Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Καλά σίγουρα και ο Δήμος (για των Αθηναίων πρόκειται?) έχει πολλαπλά στρώματα νομικής προστασίας, δε θα το αφήσει έτσι.

Παρόλα αυτά, αφού έχει χρόνο και διάθεση καλά κάνει μπορεί να βγεί κάτι καλό από την υπόθεση.

το ευχομαι αλλα εγω το βλεπω για προστιμο στο τελος οτι και καλα γαμησαν το καγκελο 

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλησπέρα,

σε περιοχή που ανήκει στο Δήμο Αθηναίων υπάρχει πρόβλημα με τους κάδους σκουπιδιών γιατί τους μετακινούν οι πολίτες με αποτέλεσμα σε κάποια σημεία να υπάρχουν 2, οι οποίοι υπερχειλίζουν. Πήγαμε στο Δήμο για να θίξουμε το θέμα και να ζητήσουμε να μπουν κολονάκια στις οριοθετημένες από τον Δήμο θέσεις.  Η απάντηση τους ήταν ότι δεν μπορούν να βάλουν κολονάκια όπως αυτά στις φωτογραφίες γιατί χτυπάνε τα αυτοκίνητα και τους πάνε δικαστικά. Δυστυχώς όνομα του υπαλλήλου δεν έχω αλλά και πάλι ότι είναι προφορικό είναι σαν να μην ειπώθηκε ποτέ. Ίσως αυτή η ιστορία σε βοηθήσει να βρεις αν υπάρχουν παλιότερες κερδισμένες υποθέσεις όπως αναφέρει κπ παραπάνω. Πέρα από αυτό θα συμφωνήσω ότι αυτά τα κολονάκια είναι τόσο χαμηλά που είναι πολύ δυσκολο να τα υπολογίσεις στο παρκάρισμα. Καλή επιτυχία!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, MariaVag είπε

δεν μπορούν να βάλουν κολονάκια όπως αυτά στις φωτογραφίες γιατί χτυπάνε τα αυτοκίνητα και τους πάνε δικαστικά. 

βαλε και εμενα μεσα σε αυτους που θα τους παω δικαστικα....

Ευχαριστω για τις ευχες!

Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 6:59 ΜΜ, tornado είπε

Τι θα παρω? ολοι γνωριζουμε τι ακριβως, αλλα θα το ξεκινησω να δω που παει το πακετο :D

Θα αποζημιωθεις μετα απο καποια χρονια. 

Δημοσ.

μαζευε και ας ειναι και ρογες...

φετος πηρα αποζημιωση απο δικαστηριο που ειχα αρχισει το 2014....

οντως τα πηρα μετα απο 4 χρονια, αλλα σε πληροφορω δεν με χαλασαν καθολου,

και απο οτι τσεκαρα, ουτε μπαγιατικα ηταν - ουτε μουχλιασμενα :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο πακετο που ειπα 12.000, στο πακετο του δημου θα δειξει :-)

Επεξ/σία από tornado
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά τα μεταλλικά  Π που βάζουν οι δήμοι είναι πολύ επικίνδυνα. Κατά πρώτον είναι πολύ χαμηλά, με αποτέλεσμα όταν κάνεις όπισθεν να μην φαίνονται καθόλου. Κατά δεύτερο είναι υλικό που κάνει μεγάλη ζημιά. Για μένα θα έπρεπε να είναι υπόλογοι.

Υπάρχει βέβαια και το ζήτημα με τους ανόητους πολίτες που μετακινούν τους κάδους για να λέμε την αλήθεια, αλλά θα έπρεπε να βρουν κάποια άλλη λύση. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/6/2018 στις 6:05 ΜΜ, tornado είπε

δεν ειναι το παν τα λεφτα ξερεις.... αλλα οτι δεν μπορει ενας δημος - δημοσιο να κανει οτι του κανει κεφι και δεν τρεχει τιποτα.

Θα τρεξει και ας φαω 10 χρονια και 10 μισθους.

Για πιο λογο? γιατι αυτο θεωρω σωστο και ετσι μου κανει κεφι.

καμια διαγραμμιση δεν παιζει και το παρκαρισμα επιτρεπεται μια χαρα.

Το κιτρινο - ξεβαμμενο - που βλεπεις ειναι για την πυλωτη πολυκατοικιας που βλεπεις δεξια.

Τωρα νομιζω δεν θα ειμαι εκτος θεματος,

αν πω οτι αυτη η λογικη οτι δεν βρισκεις ακρη με τους δημους - δημοσιο,

ειναι αυτο που τους εχει αποθρασυνει.

Οχι δηλαδη αν δεν λεω κατι σωστο να μου το πειτε.

