Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, terry308 είπε

'Άλλο η λακκούβα και άλλο το Π αυτό , η πρώτη και καλύτερη ερώτηση ... Και που ξέρω εγω ρε μεγάλε / φιλε κτλ ότι δεν έπεσες επάνω μεθυσμένος ; δε το έδωσες σε οδηγό χωρίς δίπλωμα , δε το μαζεψε η γυναικα σου ; δε χάζευες κανα κ@λο με κολαν ; δε μιλούσες στο κινητό κτλ κτλ και έρχεσαι τώρα εδώ να ζητήσεις τι ;; λεφτααα ;; από εμάς ;; όχι φίλε ... δικαστικα .. εσυ φταις να το προσεχες,  κιτρινο ειναι .. φαινεται.... κανε μήνυσή και περιμενεε 

Καλά ξεμπερδέματα 

για αυτο υπαρχει η καταγραφη του συμβαντος απο την τροχαια για να ΞΕΡΕΙΣ....

και ναι ερχομαι εδω να ζητησω λεφτα.

Το εσυ φταις, το λεει ο καθενας, αν παει στα δικαστηρια καλως να παει, θα εχω να λαβαινω.

Ευχαριστω για το καλα ξεμπερδεματα :)

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ειπα οτι δεν ηταν φιλικο,

απλα εχω μαθει στη ζωη μου, τις μαχες να τις χανω, εφοσον τις δινω και οχι εκ προοιμιου.

Κατσε να την παλεψω, να φαω τα μουτρα μου (αν γινει ετσι) και εδω ειμαστε :D

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε μου καταρχάς συγχαρητήρια που το κυνηγάς. Αν υπήρχαν περισσότεροι σαν εσένα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Ακόμη και αν όλοι τρώγανε άκυρο, αν πηγαίναμε στον δήμο κάθε μήνα 50 άτομα ο δήμος θα άλλαζε πρακτικές στην συντήρηση και την ασφάλεια στον δρόμο αναγκαστικά. Άνθρωποι σαν εσένα, οι "ενεργοί πολίτες" είναι αυτοί που αλλάζουν τα πράγματα. Μιας και είσαι από τους απειροελάχιστους που μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, σου προτίνω να καταγράψεις την κάθε λεπτομέρεια και να μας ετοιμάσεις ένα short story με την περιπέτειά σου. Εύχομαι να τα καταφέρεις να πάρεις ακόμη και αποζημίωση, να δούνε όλοι εδώ μέσα αλλά και αυτοί που ήρθαν να καταγράψουν την ζημιά ότι τελικά δεν είναι όλα "χάσιμο χρόνου". 

Δημοσ.

Εγώ πάλι έχω την αίσθηση οτι ο δήμος ευθύνεται για καταστάσεις που είναι αδύνατο να τις δούμε, οπως για παράδειγμα μία μεγάλη λακούβα που όμως είναι γεμάτη με νερό, οπότε ναι, δεν θα την βλέπαμε. Ή να το Π να μην ήταν καλά συντηρημένο και να έπεφτε μόνο του πάνω στο αυτοκίνητο. Το Π ήταν μπροστά στα μάτια σου αλλά έκανες λάθος υπολογισμό και είσαι μόνο εσύ υπεύθυνος. Προσωπική γνώμη είναι αυτό. Απο περιέργεια... αφού ήρθε η αστυνομία... ποιά ήταν η γνώμη τους?

Δημοσ.

Δεν ρωτάς την αστυνομία για τέτοια πράγματα. Πάντα θα προσπαθήσουν να πουν ότι δεν υπάρχει θέμα για να μην κάνουν τα χαρτιά. Ακόμη και να σε πλακώσει κάποιος και ζητήσεις να του κάνεις μυνηση υπάρχει η διαδικασία του αυτοφώρου αλλά επειδή υπάρχει χαρτουρα θα πάνε και θα ψιθυρίσουν και στον άλλο να πει και αυτός ότι τον εδειρες για να κρατήσουν και εσένα με αυτόφωρο για να σε αποτρέψουν να ασχοκηθεις. Προσπαθούν πάντα να αποτρέψουν καταγραφή συμβάντος.

