voltmod Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Η κατασκευάστρια θηκών για smartphones, Olixar, είχε μερικά απογοητευτικά νέα σχετικά με την μικρότερη σε μέγεθος επερχόμενη συσκευή iPhone, γνωστή και ως iPhone SE2. Αν και κυκλοφόρησαν πολλές φήμες και είδαμε μέχρι και σχεδιαγράμματα και εικόνες (renders) του επερχόμενου iPhone SE2, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακύρωση του πρότζεκτ από την Αμερικάνικη εταιρεία. Η Olixar, σταμάτησε τα σχέδια που είχε για την κατασκευή θηκών για τη 2η έκδοση του iPhone SE, επειδή όπως υποστηρίζει, η Apple, παρόλο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που προτιμούν το μικρότερο φυσικό αποτύπωμα ή επιθυμούν να χειρίζονται το smartphone τους με το ένα χέρι, αποφάσισε να ακυρώσει την κυκλοφορία του iPhone SE2. Η Apple θα εστιάσει κυρίως στα δύο μοντέλα iPhone με την μεγαλύτερη οθόνη, στις 6,1 ίντσες και 6,5 ίντσες, με το πρώτο να αποτελεί την οικονομικότερη έκδοση από τις δύο, και το τελευταίο να διαθέτει κορυφαίας τεχνολογίας hardware και Face ID 2.0. Άραγε θα κάνει το iPhone SE 2 ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο μισό του 2019 ή τελικά η Apple αποφάσισε να εγκαταλείψει τις 5,0 ίντσες για πάντα; GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
THESPYROS Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) τζαμπα χαρά πήρα φτουυυυ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από THESPYROS 1
aris1986 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Φτου και είχα αρχίσει να σχεδιάζω θήκες για να τις πουλάω σε πλανόδιους και αυτοι με την σειρά τους στις καφετέριες.... Γιατί ρε apple...? 1
paparovic Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Πέρασαν τα χρόνια και φυσικά άλλαξε η ανρθώπινη φυσιολογία και οι 5 ίντσες δεν είναι πια οι βέλτιστες, ανατομικές, υπέρτατες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 αχ βρε απλ τι με κάμνεις; αχ βρε απλ τι με κάμνεις; - Olixar 2018
mants118 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, techplastic είπε Χτύπημα στην καρδιά ήταν αυτό...... κουράγιο 😛 Το "φθηνό" iPhone SΕ λοιπόν πλέον θα είναι το 6s για το 2018 - 2019.. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από mants118 1
SeNNinhA Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Στην δουλεια μου εχουμε 5/5s/SE καπου 12 ατομα απο τα περιπου 35 με μερικα iPhone 6/7 ακομη. Η απαντηση στην ερωτηση «πως κι ετσι και εσυ εχεις το μικρο;» είναι «γιατι απλα με βολευει περισσοτερο». Δεν ειναι θεμα χρημάτων ξεκαθαρα για τους συνειδητοποιημένους ενηλικους που δεν αλλαζουν τηλεφωνα καθε χρονο. Ειναι θεμα χρηστικότητας. Και επιτελους ας το σκεφτει καποιος να το καλυψει και αυτο. Ενα SE με σχεδον full screen ειναι το τελειο για αρκετους. Το εχω ξαναπει οτι ο επαγγελματιας δεν ειναι γκατζετακιας. Και εαν δεις παραεξω εχει και tablet και laptop μαζι στην τσαντα του και δεν εχει το κινητο σαν κυριο μεσο για να βλεπει ταινιες. Αν ισχυει το νεο ειναι πολυ κριμα παντως. 19
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Κρίμα. Περίμενα πώς και πώς ένα ανανεωμένο SE. Θα παραμείνω με το τωρινό μου, σε αυτό το form factor δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο. 7
Diesel3 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 «ή τελικά η Apple αποφάσισε να εγκαταλείψει τις 5,0 ίντσες για πάντα;» το SE είναι 4 ίντσες πάντως. 1
Zipcode80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Η αλήθεια είναι πάντως πως ένα SE με full screen όπως το X, θα είχε μεγάλη επιτυχία. Γιατί και εγώ ξέρω πολύ κόσμο, κυρίως σε ηλικίες 40 με 50, που θα το έπαιρναν με κλειστά μάτια. Καταρχήν όταν είχε βγει το SE ήταν ανάρπαστο . Σε όποιο applestore πήγαινες ήταν sold out
whoever81 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Και εαν δεις παραεξω εχει και tablet και laptop μαζι στην τσαντα του και δεν εχει το κινητο σαν κυριο μεσο για να βλεπει ταινιες. Πού παραέξω;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Στην δουλεια μου εχουμε 5/5s/SE καπου 12 ατομα απο τα περιπου 35 με μερικα iPhone 6/7 ακομη. Η απαντηση στην ερωτηση «πως κι ετσι και εσυ εχεις το μικρο;» είναι «γιατι απλα με βολευει περισσοτερο». Δεν ειναι θεμα χρημάτων ξεκαθαρα για τους συνειδητοποιημένους ενηλικους που δεν αλλαζουν τηλεφωνα καθε χρονο. Ειναι θεμα χρηστικότητας. Και επιτελους ας το σκεφτει καποιος να το καλυψει και αυτο. Ενα SE με σχεδον full screen ειναι το τελειο για αρκετους. Το εχω ξαναπει οτι ο επαγγελματιας δεν ειναι γκατζετακιας. Και εαν δεις παραεξω εχει και tablet και laptop μαζι στην τσαντα του και δεν εχει το κινητο σαν κυριο μεσο για να βλεπει ταινιες. Αν ισχυει το νεο ειναι πολυ κριμα παντως. συμφωνω. και μενα μου αρεσει η μεγαλη οθονη, εξου και σιγα σιγα ανεβαινα ιντσες, αλλα πλεον με τις νεες αναλογιες και bezeless νομιζω πως ενα κινητο στα "μικρα μεγεθη" θα ειναι χρηστικο οχι μονο στο πιασιμο αλλα και η οθονη θα ναι αρκετη. παντως θα θελα πολυ να δοκιμασω καποια στιγμη μια μεση λυση (δεν ξερω αν υπαρχει). κινητο δηλαδη που παλια θα ταν μονο 5.2 οθονη, στο ιδιο μεγεθος να χει μια 5.7...
panosveto12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Βολεύουν τα λεπτά κινητά στο κράτημα και στην τσέπη . Αλλά έλα που ο κόσμος θέλει κινητά στο μέγεθος ταμπλετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα