Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! έκανε μια μικρή διακοπή πριν λίγο ενώ ήταν ανοιχτό το pc και σταμάτησε να λειτουργεί το lan της motherboard.. δεν ανάβουν καν τα λαμπάκια της..
Η μητρική είναι η ROG STRIX Z370-E GAMING.. Τι γίνεται τώρα? είναι εντός εγγύησης!

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ekans είπε

Καλησπέρα παιδιά! έκανε μια μικρή διακοπή πριν λίγο ενώ ήταν ανοιχτό το pc και σταμάτησε να λειτουργεί το lan της motherboard.. δεν ανάβουν καν τα λαμπάκια της..
Η μητρική είναι η ROG STRIX Z370-E GAMING.. Τι γίνεται τώρα? είναι εντός εγγύησης!

1η λύση, την πας στο κατάστημα για επισκευή /αντικατάσταση (υπολόγιζε γύρω στο μήνα)

2η λύση αγοράζεις μια κάρτα δυκτιου και κάνεις την δουλειά σου (βέβαια σε περίπτωση μεταπώλησης αργότερα θα ρίξει αρκετά την τιμή)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

1η λύση, την πας στο κατάστημα για επισκευή /αντικατάσταση (υπολόγιζε γύρω στο μήνα)

2η λύση αγοράζεις μια κάρτα δυκτιου και κάνεις την δουλειά σου (βέβαια σε περίπτωση μεταπώλησης αργότερα θα ρίξει αρκετά την τιμή)

αυτό είναι που με ενοχλεί ο μήνας..Είμαι με ασύρματο αλλά χρειάζομαι το lan.. Έχω καμιά τύχη για απευθείας ομιλία με asus?

• Moderators
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekans είπε

αυτό είναι που με ενοχλεί ο μήνας..Είμαι με ασύρματο αλλά χρειάζομαι το lan.. Έχω καμιά τύχη για απευθείας ομιλία με asus?

Το rma στην Asus είναι λαχείο από ότι λένε εξωτερικό, όταν παλιότερα είχα δοκιμάσει για κάρτα γραφικών μου είπαν να μιλήσω με το κατάστημα αγοράς και ότι δεν ασχολούνται με τελικούς πελάτες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inuyasha είπε

Το rma στην Asus είναι λαχείο από ότι λένε εξωτερικό, όταν παλιότερα είχα δοκιμάσει για κάρτα γραφικών μου είπαν να μιλήσω με το κατάστημα αγοράς και ότι δεν ασχολούνται με τελικούς πελάτες

Θα ρίξω μια ερώτηση και θα ενημερώσω 😏

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Και δώσε σκέτη μητρική. Μην αφήσεις κανα επεξεργαστή πάνω, θα τον πάρουν δωράκι.

Το θέμα είναι η αναμονή αμα μπλέξεις με infoquest τελειώσαμε..

Το πρόβλημα λύθηκε με bios update! μπορεί να κλειδωθεί το θέμα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...