Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Λοιπόν, λίαν συντόμως μετακομίζω στη Κρήτη (Ηράκλειο) και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή του ΠΑΓΝΗ (για όσους γνωρίζουν). Το πρόβλημα είναι οτι στη περιοχή υπάρχουν ελάχιστες τηλεφωνικές γραμμές και όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε! Πρέπει να μπω σε λίστα αναμονής και αν κάποιος φύγει και ελευθερωθεί κάποια γραμμή τότε ΜΠΟΡΕΙ να μου βάλουν γραμμή κια κατ'επέκταση να έχω και ίντερνετ. Μήπως υπάρχει κάποια λύση ώστε να έχω ίντερνετ αλλά χωρίς ύπαρξη τηλεφωνικής γραμμής και να συμφέρει (είμαι και λίγο άσχετη και φοβάμαι μη με πιάσουν κότσο)? Να σημειώσω οτι λόγω αυτού του προβλήματος θα βρω άλλο σπίτι αλλά μέχρι να γινει αυτό τι κάνω? Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δυστυχώς, κανένας από τους γείτονες δε θέλει να μοιραστεί το password του ίντερνετ μαζί μου οπότε αυτή η λύση αποκλείεται. Να ρωτήσω: αν πάρω φλασάκι με ίντερνετ για το λαπτοπ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/6/2018 στις 10:53 ΠΜ, Kass35 είπε

Δυστυχώς, κανένας από τους γείτονες δε θέλει να μοιραστεί το password του ίντερνετ μαζί μου οπότε αυτή η λύση αποκλείεται. Να ρωτήσω: αν πάρω φλασάκι με ίντερνετ για το λαπτοπ?

Στις 23/6/2018 στις 10:53 ΠΜ, Kass35 είπε

Κοίτα αν παίζει η λύση με δορυφορική σύνδεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...