Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα ,όταν πατάω να ανοίξει το pc κάνει τρία μπιπ και ενώ δουλεύει κανονικά το pc η οθόνη δεν δείχνει τίποτα,δοκίμασα την οθόνη άλλου και δουλεύει κανονικά.εχω παλιό υπολογιστή αλλά δεν είχα θέμα έως τώρα.

Επεξ/σία από vasilis.g
Δημοσ.

Δοκιμάζεις άλλη κάρτα γραφικών. Αν μητρική/επεξεργαστής έχουν ενσωματωμένα γραφικά δοκιμάζεις αυτά.

Ξαφνικά έγινε το πρόβλημα ή έκανες κάποια αλλαγή στο hardware?

Γράψε και ποιο είναι το σύστημά σου.

Δημοσ.

Είναι ένας παλιός core duo multirama,radeon gigabyte technology.ξαφνικα το έκανε δεν Πειραξα κάτι,μόνο το τροφοδοτικό εδώ και καιρό  έχει ένα θεματακι και κάνει θόρυβο,αλλά δεν πιστεύω να παίζει ρόλο αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζεις? Μπορεί να δημιούργησε πρόβλημα στην μητρική, να έκαψε μνήμες, να έκαψε σλοτς κλπ. Δυστυχώς θέλει χοντρό ψάξιμο.

Δοκίμασε την μία μνήμη σε όλα τα σλοτς ένα ένα κάθε φορά. Στη συνέχεια κάνε το ίδιο και για την 2η μνήμη.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Τις δοκίμασα,δεν άλλαξε κάτι, δυστυχώς δεν έχω άλλη κάρτα γραφικών για να δω αν φταίει αυτό, πάντως την πρώτη φορά που μου το έκανε άκουσα κανονικά να φορτώνουν και να ανοίγουν τα windows μόνο εικόνα δεν έδινε στην οθόνη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ακούς συνεχόμενα μπιπ αποκλείεται να ακούς ότι μπαίνει στα windows. Πρέπει να το πας σε ένα service να δοκιμαστούν πρωτίστως άλλες μνήμες αλλά και άλλη κάρτα γραφικών.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Τρία μπιπ κάνει στην αρχή όχι συνεχόμενα,σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου,ελπίζω να μην πάει πολύ το μαλλί.αν και αργά ή γρήγορα θα πάω για νέο pc.

Δημοσ.

το πήγα σε τεχνικό και μου είπε επειδή ειναι παλιο το pc το έκανε αυτό,δεν μπορεσε να βρει καποιο προβλημα,του έκανε ένα επαναπρογραμματσμο στα bios και για μια μερα δουλεψε,σημερα παλι τα ιδια,τι να κανω,να το πεταξω ή να το παω αλλού?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vasilis.g είπε

το πήγα σε τεχνικό και μου είπε επειδή ειναι παλιο το pc το έκανε αυτό,δεν μπορεσε να βρει καποιο προβλημα,του έκανε ένα επαναπρογραμματσμο στα bios και για μια μερα δουλεψε,σημερα παλι τα ιδια,τι να κανω,να το πεταξω ή να το παω αλλού?

Τι σχέση αν είναι παλιό το pc? Ότι να ναι τεχνικός.

Πως έκανε update το BIOS αφού δεν έδινε σήμα στην οθόνη? Τσέκαρε τις μνήμες και την κάρτα γραφικών σε άλλο μηχάνημα αν είναι εντάξει?

Δημοσ.

λογικα τα τσεκαρε,αφου τον ρώτησα να αλάξουμε κατι και μου ειπε όχι,εδωσα και 20 ευρώ.να το ξαναπάω να του πω να τα κοιταξει?

Δημοσ.

Τι να σου πω φίλε μου. Αν είναι να μην σου πάρει άλλα λεφτά πήγαινέ το. Δεν μπορώ να βοηθήσω άλλο. Δεν το έχω στα χέρια μου.

Δημοσ.

θα το ξαναπαω να το δει,σιγουρα δεν θα του δώσω αλλα χρήματα,ευχαριστω για το χρονο σου να σαι καλα.αν δεν βρει κατι θα παω πλαισιο,δυστηχως εδω πατρα δεν εχουμε πολλες επιλογες στο service.

Δημοσ.

Οι μητρικές έχουν ένα ... beebολόγιο για το bios, το οποίο αναφέρουν στο τέλος του manual.

Αν δεν έχεις το manual, μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο.

Υποθέτωντας ότι η μητρική σου έχει ΑΜΙbios, τα τρία beep, κατά 99%, υποδηλώνουν θέμα με τις μνήμες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...