Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως πολυ σωστα εγραψες,το καιρο εκεινο,δεν ειχες εργασια,οποτε και το ετρεξες το θεμα.αλλα απο τον ιουνιο επιασες οκτωβρη και ακομη δεν το εφτιαξες?αν το διορθωνες νωριτερα,δεν θα αποζημιωναν?με σχεδον ολικο βαψιμο,ΔΕΝ ανεβαινει η εμπορικη,εκτος και αν πριν ηταν για αποσυρση.μην σου πω χανει σε αξια(αν δεν ηταν για αποσυρση)

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, tornado είπε

Στην δικη μου περιπτωση, οχι μονο βρηκα δικαιο αλλα θα βγω και απο πανω,

τσακιστηκε λιγο η πορτα και θα βαφτει σχεδον ολο το αυτοκινητο.

Αποτελεσμα? θα ανεβει 30% η εμπορικη αξια του αυτοκινητου, μια φορα που απο το τιποτα, φτιαχτηκα μια χαρα :) 

Αρα δεν προτεινεις να διεκδικουμε ο,τι μας αναλογει, αλλα να κοιταξουμε πώς μπορουμε να βγουμε κερδισμενοι με λαμογιες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε

Αρα δεν προτεινεις να διεκδικουμε ο,τι μας αναλογει, αλλα να κοιταξουμε πώς μπορουμε να βγουμε κερδισμενοι με λαμογιες.

εσυ που ακριβως την ειδες τη λαμογια? το παλικαρι χαρηκε που καταφερε να βρει το δικιο του και περισσεψαν και 10 ευρω να φτιαξει κατι ακομα, και προτρυνει τον καθενα που θα βρεθει σε αναλογη κατασταση να μην παραιτηθει, αλλα να το κυνηγησει και μπραβο του απο μενα. τωρα αν στην ολη διαδικασια του κατσει και παρει κατι παραπανω, πρεπει να δωσει λογαριασμο?

μακαρι ολοι οι πολιτες να ειναι ετσι δραστηριοι οταν πρεπει να βρουν το δικιο τους και να μην ακουν τον καθε ακυρο που τους κραζει απο την ανεση του καναπε του

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, duende είπε

εσυ που ακριβως την ειδες τη λαμογια? το παλικαρι χαρηκε που καταφερε να βρει το δικιο του και περισσεψαν και 10 ευρω να φτιαξει κατι ακομα, και προτρυνει τον καθενα που θα βρεθει σε αναλογη κατασταση να μην παραιτηθει, αλλα να το κυνηγησει και μπραβο του απο μενα. τωρα αν στην ολη διαδικασια του κατσει και παρει κατι παραπανω, πρεπει να δωσει λογαριασμο?

μακαρι ολοι οι πολιτες να ειναι ετσι δραστηριοι οταν πρεπει να βρουν το δικιο τους και να μην ακουν τον καθε ακυρο που τους κραζει απο την ανεση του καναπε του

Ο ιδιος ο νηματοθετης γραφει οτι "τσακιστηκε λιγο η πορτα και θα βαφτει σχεδον ολο το αυτοκινητο". Το "κατι παραπανω" που λες εσυ οτι θα του "του κατσει" απο ποια τσεπη νομιζεις θα βγει; Απο την τσεπη των δημοτων προφανως. Δεν θα γεννησει χρημα ο Δημος.

• Like 1
Δημοσ.

οτι και να πεις,

παντα θα υπαρχουν  μερικοι που θα βρουν κατι να στην πουν....

στην αρχη οταν ανοιξα το θεμα διαβαζα να μην κανω τιποτα γιατι θα χασω το χρονο μου η και ακομα οτι εγω φταιω και θελω να βγω και απο πανω.

Τωρα εγινα και λαμογιο γιατι βγηκα κερδισμενος....

Για να επρεπε να ειναι οκ  επρεπε να ειμαι χαμενος και να φαω τα μουτρα μου, δεν πειρςζει δεν γινεται να ειμαστε ολοι θετικοι στα παντα.

Ντολυ δεν το εφτιαξα γιατι δεν ειχα σιγουρο οτι θα εγκριθουν τα λεφτα, οσο για την αξια σκοπευω να το βαλω αγγελια παραπανω απο οσο σκοπευα μιας και το αυτοκινητο εμφανισιακα, θα ειναι χαρτι. Αλλη αξια εχει ενα αυτοκινητο με τσακισμενη πορτα και ψθορα ετων και αλλη οταν ειναι γιαλισμενο παντου.

Δημοσ.

τουλαχιστων πριν προχωρησεις σε βαφη,βγαλε αρκετες φωτο,ωστε να φαινεται οτι το οχημα δεν ηταν σαπακι πριν το βαψιμο...............εγω θα προτιμουσα να δω την τσακισμενη πορτα,παρα να το δω φρεσκοβαμενο και να φανταζομαι τι μπορει  να επαθε το οχημα και το εβαψε........

Δημοσ.

εχω καμια 20αρια φωτογραφιες ηδη.... τις ειχα βγαλει αναγκαστικα για να φτιαξω τον φακελο στο δημο.

Το βαψιμο θα γινει για λογους αισθητικης και οχι κατι αλλο.

Εχω δει αντιστοιχα αυτοκινητα με λακουβες και βλεπω οτι τα πουλανε σχετικα πιο χαμηλα μονο για αυτο το λογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγνωμη εβαλα λαθος παραθεση, ηθελα να απαντησω στον @ManFromEarth
Που την ειδες την λαμογια ρε ανθρωπε; Φριτω με την αντιληψη ορισμενων. Τοση ταλαιπωρια τραβηξε ο ανθρωπος και θα πεις οτι το εκανε επιτηδες για να το βαψει, γιατι αυτο μονο οριζεται σαν λαμογια.
Σαν κατι ΖΩΑ συναδελφους μου που επεσε καποιος και τσακιστηκε, θα μπορουσε να ειχε παθει σοβαρη ζημια, και λενε τα ΖΩΑ οτι ειναι τυχερος που επεσε γιατι ειναι σε αναρρωτικη, ο ανθρωπος δεν μπορει να κουνηθει δεν ξερω εαν παει υποβασταζωμενος στην τουαλετα, και λενε οτι ειναι τυχερος και οτι θα ξεκουραστει.

Επεξ/σία από orck
  • Like 2
Δημοσ.

orck ενας λογος που ανοιξα το θεμα, ηταν για να βοηθηθουν καποιος επομενος που θα βρεθει στη θεση μου,

τωρα αν απο αυτο προεκυψε οτι ειμαι και λαμογιο, δικαιωμα του καθενος να εχει την αποψη του.

Μια απορια μου εχει μεινει, αν αυτοι που με χαρακτηριζουν, θα εκαναν κατι διαφορετικο αν βρεθουν στη θεση μου.

Δημοσ.

να αναφερω την εμπειρια μου.

ειχα παρκαρει σε κεντρικο σημειο της θεσσαλονικης(σε στενο) ,το πρωι που πηγα να παρω το αμαξι το βρηκα χτυπημενο με χαρτι στο παρμπριζ το οποιο ελεγε να επικοινωνησω με την υπηρεσια ,δηλαδη τον δημο θεσσαλονικης.

το θεμα κατοπιν επικοινωνιας ειχε ληξει σε 1 ωρα,δυστηχως εχει ταλαιπωρια η συγκεκριμενη διαδικασια αλλα αν υποθεσουμε οτι θα γινει επιδιορθωση και απο καποιου αλλου τη ζημια ,δεν ειναι και ασχημα...

δημοσια ευχαριστω για την αμεση εξυπηρετηση του δημου Θεσσαλονικης.

Ανθρωποι ειμαστε στη τελικη ,λαθη γινονται !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2018 στις 7:37 ΜΜ, lary7 είπε

Εσυ θα πας με διάθεση και όρεξη, άλλα αυτό που δεν ξέρεις είναι πως το δημόσιο έχει τον μαγικό τρόπο να σου τα αλλάξει όλα και να θες να φας το συκώτι σου από την αγανάκτηση. Θα είναι καλή εμπειρία, πιο σοφός θα γίνεις σίγουρα, αλλά λεφτά μην περιμένεις να πάρεις.

