόσο αυξάνεις την πιθανότητα να εντοπίσεις κάτι που υπο κανονικές συνθήκες πιθανότατα δεν θα το εντόπιζες. Οπότε στο τέλος χαλιέσαι για κάτι που υπο κανονικές συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητο και θα απολάμβανες την TV σου.

Εγώ προσωπικά για ένα καμμένο πίξελ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αλλαγής. Για κολλημένο άσπρο ναί.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πάντως εγώ στην φώτο καμμένο πίξελ βλέπω, όχι σκουπιδάκι. Έχεις 3 στα 3, και σε 2 διαφορετικά μοντέλα, οπότε ειμαι βέβαιος πλέον ότι το θέμα είναι συνηθισμένο στα πάνελς της Sony.

Σου είχα πεί ότι τσέκαρα την TV μου και δεν είδα κάτι. Τώρα με κάνεις να πιστεύω ότι απλά δεν έψαξα καλά. Κολλημένο φωτεινό πίξελ δεν έχω σίγουρα. Φαίνονται εύκολα. Καμμένο θα μπορούσε, γιατί σε άσπρο φόντο για να το δείς πρέπει να πάς πάρα πολύ κοντά στην TV (έκανα δοκιμή με το MS Paint και ένα μαύρο πίξελ σε άσπρο φόντο).

Δεν διαφωνώ που απαιτείς μιά 100% άρτια τηλεόραση. Απλά είναι γνωστό ότι οι τεχνολογίες των flat TVs (LCDs, OLEDs) δέν είναι τέλειες. Αλλού θα έχεις κολλημένα πίξελς, αλλού DSE, αλλού backlight bleeding, αλλού banding (βλέπε LG C7) και πάει λέγοντας. Είναι κανονική λοταρία.

Όσο πιό πολύ ψηρίσεις την TV σου, τόσο αυξάνεις την πιθανότητα να εντοπίσεις κάτι που υπο κανονικές συνθήκες πιθανότατα δεν θα το εντόπιζες. Οπότε στο τέλος χαλιέσαι για κάτι που υπο κανονικές συνθήκες θα περνούσε απαρατήρητο και θα απολάμβανες την TV σου.

Εγώ προσωπικά για ένα καμμένο πίξελ δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αλλαγής. Για κολλημένο άσπρο ναί.

Πιστεψε με εχω καμμενα πιξελ σε λαπτοπ 4ετιας αλλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ πιο εντονο, ειναι καταμαυρο και σε ασπρο φοντο φαινεται ευκολα και απο το 1 μετρο. Επειδη ευτυχως δεν εχεις εσυ καποιο καμμενο πιστεψε με αν ειχες δεν θα το αντιμετωπιζες τοσο χαλαρα. Και ειδικα αν ησουν στην τριτη σερι αλλαγη. Χωρια οτι αν ψαχτεις σε φορουμ πολλοι υποστηριζουν οτι αν εξαρχης υπαρχει εστω και 1 προβληματικο πιξελ σε ενα πανελ ειναι πολυ αυξημενες οι πιθανοτητες στο μελλον να βγαλει διαφορα θεματα οπως διασπορα και καθετες γραμμες. Και στην περιπτωση μου ειδικα οι 2 πρωτες ειχαν κολλημενα οπως λες οτι θα σε ενοχλουσαν και εσενα, οποτε ελα στη θεση μου για λιγο που μετα απο αυτα πεφτω και σε εντονο καμμενο πιξελ στην τριτη. Ειναι κ τυχεροι που ασχολουμαι με το τηλεφωνο και δεν τους την πηγα εκει πρωι πρωι να τους την αφησω πεσκεσι. 

Δεν δικαιολογειται με τιποτα η απουσια σωστου ελεγχου των προιοντων τους.

Πουλας προιον εικονας κυριε μου και οχι καποιο πολυμηχανημα που κανει 10 διαφορετικα πραγματα και τυχαινει να εχει και μια οθονουλα πανω. Αγοραζω εικονα και μονο. Επομενως εχεις ενα πραγμα να ελεγξεις σωστα και αυτο δεν το κανεις. Τοτε θα σε κυνηγησω ειτε 1 πιξελ υπαρχει ειτε 10. Νιωθω οτι με εξαπατας. Ετσι το βλεπω εγω.

Επεξ/σία από rovgio
  • Like 1
Δημοσ.

καλά ρε σειςσεις, φτάσαμε να συζητάμε για τα αυτονόητα; δίνουμε τόσα λεφτά και είναι αυτοί υποχρεωμένοι να είναι το προϊόν 100% λειτουργικό χωρίς το παραμικρό ελάττωμα.δεν θα κάθομαι να ψάχνω και να μετράω πιξελ καμένα ή κολλημένα.εκτός λογικής είναι αυτό το πράγμα.ισχύει για όλες τις εταιρείες έτσι.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, rovgio είπε

Πιστεψε με εχω καμμενα πιξελ σε λαπτοπ 4ετιας αλλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ πιο εντονο, ειναι καταμαυρο και σε ασπρο φοντο φαινεται ευκολα και απο το 1 μετρο. Επειδη ευτυχως δεν εχεις εσυ καποιο καμμενο πιστεψε με αν ειχες δεν θα το αντιμετωπιζες τοσο χαλαρα. Και ειδικα αν ησουν στην τριτη σερι αλλαγη. Χωρια οτι αν ψαχτεις σε φορουμ πολλοι υποστηριζουν οτι αν εξαρχης υπαρχει εστω και 1 προβληματικο πιξελ σε ενα πανελ ειναι πολυ αυξημενες οι πιθανοτητες στο μελλον να βγαλει διαφορα θεματα οπως διασπορα και καθετες γραμμες. Και στην περιπτωση μου ειδικα οι 2 πρωτες ειχαν κολλημενα οπως λες οτι θα σε ενοχλουσαν και εσενα, οποτε ελα στη θεση μου για λιγο που μετα απο αυτα πεφτω και σε εντονο καμμενο πιξελ στην τριτη. Ειναι κ τυχεροι που ασχολουμαι με το τηλεφωνο και δεν τους την πηγα εκει πρωι πρωι να τους την αφησω πεσκεσι. 

Δεν δικαιολογειται με τιποτα η απουσια σωστου ελεγχου των προιοντων τους.

Πουλας προιον εικονας κυριε μου και οχι καποιο πολυμηχανημα που κανει 10 διαφορετικα πραγματα και τυχαινει να εχει και μια οθονουλα πανω. Αγοραζω εικονα και μονο. Επομενως εχεις ενα πραγμα να ελεγξεις σωστα και αυτο δεν το κανεις. Τοτε θα σε κυνηγησω ειτε 1 πιξελ υπαρχει ειτε 10. Νιωθω οτι με εξαπατας. Ετσι το βλεπω εγω.

Μαζί σου 1000%. Κρίμα για την ταλαιπωρία σου. Με έβαλες εχθές στη διαδικασία να ψηρίσω το πάνελ της XE9005. Και βουαλά, έχω και εγώ ένα καμμένο πίξελ 😜

Αλλά όπως είχα δεί και στο τέστ με το MS Paint, πρέπει να είμαι πάρα πολύ κοντά για να το εντοπίσω. Κάθε φορά που πήγαινα ένα-ενάμιση μέτρο πίσω  το έχανα. Συνεπώς δεν επηρεάζει αρνητικά την εμπειρία μου με την ΤV.

Σε κάθε περίπτωση όμως μιλάμε για συνολικά 2 XE9005 και 2 XF9005 όπου όλες έχουν καμμένο ή κολλημένο πίξελ.

Εγώ θα σου πρότεινα να απαιτήσεις τα λεφτά σου πίσω και μετά, εφόσον έχεις τα ψυχικά αποθέματα, να αναλώσεις πάρα πολλές ώρες στο AVforum και στα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν, για να ξέρεις εκ των προτέρων τί να περιμένεις από το κάθε μοντέλο αναφορικά με κουσούρια. Υπάρχουν πολύ χειρότερα συνηθισμένα προβλήματα από ένα καμμένο πίξελ. Επειδή το ψηρίζεις το θέμα, θα δυσκολευτείς πιστεύω να βρείς κάτι που να μήν δείς ψεγάδι. Δεν φταίς εσύ φυσικά. Η λοταρία πάνελ φταίει.

Έχει άλλον στο AVforums που επέστρεψε την LG B7 του λόγω banding για την XF9005....

Εγώ θα την αναφέρω την περίπτωσή σου στο AVForums θα βάλω και φώτο και από το δικό μου πάνελ, για να υποψιαστούν περισσότεροι καταναλωτές για το θέμα αυτό.

Αλλά σου ρίχνω φταίξιμο μόνο για ένα πράγμα: Με έκανες να δώ ψεγάδι στην TV μου που κανονικά δεν θα το έβλεπα 😁

Επεξ/σία από panther_512
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...