Προς το περιεχόμενο

Θα είναι ολοι παροντες αυριο.Οποιος δεν ερθει δεν θα ξαναρθη

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Parakalounte ma8htes, foithtes, anergoi, noikokyres, trapezikoi, kai dhmosioi ypallhloi na mhn apantoun sto paron topic. As ftiaksoun allo topic : "oloi sto dromo gia symparastash se idiwtikous ypallhlous".

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδιά' date=' πρέπει με τον τρόπο μας να τους δείξουμε ότι δεν μπόρούν να μας πατάνε.

Δυστυχώς οι περισσότεροι το βλέπουν παθητικά. Φταίμε κι εμείς.

Σε όσες εταιρίες γύρισα, όλες είχανε τις γνωστές μαλακιες με το ωράριο.

Ετσι λοιπόν, εχοντας εμπειρία και καλο βιογραφικό, από ενα σημείο και μετά εθετα εγώ όρο, οποιος με προσλάβει, να φεύγω 5 η ώρα.

Εκει λοιπόν, πιστεψτε με, στην ψύχρα έφευγα στις 5.

Δεχομαι, το παρακινδύνευα.

Ομως, κρατούσα αμυνα.

Οι άλλοι εργαζομενοι εφευγαν 7-8.

Ελεος. Αντισταθείτε.

[/quote']

Ετσι όπως το γράφεις,που να γκρεμιζόταν το ταβάνι εσυ στα τέτοια σου όλα και δρόμο,και καλά άμα είσαι ο πλέον χαμηλόμισθος υπάλληλος, αλλά οτιδήποτε άλλο δεν δικαιολογεί τέτοια συμπεριφορά,και αποτελεί ένα βέβαιο τρόπο να περιορίσεις την επαγγελματική σου εξέλιξη.

Η δουλειά δεν είναι μόνο 9-5 και μισθός,είναι και να έχεις κάποιον στόχο και να σου αρέσει αυτό που κάνεις,ώστε να μη σε πειράζει να κάτσεις και μια ώρα παραπάνω.

Και να σου πω και κατι άλλο,όταν εσυ φεύγεις 5 και οι άλλοι 7-8,πισω απο την πλάτη σου δεν λένε "έφυγε ο αγωνιστής των εργατικών δικαιωμάτων" αλλά "έφυγε ο τεμπέλαρος και άφησε να κάνουμε εμείς την δουλειά του όπως πάντα".

Δημοσ.

vagos789 δεν ασπάζομαι τις αποψεις σου. Δικαίωμα σου να κάθεσαι και μια και δυο ώρες παραπάνω.

Ειμαι καλός στη δουλειά μου για αυτό και δεν είχα πρόβλημα δουλειάς ποτέ.

Τώρα τις καραμέλες της εργοδοσιας τις εμαθα καλα. Ολο δουλεια τυχαινει. Ε, οχι, δεν τα τρώμε πια τα ψέματα.

Οι εταιριες δεν θελουν καλούς εργαζόμενους, συνεπεις, να κανουν καλή ερασία κλπ.

Θελουν καλους σκλάβους.

Ας λενε λοιπον οτι θελουν.

Δεν μπορεί δουλειά 100 ατόμων να βγαίνει με 30. Ε, όχι.

Κι οσο για την εξέλιξη επαγγελματική, αν ειναι να πεθανω στο αγχος, κουραση, τρεξιμο και να παραδώσω πνευμα μια ωρα αρχίτερα, οχι, να λειπει το βυσινο

Να κανετε εσεις καριερα παιδια. Εγω τα εχω καλα με τον εαυτο μου. Η ζωή είναι πολύ μικρή για όποιον δεν το έχει ακόμη καταλάβει...

Δημοσ.
.....

Να κανετε εσεις καριερα παιδια. Εγω τα εχω καλα με τον εαυτο μου. Η ζωή είναι πολύ μικρή για όποιον δεν το έχει ακόμη καταλάβει...

Αυτό είναι το ζουμί,παίδες.Είτε το θέλουν είτε όχι!

Xanax,αυτά που θες ταυτότητα να τα πάρεις,που βγαίνουν από ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΛΟΚ σε κάθε κλινική,κόκινη ρίγα στη συνταγή...εκεί θα μας φτάσουν όταν έχει μείνει κάποια τσίπα υπευθυνότητας πάνω μας...

Φτου γμτ,μας βγάλανε και το "Μπλα-Μπλα"....

Δημοσ.

Aυτό γίνεται για να μην προσλάβουν νέο προσωπικό.

Φαντάσου ότι από τις υπερωρίες ή μάλλον την παραπάνω απλήρωτη εργασία που γίνεται σε κάθε δύο άτομα χωράει και ένα τρίτο.

Θα είχε λυθεί σχεδόν το πρόβλημα της ανεργίας.

Οσο για τον επόπτη εργασίας να έχετε υπ'όψιν ότι και αυτός δημόσιος υπάλληλος είναι. Ναι θα κάνει την δουλειά του αλλά θέλει να κάνει και την βίλα του.

Δημοσ.

Δεν μπορεί δουλειά 100 ατόμων να βγαίνει με 30. Ε' date=' όχι.

[/quote']

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε σαφώς και έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι,εγώ απλά μίλησα για το φαινόμενο να εργάζεται κάποιος με το ρολόι στο χέρι και να περιμένει να πάει 5 για να γίνει καπνός.