Γιατί να φας το συκώτι σου ; Το συκώτι σου θα το φας αν δεν φρόντισες να έχεις νομική προστασία που κοστίζει 50-70 ευρώ το χρόνο . Να μουν εγώ στην θέση του δεν θα έτρωγα κανένα συκώτι . Ένα τηλέφωνο στην νομική εταιρεία και όλα θα τα κάνουν οι δικηγόροι . Εγώ σπίτι μου να περιμένω την θετική απόφαση του δικαστηρίου αν δεν γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός .

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/6/2018 στις 8:00 ΠΜ, terry308 είπε

έρχεσαι τώρα εδώ να ζητήσεις τι ;; λεφτααα ;; από εμάς ;; όχι φίλε ... δικαστικα .. εσυ φταις να το προσεχες,  κιτρινο ειναι .. φαινεται.... κανε μήνυσή και περιμενεε 

Καλά ξεμπερδέματα 

Από όλες τις αναρτήσεις μου άρεσε πιο πολύ αυτή :)

τελικά ούτε μήνυση έκανα και τα ξεμπερδέματα ήταν όχι μόνο καλά όπως μου ευχήθηκες αλλα σούπερ... 

Σήμερα πάω να πάρω το αυτοκίνητο από τον φανοποιό, άμα κανείς κέφι να ανεβάσω φώτο πριν και μετά...  Το λέω αυτό μήπως χρειαστεί να διεκδικήσεις κάτι να δεις πως γίνεται. 

Επεξ/σία από tornado
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tornado είπε

Από όλες τις αναρτήσεις μου άρεσε πιο πολύ αυτή :)

τελικά ούτε μήνυση έκανα και τα ξεμπερδέματα ήταν όχι μόνο καλά όπως μου ευχήθηκες απ τα σούπερ... 

Σήμερα πάω να πάρω το αυτοκίνητο από τον φανοποιό, άμα κανείς κέφι να ανεβάσω φώτο πριν και μετά...  Το λέω αυτό μήπως χρειαστεί να διεκδικήσεις κάτι να δεις πως γίνεται. 

Ευτυχώς που κατάλαβες το ύφος μου... 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, terry308 είπε

Ευτυχώς που κατάλαβες το ύφος μου... 

νομιζω οτι οι οποιες διενεξεις δεν βοηθανε στο κατ ελαχιστο κανενα και ποσο μαλλον την φιλοσοφια ενος φορουμ.

Εκεινο που βοηθαει ειναι οτι ο επομενος που θα βρεθει σε μια παρομοια θεση οπως εγω, μπορει να αντλησει πληροφοριες αρκετα βοηθητικες

οπως καταγραφησαν εδω.

Ολα τα υπολοιπα ειναι για να κοιταζομαστε στο καθρεπτη και να λεμε ειμαι πανεμορφος.

Εγω θα ειμαι υπερ-ευχαριστημενος αν καποιος φιλος απο εδω μεσα, βρει ενα ευνασμα για να ωφεληθει,

αλλιως δεν θα ανοιγα το θεμα σε καμια περιπτωση.

Βαριεμαι αφορητα την γκρινια και την μιζερια, ενω τροφοδοτουμε με θετικη ενεργεια οταν βαζω στοχους και με μεθοδικοτητα αποδιδουν καρπους.

Καλημερα μιας και ο ηλιος σημερα ειναι αρκετα λαμπερος ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2018 στις 10:47 ΜΜ, tornado είπε

ανεβαζω μια πιο πανοραμικη για να μην μπερδευεσαι

image.jpg

Καμμια αποψη για το θεμα ουτε για την εκβαση του.

απλα θα ηθελα να εκφρασω την απορια μου κοιτωντας την φωτο που ειναι παρομοια με της δικης μου γειτονιας (για να μην θιγει κανεις)

μεσα σε ποση ασχημια ζουμε?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
διπλοτυπο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...