Δεν ειναι μόνο στους δήμους αυτό. Σε όλη την Ελλάδα ειναι προβλημα. Εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθε η τροχαία. Την άλλη φορά για πιο σοβαρό θεμα έριξα καντήλια για να έρθουν. Επίσης αδυνατω να καταλαβω πως εχει ο δήμος δικαιωμα να βαζει ατσάλινα κολωνακια στο οδόστρωμα . Ειμαι 99% σίγουρος οτι απαγορεύεται. Αλλιώς εκεί που βάζουν τα λαστιχένια που ειναι εμφανώς πιο ορατά από αυτή τη μαλακια, θα τοποθετούσαν ατσάλινα.

Επεξ/σία από De@th L0rd
Δημοσ.

Νομιζω οτι ο δημος με αποφαση του δημοτικου συμβουλιου βγαζει αδεια για τοποθετηση τετοιων εμποδιων για εισοδο-εξοδο απο παρκινγκ και για καδους, αλλα οχι σε μεγαλους δρομους, μονο στα στενα της πολης τους. Νομιζω ειπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, De@th L0rd είπε

Δεν ειναι μόνο στους δήμους αυτό. Σε όλη την Ελλάδα ειναι προβλημα. Εμένα μου κάνει εντύπωση που ήρθε η τροχαία. Την άλλη φορά για πιο σοβαρό θεμα έριξα καντήλια για να έρθουν. Επίσης αδυνατω να καταλαβω πως εχει ο δήμος δικαιωμα να βαζει ατσάλινα κολωνακια στο οδόστρωμα . Ειμαι 99% σίγουρος οτι απαγορεύεται. Αλλιώς εκεί που βάζουν τα λαστιχένια που ειναι εμφανώς πιο ορατά από αυτή τη μαλακια, θα τοποθετούσαν ατσάλινα.

λογικα αφου ολη η ελλαδα ειναι γεματη Π  μια νομιμοτητα θα την εχει...

αλλα εδω μιλαμε για ανευθυνη σταση που ειχε συνεπειες οχι για το νομιμο η οχι.

Επι του πρακτεου πηρα μια προσφορα απο ενα φαναρτζη αλλα ο τυπος το εσκισε, εμαθε οτι η προσφορα ειναι για δημο και μου ανεβασε το κοστος 100%

ετσι σκεφτομαι να παρω μια δευτερη γιατι με την πρωτη δεν εχω τυχη.

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.

Eγώ εξακολουθώ να εικάζω ότι είναι παράνομα. Δε τηρούν καμία προδιαγραφή ασφαλείας, ούτε τα συντηρεί κανείς. Απλά επειδή δεν έχει συμβεί μάλλον κάτι μοιραίο ακόμη τα αφήνουν. Δεν έχει κανένα νόημα δηλαδή ένα μάτσο δυσδιάκριτα Π χύμα στους δρόμους, και μάλιστα ΑΤΣΑΛΙΝΑ. Trip hazard είναι, μόνιμο εμπόδιο είναι, από υλικό που προκαλεί ζημιές είναι και δεν φαίνονται, σε σένα ειδικά ήταν σε νεκρό σημείο που ούτε απευθείας, ούτε από τους καθρέφτες το βλέπεις. Αν ήταν αυτά τα πράγματα νόμιμα, δε θα αντικαθιστούσαν τα σιδερένια κολονάκια με λαστιχένια σχεδόν παντού.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, De@th L0rd είπε

Eγώ εξακολουθώ να εικάζω ότι είναι παράνομα. Δε τηρούν καμία προδιαγραφή ασφαλείας, ούτε τα συντηρεί κανείς. Απλά επειδή δεν έχει συμβεί μάλλον κάτι μοιραίο ακόμη τα αφήνουν. Δεν έχει κανένα νόημα δηλαδή ένα μάτσο δυσδιάκριτα Π χύμα στους δρόμους, και μάλιστα ΑΤΣΑΛΙΝΑ. Trip hazard είναι, μόνιμο εμπόδιο είναι, από υλικό που προκαλεί ζημιές είναι και δεν φαίνονται, σε σένα ειδικά ήταν σε νεκρό σημείο που ούτε απευθείας, ούτε από τους καθρέφτες το βλέπεις. Αν ήταν αυτά τα πράγματα νόμιμα, δε θα αντικαθιστούσαν τα σιδερένια κολονάκια με λαστιχένια σχεδόν παντού.

μπορει και να εχεις δικαιο, αλλα αυτο θελει πααααααρα πολυ ψαξιμο και ειδικα αυτο δεν ξερω ποιος θα ηθελε να το κανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...