Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

Αν πηγαινε "υποχρεωτικα" ετσι, τα smartphones επρεπε να εχουν μεινει με vga αναλυση στις 5-6 ιντσες.

Μια χαρα το UHD μονιτορ στις 24, αλλα καλυτερο στις 27 κλπ.

Τα smartphone δεν τα κρατας σε μισο μετρο αποσταση ομως

• Moderators
Δημοσ.

Eννοειται. Για αποσταση 25-30 εκατοστων ειναι η αναλογια. Αν το ειχες στο μισο μετρο θα ελεγα QVGA (320x240)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιάννη αν βάλεις και την πρεσβυωπία στην εξίσωση δεν παίζει με την καμία να δείς απο αυτή την απόσταση φίλε εκτός και αν είσαι ο superman. 😛 

Εγώ πάντως δεν κρύβομαι ( :D )  στο S7 πλέον έκανα μεγάλους τους χαρακτήρες για να μπορώ να διαβάσω με ευκολία.  :D

Πάντως θα συμφωνήσω με Ιάκωβο καθώς είναι πολύ εύστοχο το σχόλιό του. Απλά καμία σχέση android με windows.

Αν είχες μια 24 uhd και δίπλα μια 23-24 FHD θα καταλάβαινες γιατί έγραψα αυτά που έγραψα.

Ακόμα και η ανάλυση QHD στις 24" είναι άκυρη ή μάλλον σωστότερα, υπερβολική που χάνεις παρά κερδίζεις ουσιαστικά. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε Νικο ο Ντιναρας ειπε οτι βλεπει πολυ πιο κοντα απο μισο μετρο και του ειπα οτι ειναι υπολογισμενο για τα πιτσιρικια που βλεπουν στα 25 εκατοστα. Για μας ειπαμε, QVGA! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να συμπληρώσω εδώ ότι όσο αυξάνεται η ανάλυση τόσο δυνατότερο πρέπει να είναι ένα σύστημα για να αναπεξέλθει με ευκολία στα νέα games σε αυτή την ανάλυση. 

Eπομένως αν κάποιος αγοράζει Monitor με τέτοιες αναλύσεις εκτός του μεγέθους που θα πρέπει να επιλέξει θα πρέπει να έχει και το ανάλογο σύστημα για να το υποστηρίξει. 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.
17 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Η 24" σε 4k ανάλυση είναι όσο fail είναι η αγορά 27" σε FHD ανάλυση...

Το βέλτιστο για monitors είναι 23-24">FHD, 27-28">QHD, 32-34">UHD. 

Δεν μπορείς να τα θέσεις αυτά όλα ως κανόνες έτσι απλά. Έχει τεράστια σημασία η απόσταση του monitor. Αν έχεις την οθόνη πχ 1,5m+ μια 27FHD θα είναι καλύτερη από μία QHD . Έστω και scaling να κάνεις σίγουρα έχεις περίσια πιξελ σε τέτοια απόσταση που δεν παίζει να καταλάβεις την διαφορά τους, οπότε "βαραίνεις" και το σύστημα σου χωρίς λόγο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Eίχα QHD στις 24 και δεν άξιζε τόσο σε αυτές τις διαστάσεις, μάλιστα είχα μετανιώσει την αλλαγή απο 23" FHD σε 24" QHD καθώς όλα φαινόντουσαν μικροσκοπικά.

Αν είχα πάρει την αντίστοιχη 27άρα QHD της Dell που είχα πάρει μάλλον δεν θα είχα αλλάξει monitor σε λιγότερο απο χρόνο.

Βέβαια και τώρα δεν έχω απολύτως αυτό μου με ευχαριστεί καθώς έχω 32" QHD αλλά είναι way καλύτερο απο το 24" QHD που είχα, για τα μάτια μου πάντα.

Η επόμενη οθόνη πάντως θα είναι 34" UHD. 

Εγω που εχω 25αρι QHD, το βρισκω απιστευτο.

Δημοσ.

40αρα curved 2160p που εχω και ολα για εμενα εστω ειναι μικρα (σε σημειο που με κουραζει στα 50-60 εκατοστα που καθομαι).

35αρα 1440p για εμενα ειναι μια χαρα στα 50-60 εκατοστα οπως και 30αρα 1600p.

Απο εκει και περα ολα τα ματια δεν ειναι ιδια, ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι οποτε το καλυτερο παντα ειναι οποιος ενδιαφερεται για μια οθονη να πηγαινει να την βλεπει καπου (και δεν εννοω για μισο λεπτο) και να κρινει απο μονος του αν του κανει.

Δημοσ.

Να πούμε ότι καλό το 4k αλλά χωρίς 1080ti αυτή τη στιγμή πάει άχρηστο. Δηλαδή όχι επειδή μπήκε σε προσφορά 4k οθόνη τρέχουμε. Αν δεν υπάρχει σύστημα να την υποστηριξη δεν υπάρχει νόημα. Εκτός αν είστε οκ με τα 30fps low που έχουν και οι κονσόλες. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Heybro είπε

Να πούμε ότι καλό το 4k αλλά χωρίς 1080ti αυτή τη στιγμή πάει άχρηστο. Δηλαδή όχι επειδή μπήκε σε προσφορά 4k οθόνη τρέχουμε. Αν δεν υπάρχει σύστημα να την υποστηριξη δεν υπάρχει νόημα. Εκτός αν είστε οκ με τα 30fps low που έχουν και οι κονσόλες. 

Σωστα, αλλα ξεχνάς τις περιπτώσεις που δεν ειναι για gaming. Το real estate ειναι χρησιμο για multitasking, επεξεργασια φωτογραφίας, βιντεο κλπ.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, vadergr είπε

Σωστα, αλλα ξεχνάς τις περιπτώσεις που δεν ειναι για gaming. Το real estate ειναι χρησιμο για multitasking, επεξεργασια φωτογραφίας, βιντεο κλπ.

Ναι αυτές οι περιπτώσεις δεν μπαίνουν στο ποστ μου μίλησα για gaming μόνο. 24αρα 4k στα 249 είναι εξαιρετική τιμή απλά μην την πάρει ο άλλος και παίζει σε full HD λόγω gpu. 

Δημοσ.
3 hours ago, vadergr said:

Τι να το κανεις το real estate οταν δεν μπορεις να το δεις αν δεν κολλησεις την μουρη σου πανω της...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, iakoboss7 είπε

Τι να το κανεις το real estate οταν δεν μπορεις να το δεις αν δεν κολλησεις την μουρη σου πανω της...

Δεν εχεις αδικο, αλλα εξαρταται απο το OS και την εφαρμογή.

Το OSX καταλαβαινει μονο του τι εχεις ανοιξει (ειδικα αν ειναι και εφαρμογη της apple) και αλλαζει το font size δυναμικά. 

Στα Win , οτι βαλεις μένει, και αγιος ο Θεος τι θα δουνε τα ματάκια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...