Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρέπει να καταλάβετε 2-3 πράγματα εδώ μέσα.

1ον δεν γίνεται να ζητάς λύση σε hardware όταν δεν μας γράφεις από τι hardware αποτελείται το pc.

2on αν δεν είσαι του αντικειμένου σε βαθμό να μή γνωρίζεις το hardware σου, άσε να στο φτιάξει ένας τεχνικός και μή χώνεις τα χέρια σου και κάνεις το κλασικό μοτίβο Έλληνα που αφου το χαλάσει τελείως το πάει στον τεχνικό για να επιβεβαιώσει εκείνος τον κλινικό θάνατο του συστήματος.

3ον πρέπει να καταλάβετε ότι η βοήθεια που μπορείτε να αποκομίσετε από κάποιον γνώστη, είναι ανάλογη με την βοήθεια που παρέχετε εσείς κι αυτό αφορά την σωστή πληροφόρηση.

Αυτή η χύμα κατάσταση αν γινόταν σε Αγγλικό φόρουμ θα είχε πέσει τουλάχιστο διαγραφή του θέματος και 1 warning στον δημιουργό του. Καταλαβαίνεται ότι σε κάθε ενότητα υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θέματα ανούσια απλώς και μόνο ο καθένας όποτε θυμάται φτιάχνει ένα θεματάκι και το παρατάει?

Φίλε μου πάρτο τελείως προσωπικά, αυτό που κάνεις είναι λάθος. Είμαι τεχνικός υπολογιστών κι νομίζω αν υπάρχει κάποιος τεχνικός εδώ μέσα, θα τον τιμούσε το να μην απαντήσει καν σε αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Το πήγα και μου το έφτιαξε με τον ίδιο τρόπο οπως την προηγούμενη φορά ,τον ρώτησα αν τα τσέκαρε ολα και μου είπε δεν βρήκε καποιο άλλο πρόβλημα.Ελπίζω να ξεμπερδεψα.blueblood7 ευχαριστώ για τον χρονο σου να σαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...