Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, strawman είπε

Και επιμενω, 3αρα 1060...

Eπισης συνεχιζεις να μην κατανοεις. Στο GTA V συγκεκριμενα εχει κανα δυο settings τα οποια δεν κανουν τιποτα αλλο παρα να σου ριχνουν τα fps στο μισο. Το ultra preset τα εν λογω settings ΔΕΝ τα βαζει τερμα, πρεπει να πας να τα βαλεις χειριοκινητα. Γιαυτο σου λεω οτι σε ultra preset τα παει μια χαρα η 1060, τωρα αν πας με το χερακι σου και μου ανοιξεις x8msaa και nvidia PCSS και βαλεις και τερμα τα shadow distance ε ναι, θες 1080ti για να κρατησεις 60αρι με τετοια settings.  Αυτα δεν ειναι ultra preset settings,  αυτα ειναι ultra ηλιθια settings

Τσάμπα ασχολείσαι, αφού βλέπεις ότι δεν...  

• Like 1
Δημοσ.

παντως εγω με την 3αρα οτι παιχνιδι εχω δοκιμασει αν εξαιρεσεις το ανουσιο χ8 msaa και κανα shadows σε high και textures λογο vram αντι για ultra δεν εχω δει κατω απο 60 αντε κανα 55αρι σε δυσκολες καταστασεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Apple κουρασες ρε φίλε, ας κανει όνειρα το παιδί, μια χαρά ειναι η 1060 για 60 FPS σε GTA V

θελει 4κ εσυ δεν διαβαζεις καλα μαλλον φιλε

Δημοσ.

Τα παιδιά μιλάνε για 1080 / 1080 Ti και όχι για την 1060, εσύ έβαλες τη 1060 στο θέμα, όπου με τη 1060 1080p 60 FPS τα βγάζεις άνετα στο GTA V. Θεωρώ ανούσιο το gaming σε 4Κ, 2Κ max και αυτό αν υπάρχει ο ανάλογος εξοπλισμός 

• Like 1
Δημοσ.

Για κάρτα γραφικών δες τα παρακάτω βίντεο με τα παιχνίδια που παίζει το παιδί και κρίνε μόνος σου 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...