Alkis06 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Λοιπόν... αγόρασα μια μητρική, gpu κλπ. Είναι καλύτερο να περάσω τα drivers από το dvd ή από το internet και γιατί? Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Από το ιντερνετ γιατί είναι πιο ενημερωμένοι. 1
gio23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Οι οδηγοι των cd ειναι παντα μερικες εκδοσεις πίσω απο αυτες στις σελιδες των εταιρειων. Οτι ειπε ο Blueblood7. 1
chrisSerres Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 το τερματήσε. Φίλε μου ο κόσμος, το σύμπαν, όλα γύρω μας λειτουργούν με μια λογική. Πάρτο προσωπικά αυτό που θα σου πω κι απάντησε μου. Γιατί σου παρέχεται dvd στο hardware?
Alkis06 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 18 λεπτά πριν, chrisSerres είπε το τερματήσε. Φίλε μου ο κόσμος, το σύμπαν, όλα γύρω μας λειτουργούν με μια λογική. Πάρτο προσωπικά αυτό που θα σου πω κι απάντησε μου. Γιατί σου παρέχεται dvd στο hardware? Για να κατεβάσεις drivers κλπ. Απλά ρώτησα μήπως από το ίντερνετ υπάρχουν πιο ενημερωμένες εκδόσεις των drivers...
chrisSerres Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το διαπιστώνεις αργότερα συγκρίνοντας τις εκδόσεις. Το dvd στο βάζουν για πολλούς λόγους. π.χ. Δεν έχεις ίντερνετ, ή, μπορεί χωρίς το driver να μή μπορεί το pc να ξεκινήσει κάποια κάρτα δικτύου για να σε βάλει στο ίντερνετ, η ακόμα και η υποστήριξη να'ναι τόσο χάλια ώστε να μή δουλεύει το support για να κατεβάσεις κάποιο driver και να παίρνεις σωστή εικόνα απ'την κάρτα γραφικών σου ή και ήχο απ'τη κάρτα ήχου σου, Η έκαψες την κάρτα δικτύου(θυρα λαν της μητρικής αν θες) και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ένα usb wifi, εκεί χωρίς cd θα ζοριστείς αν αυτό που συνδέσεις δεν το πάρει plag & play. Αρκετές φορές κάποιοι αγόρασαν μητρικές παλαιότερες και μαζί επεξεργαστές πολύ καινούριους κι έπρεπε να κάνουν bios update για να μπορέσει να ξεκινήσει το σύστημα, κι γενικά πολλά θέματα κατα καιρούς δημιουργήθηκαν κι έφεραν πονοκεφάλους σε πολλούς, θέλω να πω ότι το cd που σου παρέχεται είναι καθαρά θέμα ασφάλειας και μπακαπ. Οι περισσότεροι εκεί έξω τα πετάνε χωρίς να'χουν κάποιο plan B, άρα όταν συμβαίνει κάποιο πρόβλημα μπορεί τελικά να οδηγηθούν σε κάποιον τεχνικό. Κάποιος μπορεί να πει ότι υπάρχουν 1000 κι 1 τρόποι να τα ξεπεράσεις αυτά, κι όμως εμπειρικά βλέπω ότι δύσκολα προβλήματα προκαλούνται από πολύ απλά και κατανοητά λάθη. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από chrisSerres
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, chrisSerres είπε Αυτό το διαπιστώνεις αργότερα συγκρίνοντας τις εκδόσεις. Το dvd στο βάζουν για πολλούς λόγους. π.χ. Δεν έχεις ίντερνετ, ή, μπορεί χωρίς το driver να μή μπορεί το pc να ξεκινήσει κάποια κάρτα δικτύου για να σε βάλει στο ίντερνετ, η ακόμα και η υποστήριξη να'ναι τόσο χάλια ώστε να μή δουλεύει το support για να κατεβάσεις κάποιο driver και να παίρνεις σωστή εικόνα απ'την κάρτα γραφικών σου ή και ήχο απ'τη κάρτα ήχου σου, Η έκαψες την κάρτα δικτύου(θυρα λαν της μητρικής αν θες) και δεν μπορείς να εγκαταστήσεις ένα usb wifi, εκεί χωρίς cd θα ζοριστείς αν αυτό που συνδέσεις δεν το πάρει plag & play. Αρκετές φορές κάποιοι αγόρασαν μητρικές παλαιότερες και μαζί επεξεργαστές πολύ καινούριους κι έπρεπε να κάνουν bios update για να μπορέσει να ξεκινήσει το σύστημα, κι γενικά πολλά θέματα κατα καιρούς δημιουργήθηκαν κι έφεραν πονοκεφάλους σε πολλούς, θέλω να πω ότι το cd που σου παρέχεται είναι καθαρά θέμα ασφάλειας και μπακαπ. Οι περισσότεροι εκεί έξω τα πετάνε χωρίς να'χουν κάποιο plan B, άρα όταν συμβαίνει κάποιο πρόβλημα μπορεί τελικά να οδηγηθούν σε κάποιον τεχνικό. Κάποιος μπορεί να πει ότι υπάρχουν 1000 κι 1 τρόποι να τα ξεπεράσεις αυτά, κι όμως εμπειρικά βλέπω ότι δύσκολα προβλήματα προκαλούνται από πολύ απλά και κατανοητά λάθη. 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα