MrEdema Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το ποιο laptop να αγοράσω(με τιμή μικρότερη ή ίση των 300€).Σαν χρήστης θα ήθελα να μπορώ να βλέπω βίντεο άνετα, να χρησιμοποιώ αρκετές σελίδες ταυτόχρονα και να μπορώ να παίζω κανά ελαφρύ παιχνίδι τύπου cs go.Είναι εφικτά αυτά που ζητάω; Αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποιο λάπτοπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από MrEdema
noc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Σε αυτά τα χρήματα εγώ θα κοίταζα σε μεταχειρισμενο ή refubrished, επαγγελματικής σειράς, οπωσδήποτε από αξιόπιστο κατάστημα. Λογικά θα βρεις κάποιο μοντελο στις 14 ιντσες με 4ης γενιας επεξεργαστή i5, ωστόσο λόγω μεγέθους οθόνης και απουσίας εξωτερικής καρτας γραφικών δεν ξέρω αν θα μπορείς να παιξεις παιχνίδια. Εκτος και βρεις 15αρι. Παρολα αυτα δε νομιζω οτι θα εβρισκες επιπλεον καρτα γραφικών με αυτα τα χρηματα. Ανάλογα με το μοντέλο που θα βρεις, μπορεις να ψάξεις βίντεο στο YouTube για να δεις πως ανταποκρίνεται ο επεξεργαστής του στα παιχνίδια.
alkis13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 https://www.e-shop.gr/laptop-lenovo-320-15isk-80xh01p4ri-156-hd-intel-core-i3-6006u-4gb-500gb-free-dos-p-PER.913689 Με αυτα τα λεφτα νομιζω πως δεν εχεις και αλλη επιλογη. Υποψιν οτι θελει να του βαλεις windows10 64bit.
Comic maniak Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Προτεινω Lenovo X230.Του εχω βαλει MineCraft,WarFrame,CrossFire κ.α και ειναι θηριο. (Για refurbished μιλαμε) Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2018 από Comic maniak 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα