Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, kodorevi8ulis είπε

και στέλνει (έτσι λέει τέλος πάντων) μέσω wifi sms (like imessage) απλά θέλει να το υποστηρίζει και ο πάροχος 

Βασίζεται στο RCS που στην Ελλάδα υποστηρίζει η Vodafone και η Cosmote, οι οποίες δεν έχουν συμφωνία με την google άρα για να κάνεις χρήση του rcs πρέπει να έχεις την εφαρμογή της εταιρίας σου. Αν και ο άλλος έχει την εφαρμογή, τότε ανταλλάσσετε μηνύματα instant messaging χωρίς να χρεώνεστε (απαιτεί ίντερνετ όμως).

Επεξ/σία από panos-
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panos- είπε

Βασίζεται στο RCS που στην Ελλάδα υποστηρίζει η Vodafone και η Cosmote, οι οποίες δεν έχουν συμφωνία με την google άρα για να κάνεις χρήση του rcs πρέπει να έχεις την εφαρμογή της εταιρίας σου. Αν και ο άλλος έχει την εφαρμογή, τότε ανταλλάσσετε μηνύματα instant messaging χωρίς να χρεώνεστε (απαιτεί ίντερνετ όμως).

η vodafone μετά από αναβάθμιση του messages στέλνει μήνυμα για τα rcs που σε πάει σε μια παλιά της σελίδα (2 φορές μου το έχει κάνει) με πληροφορίες 

• Like 1
Δημοσ.

κλασικός Γούγλης, πάει να βγάλει κάτι αξιόλογο και το κ*λομπερδεύει. Γιατί βρε παιδάκι μου;;;;

Δημοσ.

Λοιπον η Google για επικοινωνια εχει:

-Hangouts

-Android messages

-Duo

-Allo

-Voice

+ 2 apps για mail

Mια ερωτηση: Ειναι καλα οι ανθρωποι?

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ^_NikitaS_^ είπε

Δηλαδή, αν κάποιος έχει την εφαρμογή messages και την έχει και κάποιος άλλος και υπάρχει κάλυψη ίντερνετ το μήνυμα θα είναι δωρεάν; Αυτό είναι το κύριο που έχει κερδίσει το iMessage. Αν δε το κάνει αυτό τότε θα είναι μια ακόμα άχρηστη εφαρμογή. 

Απαιτείται  και οι δύο  συνομιλητές  να έχουν iPhone (ios) .  Το viber  και το whatsapp  κυριαρχεί. Στην Γερμανία  το whatsapp το χρησιμοποιούν ευρύτατα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικότατα δουλεύει με Vodafone. Όταν ενεργοποιηθεί έρχεται και μήνυμα. Οποίοι έχουν την εφαρμογή, μπορούν μεταξύ τους να στέλνουν free μυνήματα, αν έχουν κάλυψη δικτύου.

Εγώ το είχα βάλει 1,5 χρόνο πριν τυχαια σε OnePlus, επειδή η εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων δεν έστελνε έως 160 χαρακτήρες. Το κακό είναι ότι εάν στέιλεις μύνημα μεσω wifi η data σε κάποιον που δεν έχει την εφαρμογή, το μύνημα δεν πάει ποτέ.

Επεξ/σία από baiosss
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ardi21 είπε

Λοιπον η Google για επικοινωνια εχει:

-Hangouts

-Android messages

-Duo

-Allo

-Voice

+ 2 apps για mail

Mια ερωτηση: Ειναι καλα οι ανθρωποι?

Συμφωνώ απόλυτα... Τα έχουν κάνει μαντάρα. Αντί να καθήσουν να επενδύσουν σε μί ακαλή εφαρμογή έχουν καθήσει και έχουν βγάλει έναν τόνο προβληματικές εφαρμογές που δεν τις χρησιμοποιεί κανένας. Ενώ το imessages της Apple λειτουργεί απλά σε όλο το οικοσύστημα της (κινητά, ταμπλετ, υπολογιστές)

Δημοσ.
Στις 21/6/2018 στις 10:40 ΠΜ, spectaculator είπε

Είναι τόσα πολλά που... Υπάρχει κάτι που να τα μαζευει όλα σε ένα; Έχω φίλους από καμιά δεκαριά διαφορετικές messaging υπηρεσίες. Υπάρχει κάτι που να τα βάζει όλα σ' ένα "κουτί"΄;

Trillian 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2018 στις 10:40 ΠΜ, spectaculator είπε

Είναι τόσα πολλά που... Υπάρχει κάτι που να τα μαζευει όλα σε ένα; Έχω φίλους από καμιά δεκαριά διαφορετικές messaging υπηρεσίες. Υπάρχει κάτι που να τα βάζει όλα σ' ένα "κουτί"΄;

Blackberry hub για τους χρήστες blackberry. Νομίζω ότι και κάποια αλλη εταιρεία έχει βγάλει κάτι παρόμοιο αλλά μου διαφεύγει... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, atheatos είπε

Blackberry hub για τους χρήστες blackberry. Νομίζω ότι και κάποια αλλη εταιρεία έχει βγάλει κάτι παρόμοιο αλλά μου διαφεύγει... 

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να το κατεβάσει από το play store. Είναι 30 μέρες δωρεάν και μετά επιλέγεις ή πληρώνεις συνδρομή ή απλά σου δείχνει κάποιες διαφημίσεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackberry.hub

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Bezbozny είπε

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να το κατεβάσει από το play store. Είναι 30 μέρες δωρεάν και μετά επιλέγεις ή πληρώνεις συνδρομή ή απλά σου δείχνει κάποιες διαφημίσεις.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackberry.hub

Σωστά. Δεν ασχολήθηκα να το ψάξω για άλλο κινητό. Μου έχει λύσει τα χέρια γιατί εκτός από τα messages  apps, emails εμφανιζει και τις επαφές, ημερολόγια μεταξύ λογαριασμών iCloud και Gmail ,στο Priv μου. Λογικό θεωρώ, να κοστίζει γιατί αντίστοιχες εφαρμογές αυτόματου συγχρονισμού λογαριασμών κοστίζουν .  

Αλλά τα μυνηματα στο iOS , όπως και τα BBM ,είναι αποκλειστικά για τις αντίστοιχες συσκευές.

Επεξ/σία από atheatos
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/6/2018 στις 10:15 ΠΜ, commodorerules είπε

Έλεος.

Ποιος στέλνει sms αυτή την εποχή.

Υπάρχουν ακόμη πρόθυμοι να πληρώνουν 10 και 20 λεπτά για ένα μύνημα!?

Άνθρωποι που δεν έχουν εξοικίωση με την τεχνολογία ή/και έχουν συσκευές που δεν είναι smartphones.

Τουλάχιστον, κάποιοι από εμάς, όταν κάνουμε φατσούλα γράφουμε και το λόγο...

Επεξ/σία από Tlykog

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...