pablobuennas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το εξής, έχω γράψει τον κώδικα για ένα dropdown κουτί για να μπορεί ο πελάτης να επιλέγει αν θέλει να πληρώσει με δόσεις στην σελίδα προϊόντος. Το πρόβλημα μου είναι οτι μου δείχνει την τελευταία δόση ενώ θέλω να κάνω default την φράση "Το θέλεις με δόσεις;"! Όποιος έχει γνώσεις παρακαλώ ας βοηθήσει! ευχαριστώ if (max_installment[0][0] !== undefined) { html = "<p><select class=\'installments-box\'> <option value=\'-1\ '>ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ; </option>"; for (x=2; x <= max_installment[0][0]; x++ ) { if( parseInt(x) <= parseInt(max_installment[0][1])){ html += "<option value=\'"+x+"\'>με "+x+" "+installmentsArray[1][2]; html += "</optiom>"; } else{ html += "<option value=\'"+x+"\'>με "+x+" "+installmentsArray[x][2]; if(parseFloat(installmentsArray[x][1])>1){ html += " - συνολικός τόκος :"+((parseFloat(current_price)*parseFloat(installmentsArray[x][1])) - parseFloat(current_price)).toFixed(2) +" €</optiom>"; } else { html += "</optiom>"; } } }
tsofras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν και δεν ξέρω και πολλά από web έτσι το έχεις όντος στο κώδικα? Τα μισά tags κλείνουν με optiom αντί για option.... Επίσης το διάφορο στις περισσότερες γλώσσες το ξέρω ως != και όχι !== Βασικά όπως το βλέπω απορώ που παίζει κιόλας (no offence. Δεν το λέω για να ειρωνευτω όντως απορώ) Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις