Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα chromecast και θελω να μεταφερω την εικονα απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση,υπαρχει τροπος να γινει ;

Δημοσ.

κατεβάζεις την εφαρμογή  home app της google και σετάρεις το chromecast.

Μετά ακολουθείς τον παραπάνω οδηγό και  λογικά θα είσαι οκ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, konstantin79 είπε

κατεβάζεις την εφαρμογή  home app της google και σετάρεις το chromecast.

Μετά ακολουθείς τον παραπάνω οδηγό και  λογικά θα είσαι οκ

Δεν μπορω να  μπω στα αρχει του υπολογιστη απο το κινητο , εκει μεσα εχω τις ταινιες..

σκεφτηκα κατι αλλο, αν τραβηξω καλωδιο HDMI απο τον υπολογιστη στην τηλεοραση λογικα θα ειναι πιο ευκολο, το θεμα ειναι οτι η καρτα βγαζει 1 HDMI ...

καποια λυση ;

Δημοσ.

To chromecast δεν είναι media player για να μπορείς να παίζεις ταινίες στην tv. Βασική του λειτουργία είναι να κάνει προβολή στην tv υπηρεσίες streaming με την προϋπόθεση οτι το υποστηρίζουν. Τέτοιες υπηρεσίες είναι το youtube και το netflix. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να προβάλεις ότι δείχνει ο chrome browser στην tv(ένα tab ή ολόκληρο το desktop). Ακόμα και αν καταφέρεις να εμφανίσεις τις ταινίες σου με κάποιο τρόπο(νομίζω οτι δεν θα το καταφέρεις) δεν θα είναι ο σωστός τρόπος.

Για να μπορέσεις να δείς τις ταινίες που έχεις στο pc θες κάποιο tv box ή media player συνδεδεμένο στην tv και να δημιουργήσεις το σωστό "εσωτερικό δίκτυο" (smb ή nfs) ωστε να μπορέσεις να τις παίξεις. Επίσης θα μπορούσες να το κάνεις και με κάποιο εξωτερικό σκληρό αν δεν θες ασύρματα ή ενσυρματα, αλλά το βασικό είναι οτι χρειάζεσαι μια ακόμα συσκευή. πχ εγώ εχω ενα media player Zidoo X9s.

Άλλος τρόπος θα ήταν μεσω hdmi Που αναφέρεις, αλλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. Πιθανώς επειδή να έχεις μόνο μια έξοδο  να χρειαστείς και κάποιο hdmi splitter.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

To chromecast δεν είναι media player για να μπορείς να παίζεις ταινίες στην tv. Βασική του λειτουργία είναι να κάνει προβολή στην tv υπηρεσίες streaming με την προϋπόθεση οτι το υποστηρίζουν. Τέτοιες υπηρεσίες είναι το youtube και το netflix. Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να προβάλεις ότι δείχνει ο chrome browser στην tv(ένα tab ή ολόκληρο το desktop). Ακόμα και αν καταφέρεις να εμφανίσεις τις ταινίες σου με κάποιο τρόπο(νομίζω οτι δεν θα το καταφέρεις) δεν θα είναι ο σωστός τρόπος.

Για να μπορέσεις να δείς τις ταινίες που έχεις στο pc θες κάποιο tv box ή media player συνδεδεμένο στην tv και να δημιουργήσεις το σωστό "εσωτερικό δίκτυο" (smb ή nfs) ωστε να μπορέσεις να τις παίξεις. Επίσης θα μπορούσες να το κάνεις και με κάποιο εξωτερικό σκληρό αν δεν θες ασύρματα ή ενσυρματα, αλλά το βασικό είναι οτι χρειάζεσαι μια ακόμα συσκευή. πχ εγώ εχω ενα media player Zidoo X9s.

Άλλος τρόπος θα ήταν μεσω hdmi Που αναφέρεις, αλλά δεν έχω ασχοληθεί και δεν ξέρω να σου πω ακριβώς. Πιθανώς επειδή να έχεις μόνο μια έξοδο  να χρειαστείς και κάποιο hdmi splitter.

το καταφερα τελικα μεσω chrome brower...καλα παιζει ,για την ωρα θα το εχω ετσι και ισως αμεσα αγορασω καποιο slitter .

παντως ολα τα αρχεια παιζουν κανονικα.

Δημοσ.

φαντάζομαι έκανες προβολή του desktop και από εκεί παίζεις τις ταινίες.

Άμα είσαι ικανοποιημένος μην ψαχτείς παραπάνω. Κάνε την δουλειά σου όσο πιο φτηνά μπορείς😎

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

φαντάζομαι έκανες προβολή του desktop και από εκεί παίζεις τις ταινίες.

Άμα είσαι ικανοποιημένος μην ψαχτείς παραπάνω. Κάνε την δουλειά σου όσο πιο φτηνά μπορείς😎

ανοιγει μια σελιδα στον chrome brower ...φορτωνεις ποια ταινια θες απο το πισι και τελος δες λινκ

https://chrome.google.com/webstore/detail/videostream-for-google-ch/cnciopoikihiagdjbjpnocolokfelagl/related

κολλαει λιγο αλλα οκ την παλευει,βλεπεις ανετα ταινια και εχει και αλλα πραγματα αν χρειαστει καποιος.

βασικα τωρα ψαχνω εφαρμογη να τα κανω ολα αυτα απο το κινητο βαριεμαι τα σηκω κατσε.

Επεξ/σία από vairass

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...