gazp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλησπερα σε ολους! Προχτες αγορασα καινουριο SSD για το συστημα της υπογραφης, τον Samsung 860 Evo 250GB. Εκανα Clean Install τα windows 10, τσεκαρα οτι το trim command ειναι on και ολα καλα. Ανοιγοντας ομως το HD Sentinel πηρα αυτο: ενω στο Samsung Magician τα βλεπει ολα καλα: τι φαση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στο σπίτι με evo 240, το sentinel το δείχνει μια χαρά, έχω την latest version 5.20 ενώ εσύ την 4.00 όμως (μήπως φταίει αυτό ? ). Θα δοκιμάσω αύριο στην δουλειά που έχω τον 860. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από techartware 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Tesla Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 πήγες να κάνεις μεταφορά αρχείου και να το ανοίξεις παράλληλα. άνοιξε το με όλα κλειστά. Τράβαγε read το file explorer και σου έβγαλε πιο χαμηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Όπως αναφέρθηκε σωστά έχεις παλιά έκδοση αλλά υπάρχει και κάποιο bug ή προβληματικό update στα win 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Σε μία παλιά έκδοση του Sentinel που έχω κ εγώ μου κάνει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με Kingston SSD. Άλλες φορές το performance είναι στο 100% άλλες πέφτει στο 80%. Όταν ανοίγει η εφαρμογή μαζί με τα win10 συνήθως δείχνει 80 και αν την κλείσω και την ανοίξω δείχνει 100%. 😛 Μάλλον κάποιο bug είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Και στην υγεια βγαινουν λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 δοκιμασε να απενεργοποιησεις το trim απο command line και να το ενεργοποιησεις ξανα. δεν ξερω ωστοσο αν ειναι κατι ουσιαστικο, η σκαλωμα του sentinel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techartware Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμένα μου το δείχνει κανονικά και στον 860, έκδοση sentinel 5.20 portable Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2018 από techartware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gazp Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2018 Με το τελευταιο Hard disk sentinel μου δειχνει υγεια και επιδοσεις 100% οποτε ληξη συναγερμου. Με το τελευταιο Hard disk sentinel μου δειχνει υγεια και επιδοσεις 100% οποτε ληξη συναγερμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα