Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος του φορουμ για αυτο που θα γραψω.

Ερχεται το VDSL την αλλη βδομαδα της WIND. Αυτην την στιγμη μενω σε 2οροφη μονοκατοικια που ειναι 2 ξεχωριστα σπιτια. Αυτην την στιγμη μενω στο πανω σπιτι. Παιρνω ιντερνετ απο ενα μοντεμ που βρισκεται στο κατω σπιτι ( ZXV10 H201L ) εχω τραβηξει ethernet εξωτερικα του σπιτιου και το φερνω σε ενα παλιο μοντεμ/ρουτερ Thomson TG585 v8 το οποιο εχω κανει brigde. Απο αυτο το μοντεμ ( ΤG585 ) φευγει ενα ethernet που παει στον υπολογιστη και αλλο ενα που παει σε ενα Tp Link wa901nd v3 το οποιο εχω κανει Access Point.

To ερωτημα ειναι το πρωτο μοντεμ του κατω σπιτιου θα αλλαξει οκ. Το Thomson ακυρωνεται? Μπορει να κρατησει VDSL πανω του? Το ιδιο και το Tplink.

Ειμαι εντελως ασχετος πανω σε αυτο το κομματι.

Δημοσ.

Αφού δεν πάρεις vdsl αλλάζεις μόντεμ και το δίκτυο παραμένει ως έχει...αρκεί να μην αλλάξουν οι ip διευθύνσεις.

Δημοσ.

Δηλαδη αλλαζει το το πρωτο μοντεμ και τα αλλα παραμενουν? Εμενα με ενδιαφερει αν θα μπορουν τα αλλα 2 να σηκωσουν την vdsl.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, NoRz είπε

Δηλαδη αλλαζει το το πρωτο μοντεμ και τα αλλα παραμενουν? Εμενα με ενδιαφερει αν θα μπορουν τα αλλα 2 να σηκωσουν την vdsl.

Μονο η συσκευή που λειτουργει ως Modem πρέπει να είναι VSDL, το άλλο ρουτερ που έχεις βάλει απλά μεταφέρει το σήμα μέσω Ethernet. To ίδιο έχω κάνει και εγώ, και λειτουργεί κανονικά με μη VDSL ρουτερ

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα και παλι. Μου ηρθε σημερα το montem απο wind το TG788V v3. Το εβαλα πανω εκανα bridge αλλα το θεμα μου τωρα ειναι οτι και το thomson αλλα και το καινουργιο εχουν ιδια την ιδια ΙP εκει που μπαινεις για να ρυθμισεις ( 192,168,1,254) γινεται να το αλλαξω σε καποιο απο τα δυο?

Δημοσ.

Αν το παλιό που είχες έχει 192.168.1.1 την ίδια θα βάλεις και στο καινούριο για να μην έχεις πρόβλημα με το υπόλοιπο δίκτυο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NoRz είπε

Εχουν και τα δυο 192,168,254 απο την μανα τους.

Οκ το εφτιαξα αλλαξα στο thomson την ip. To θεμα που εχω τωρα ειναι οτι για να μου φορτωση στο καινουργιο μοντεμ τα settings απο το 192,168,1,254 δεν ανοιγει. Δεν φορτωνει η σελιδα. Πρεπει να το κανω ρεσταρτ για να να μπω να πειραξω κατι και μετα παλι τα ιδια. Το κανει σε κανενα αλλο αυτο?

Δημοσ.

Τα έχεις μπερδέψει,  το παλιό μόντεμ που είχες στη γραμμή σε τι IP άκουγε;

σου είπα στο καινούργιο να βάλεις ότι είχες και στο παλιό για να μην έχεις θέματα με το υπόλοιπο δίκτυο.

Εσύ Πίο άλλαξες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...