Πάντως για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου,αν η επιχείρηση αντί για 30 πληρώνει 100,στο τέλος μπορεί να κλείσει και να χάσουν οι 30 την δουλειά τους,πράγμα που δεν είναι καλό για κανέναν!

Δημοσ.

Δεν μπορεί δουλειά 100 ατόμων να βγαίνει με 30. Ε' date=' όχι.

[/quote']

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε σαφώς και έχεις δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι,εγώ απλά μίλησα για το φαινόμενο να εργάζεται κάποιος με το ρολόι στο χέρι και να περιμένει να πάει 5 για να γίνει καπνός.

Πάντως για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου,αν η επιχείρηση αντί για 30 πληρώνει 100,στο τέλος μπορεί να κλείσει και να χάσουν οι 30 την δουλειά τους,πράγμα που δεν είναι καλό για κανέναν!

Έχει ριζώσει φαίνεται μέσα μας η νοοτροπία ότι αν δεν παρανομήσεις, αν δεν κλέψεις, αν δεν εκμεταλλευτείς τον άλλον (εν προκειμένω του υπαλλήλους σου) δεν πρόκειται να επιβιώσεις. Ε, ας την ξεριζώσουμε. Όταν μια δουλειά χρειάζεται 100 άτομα για να γίνει σωστά είναι παράλογο να ζητώ να προσληφθούν 100 άτομα και όχι 30;

Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει "Στην Ελλάδα αν δεν γ****εις τον εργαζόμενο, ψωμί δεν τρώς!"

Δημοσ.

Παράλογο δεν είναι,εφικτό όμως ίσως να μην είναι αμα θετει σε κίνδυνο την βιωσιμότητα της επιχείρησης.Στην τελική μην παραγνωρίζουμε ότι η όποια δουλειά μας προσφέρει τα προς το ζειν και ότι κάποιος άνθρωπος μας εμπιστεύτηκε,δεν νομίζω άλλωστε ότι όταν μιλάτε για εκμετάλλευση αναφέρεστε σε 12ωρη αγροτική εργασία.

Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν είναι σκλάβος σε γαλέρα,μπορεί να ψάξει αλλού για δουλειά ή να πάει στον ΟΑΕΔ.

Δημοσ.
Θα είναι ολοι παροντες αυριο. Οποιος δεν ερθει δεν θα ξαναρθη.

Χωρίς να θέλω να είμαι ενοχλητικός το "ξανάρθη" γράφεται με "ει"(ξανάρθει). Για να μην μιλήσω για το ύφος του email και την έλλειψη τόνων. Ούτε στη λαχαναγορά να ήταν. Είναι σίγουρα αυθεντικό το email;

Στο κάτω κάτω, ο καθένας τραβάει ότι αφήνει τους άλλους να του κάνουν.

Δημοσ.

karib to oti esu hsoun sth diplangh Infoquest kai oti ontws ston pouliadh douleuan de shmainei oti stal9hke to e-mail .... Xwris na diafwnw me ola osa grafthkan, ta e-mails pou kukloforoun ta pisteuw oso oti h gh den gurizei ..... Istories 9a akougontai panta apeires. H empeiria kai h istoria exei apodei3ei oti terastio pososto apo auta htan hoaxes. An hmoun ergodoths kai h9ela na ekbiasw tous ergazomenous de 9a tous estelna e-mail pantws. Oute 9a perimena na diabasoun oloi ta e-mail tous gia na ma9oun oti prepei na pane sth douleia to sabbato.

Filika

Δημοσ.

ego exo akousei kati allo.

den mou to exei pei asxetos. anthropoi pou exoun episkeuthei ton pouliadi sto grafeio tou arketes fores...

o k. pouliadis, den exei ipologisti sto grafeio tou! :)

den ksero an einai alitheia,alla etsi exo akousei :roll:

Δημοσ.
ego exo akousei kati allo.

den mou to exei pei asxetos. anthropoi pou exoun episkeuthei ton pouliadi sto grafeio tou arketes fores...

o k. pouliadis' date=' den exei ipologisti sto grafeio tou! :)

den ksero an einai alitheia,alla etsi exo akousei :roll:[/quote']

Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να έστειλε αυτός το mail αφού δεν έχει καν υπολογιστή :lol:

Αθώος είναι ο άνθρωπος μην τον κατηγορείτε :D

Δημοσ.

Apoti exo katalabei apo auta pou grafete oi ergotes stin ellada den skampazoun mia apo H.R.M............pigainte sto eksoteriko na glitoseteeeeeeeee.......katharistis na eisai sto ekstoteriko sou faironte san kurio sto aneptugmeno ellada mas mono sto dhmosio i ama kaneis kati diko sou glitoneis.....pigainte eksoterikooooooooooooo.....an airline ticket for you.....a huge trip for your mind!!!

p.s Nai nai kala ta leo ekso apo to xoro.......toulaxiston tha glitosete apo tis mikrotites kai tin proini tasi gia emeto otan blepete tous ergodotes sas!

Δημοσ.
apo H.R.M............

Human Resources Management να υποθέσω?

Κοιτάξτε, ασχέτως αν το συγκεκριμένο mail είναι αληθινό ή όχι, τέτοια πράγματα συμβαίνουν, άσχετα αν συμβαίνουν στον Πουλιάδη ή όχι, και καλό ήταν που έγινε μία τέτοια συζήτηση, έστω και μικρή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...