Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο φορουμ.αν οχι ζητω συγνωμη .και πειτε μου που να μπω.η ερωτηση μου ειναι οτι θελω να συνδεσω το tv box με συνδεση hdmi απο το tv box και να καταληγει σε scart της τν.πηρα το συγκεκριμενο καλωδιο και δεν δινει εικονα .μπορειτε να μου πειτε εσεις τι μου προτινετε;σας ευχαριστω.20170327160929_oem_cable_hdmi_male_compo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Sakisoriginal21 είπε

Καλημερα σας.δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο φορουμ.αν οχι ζητω συγνωμη .και πειτε μου που να μπω.η ερωτηση μου ειναι οτι θελω να συνδεσω το tv box με συνδεση hdmi απο το tv box και να καταληγει σε scart της τν.πηρα το συγκεκριμενο καλωδιο και δεν δινει εικονα .μπορειτε να μου πειτε εσεις τι μου προτινετε;σας ευχαριστω.20170327160929_oem_cable_hdmi_male_compo

Αυτο το καλώδιο που βλεπω πρεπει να ειναι μεγαλη μουφα :( δεν βλεπω να υπαρχει μετατροπέας του ψηφιακού σηματος σε αναλογικό (HDMI / RCA ) απο μονο του σίγουρα το καλώδιο δεν μπορεί να κανει μετατροπή , αυτο που πρεπει να ψαξεις ειναι καποιος μετατροπεας ψηφιακού σηματος σε αναλογικό, και οχι απλα ενα καλώδιο. 

Λιγο που εψαξα στο Ebay νομιζω οτι θες κατι τετοιο , αλλα ψαξε το λιγο να δεις αν παιζει γιατι δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω στα σιγουρα .

https://www.ebay.com/itm/HDMI-a-RCA-AV-CVBS-Adaptateur-1080p-mini-HDMI2AV-Video-Converter-Gc/292497144988?hash=item441a303c9c:m:mfT4uO0Sp_Q7-zScyy_lOAA

Επεξ/σία από darkman
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...