jimakos19881 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Καλημέρα στο forum.... Παιδιά έχω συνδέσει μια εξωτερική κεραία (nanostation loco m2) μέσω καλωδίου etherner με τον σταθερό υπολογιστή και έχω κανονικότητα internet. Η απορία μου είναι τι συσκευή χρειάζεται (κάρτα δικτύου,acces point κ.α.) έτσι ώστε μέσω του σταθερού να δίνω internet σε άλλες συσκευές ασύρματα. Να σημειωθεί πως η μητρική του σταθερού είναι η asrock ab 350 m pro. Κάθε απάντηση καλοδεχούμενη 😃
jkoukos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δεν συμφέρει να βάλεις κάτι στον υπολογιστή και μέσω αυτού (λειτουργώντας συνεχώς) να μοιράζεις την σύνδεση. Οικονομικότερη λύση είναι αν σου έχει ξεμείνει ένα modem/router από κάποιον πάροχο. Οπότε το βάζεις να λειτουργεί σαν απλό switch και ΑΡ, συνδέοντας σε αυτό το Nanostation. Διαφορετικά θέλεις οποιοδήποτε ΑΡ με πολλαπλές LAN Θύρες ή ένα απλό router.
jimakos19881 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι πως τα παλιά ρούτερ λόγω αρκετών μετακομισεων τα έχω πετάξει. Έχεις κάποιο καλό AP μέχρι 30 € να προτείνεις?
huey43 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, jimakos19881 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι πως τα παλιά ρούτερ λόγω αρκετών μετακομισεων τα έχω πετάξει. Έχεις κάποιο καλό AP μέχρι 30 € να προτείνεις? Αυτό, https://www.skroutz.gr/s/12013870/TP-LINK-TL-WA901ND-v5.html πιστεύω θα σε βολέψει μια χαρά. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από huey43
jimakos19881 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 λεπτά πριν, huey43 είπε Αυτό, https://www.skroutz.gr/s/12013870/TP-LINK-TL-WA901ND-v5.html πιστεύω θα σε βολέψει μια χαρά. Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
jkoukos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 To συγκεκριμένο είναι αρκετά καλό αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Έχοντας μόνο μία θύρα LAN και αναγκαστικά αυτή θα συνδεθεί με το Nanostation, δεν υπάρχει άλλη για σύνδεση ενσύρματων συσκευών παρά μόνο μέσω του WiFi. Καλύτερα είναι με το TL-WR841N (v14) ή το TL-WR840N (v5 ή v6), που μπορεί να παίξει σε διάφορες λειτουργίες και ως ΑΡ που το θέλεις εσύ. Προσοχή στα version των παραπάνω, διότι μόνο αυτές παίζουν και ως ΑΡ, ενώ οι άλλες μόνο ως router.
jimakos19881 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 7 ώρες πριν, jkoukos είπε To συγκεκριμένο είναι αρκετά καλό αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Έχοντας μόνο μία θύρα LAN και αναγκαστικά αυτή θα συνδεθεί με το Nanostation, δεν υπάρχει άλλη για σύνδεση ενσύρματων συσκευών παρά μόνο μέσω του WiFi. Καλύτερα είναι με το TL-WR841N (v14) ή το TL-WR840N (v5 ή v6), που μπορεί να παίξει σε διάφορες λειτουργίες και ως ΑΡ που το θέλεις εσύ. Προσοχή στα version των παραπάνω, διότι μόνο αυτές παίζουν και ως ΑΡ, ενώ οι άλλες μόνο ως router. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα