andreas443 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει τον western digital my cloud home https://www.wdc.com/products/personal-cloud-storage/my-cloud-home.html αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν συνδέσω τον συγκεκριμένο δίσκο πάνω στο modem router τις κοσμοτέ και βάλω μέσα αρχεία video η samsung tv θα τον βλέπει τον δίσκο να αναπαράγει τα αρχεία το υποστηρίζει αυτό ο δίσκος??γιατί δεν βλέπω κάπου να γραφει ότι έχει dlna αν δεν το κάνει αυτό μπορείτε να μου προτείνεται έναν δίσκο που να το κάνει Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από andreas443
Moderators Spect~ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Είμαι σε παρόμοια φάση με σένα, χωρίς να είμαι σίγουρος, απο ότι πήρε το μάτι μου κάπου λένε οτι τον βλέπει αλλά τα εμφανίζει όλα μπερδεμένα και δεν έχει την ίδια δομή με τον σκληρό όπως τον βλέπεις απο εναν υπολογιστή. Επίσης δεν ξέρω κατα πόσο θα μπορείς να δείς 4K ταινία χωρίς κολλήματα και μείωση ποιότητας. Εγώ σκεφτόμουν -αν βρω ενα δίσκο με wifi ώστε να τον έχω μόνιμα πάνω στην τηλεόραση και να του περνάω αρχεία μέσω WiFi, αν ξέρει κάποιος κάτι ας πει, οικονομικό πάντα γιατί μετά πάμε σε NAS που ανεβαίνουν οι τιμές (με WiFi πάντα) γιατί είναι ψηλά και μακριά απο καλώδια δικτύου η τηλεόραση)
andreas443 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα εγώ έχω είδη τον wd my cloud τον παλιό που έχει dlna και δεν έχω καθόλου κωλύματα ούτε σε 4k, βεβαια είναι με καλώδιο η τηλεόραση και όχι με wifi ούτε ανακατεμένα τα αρχεία ούτε τίποτα στον ίδιο φάκελο που έβαλα την ταινία στον ίδιο φάκελο τον βλέπει και η τηλεόραση απλά γέμισε και θέλω να πάρω καινούριο και τώρα δεν βρίσκω help Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από andreas443 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα