Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γκαντεμια στις τηλεορασεις συνεχιζεται. Την αγορασα χτες κ με το που την ανοιξα παρατηρησα ενα μικρο φωτεινο πιξελ στην πανω αριστερη γωνια. Φαινεται μονο απο πολυ κοντα, στο μισο μετρο κ λιγοτερο κ μονο σε σκουρα χρωματα αλλα κ παλι εχω ξενερωσει. Μιλησα με το καταστημα που την αγορασα κ περιμενω απαντηση. Το κακο ειναι οτι ηταν το τελευταιο σφραγισμενο κομματι. Τι λετε θα με καλυψει το doa για ενα φωτεινο πιξελ?

• Απαντ. 212
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε την πίσω και πες τους ότι έδωσες τόσα λεφτά και θελω η τα λεφτά μου πίσω η άλλη. 

Μην σε φάνε οι μέρες σε τηλέφωνα μαιλ 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rovgio είπε

Η γκαντεμια στις τηλεορασεις συνεχιζεται. Την αγορασα χτες κ με το που την ανοιξα παρατηρησα ενα μικρο φωτεινο πιξελ στην πανω αριστερη γωνια. Φαινεται μονο απο πολυ κοντα, στο μισο μετρο κ λιγοτερο κ μονο σε σκουρα χρωματα αλλα κ παλι εχω ξενερωσει. Μιλησα με το καταστημα που την αγορασα κ περιμενω απαντηση. Το κακο ειναι οτι ηταν το τελευταιο σφραγισμενο κομματι. Τι λετε θα με καλυψει το doa για ενα φωτεινο πιξελ?

Άσε τα τηλέφωνα. Βαλτή στο κουτί και πήγαινε την στο κατάστημα όπως είναι. 

Συμφωνώ με @alexakos89

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1
Δημοσ.

Εργαζεται ενας γνωστος μου εκει κ πιστευω να βγαλω ακρη. Πριν λιγο τους εστειλα και φωτο με το πιξελ.

20180621_155830.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λειτουργει μερικες φορες αυτο το κολπο αλλα ειναι για κολλημενα πιξελ.Του παιδιου ειναι καμμενο για να ειναι λευκο.Αυτο δεν φτιαχνεται.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.

Ηρθε τεχνικος απο Sony σπιτι για να το δει κ να βγαλει σωστες φωτογραφιες και περιμενω ενημερωση μεσα στη μερα. Απ'οτι καταλαβα θα βγαλω ακρη και αμεσα μιας και ειμαι εντος DOA. Για να δουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η σονυ δεν καλυπτει το 1 πιξελ

λογικα θα σου πουν οτι δεν καλυπτεσαι εκτος και αν εχεις περισσοτερα πιξελ 4-5 νομιζω και σε καποια συγκεκριμενη διαταξη μεταξυ τους

μετα αν περασουν οι μερες και χαθει το ντοα χερετατα!!

σαν αντιπροσωπεια δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα

προσωπικα θα την ειχα ειδη παει πισω οσο καλυπτομαι απο ντοα

μακαρι να στην αλλαξουν

https://community.sony.co.uk/t5/pcs-accessories/dead-pixel-warranty/td-p/17256

Επεξ/σία από postfire
  • Like 2
Δημοσ.

Εντάξει, η συζήτηση που παρέθεσες είναι του 2004 και αφορά τα Vaio laptops..........

Δεν αμφιβάλω ότι ισχύουν ακόμα τα ίδια, αλλά και πάλι, 2004? Σίγουρα έχουμε συμφορουμίτες που γεννήθηκαν εκείνη τη χρονιά 😊

Δημοσ.

ειμαι παθων απο σονυ αλλα να ναι καλα τα mediamrkt αλλιως θα την ειχα φαει

να δουμε τι θα σου απαντησουν ελπιζω να εχεις θετικο αποτελεσμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, postfire είπε

ειμαι παθων απο σονυ αλλα να ναι καλα τα mediamrkt αλλιως θα την ειχα φαει

να δουμε τι θα σου απαντησουν ελπιζω να εχεις θετικο αποτελεσμα

Τι ακριβως εγινε και πως σε βοηθησε η mediamarkt?

Δημοσ.

πιστευω θα στην αλλαξουν, εμενα μου αλλαξαν τηλεοραση που χε μπει μυγακι στο πανελ! Ειναι αριστο το σερβις της σονυ, στην αθηνα τουλαχιστον.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, heavyrain είπε

πιστευω θα στην αλλαξουν, εμενα μου αλλαξαν τηλεοραση που χε μπει μυγακι στο πανελ! Ειναι αριστο το σερβις της σονυ, στην αθηνα τουλαχιστον.

παιζει να εισαι ο μονος που το λεει.

3 ώρες πριν, rovgio είπε

Τι ακριβως εγινε και πως σε βοηθησε η mediamarkt?

θα την ειχα παρει παραμασχαλα πρωτη μερα και θα την ειχα αλλαξει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικα ακουω για ολες( τις 3 μεγαλες εταιριες) κακα λογια. εγω απλα μοιραστηκα την εμπειρια μου μαζι του. Ευτυχως δεν εχω πολλα παρε δωσε με σερβις γενικα, ειμαι απ τους "τυχερους"

Επεξ/σία από heavyrain

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...