• Sad 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι, το οποίο μπορεί να είναι και άκυρο. Σε περίπτωση που ο Δήμος το τραβήξει στα δικαστήρια, η νομική προστασία της ασφαλιστικής να καλύπτει άραγε τέτοιες περιπτώσεις?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, orck είπε

Δεν ρωτάς την αστυνομία για τέτοια πράγματα. Πάντα θα προσπαθήσουν να πουν ότι δεν υπάρχει θέμα για να μην κάνουν τα χαρτιά. Ακόμη και να σε πλακώσει κάποιος και ζητήσεις να του κάνεις μυνηση υπάρχει η διαδικασία του αυτοφώρου αλλά επειδή υπάρχει χαρτουρα θα πάνε και θα ψιθυρίσουν και στον άλλο να πει και αυτός ότι τον εδειρες για να κρατήσουν και εσένα με αυτόφωρο για να σε αποτρέψουν να ασχοκηθεις. Προσπαθούν πάντα να αποτρέψουν καταγραφή συμβάντος.

Οτι να'ναι! Προσωπική άποψη εκφράζεις χωρίς καμία βάση. Εγώ για διάφορα άλλα θέματα που έχω μιλήσει με αστυνομία και εμπλέκεται ο Δήμος, η αστυνομία με έχει κατευθύνει και βοηθήσει ενεργά για το τι και το πως πρέπει να πράξω με τα του Δήμου

2 λεπτά πριν, geran είπε

Να ρωτήσω κάτι, το οποίο μπορεί να είναι και άκυρο. Σε περίπτωση που ο Δήμος το τραβήξει στα δικαστήρια, η νομική προστασία της ασφαλιστικής να καλύπτει άραγε τέτοιες περιπτώσεις?

Νομίζω η νομική προστασία των ασφαλιστικών ενεργοποιείται και λειτουργεί όταν η ίδια η ασφαλιστική κινείται νομικά εξ αρχής. Κάνε ένα τηλεφωνο στην ασφαλιστική για σίγουρη απάντηση.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Stamer είπε

Οτι να'ναι! Προσωπική άποψη εκφράζεις χωρίς καμία βάση. Εγώ για διάφορα άλλα θέματα που έχω μιλήσει με αστυνομία και εμπλέκεται ο Δήμος, η αστυνομία με έχει κατευθύνει και βοηθήσει ενεργά για το τι και το πως πρέπει να πράξω με τα του Δήμου

Σωστά, εγώ εκφράζω προσωπική αποψη ενώ εσύ εκφράζεις την μια και μοναδική απόλυτη αλήθεια. Ότι πεις.

Υγ το περιστατικό που περιέγραψα συνέβη σε εμένα πριν από 5 χρόνια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, orck είπε

Σωστά, εγώ εκφράζω προσωπική αποψη ενώ εσύ εκφράζεις την μια και μοναδική απόλυτη αλήθεια. Ότι πεις.

Υγ το περιστατικό που περιέγραψα συνέβη σε εμένα πριν από 5 χρόνια

Εξέφρασα εμπειρία. Εσύ δεν άφησες ούτε να εννοηθεί οτι είχες κάποια εμπειρία.

• Like 1
Δημοσ.

Α. Αν εχεις νομικη προστασια πρεπει να επικονωνησεις μαζι του.

Β. Εχεις εισοδημα κατω απο 6-7κ το χρονο(ψαξε το ποσο αν εχεις χαμηλο εισοδημα, δε το θυμαμαι ακριβως); αν ναι δικαιουσε δωρεαν νομικη βοηθεια απο το κρατος, οπου με αλλα λογια σου διοριζει το δικαστηριο δικηγορο και τους τρεχει αυτος και δεν εχεις δωσει ουτε 1€.

Γ. Θα ζητησεις να παρεις αριθμο πρωτοκολλου απο τον δημο, οτι τους ενημερωσες. Επισης θα ρωτησεις να μαθεις σε ποσες ημερες υποχρεουται (αν υποχρεουται να σου απαντησει).

Δ. Το win της φασης ειναι να βρεις αν υπαρχει καποια αλλη παρομοια υποθεση και εχει κερδηθεί δικαστικώς.

Και τελος αν ολοι "εχαναν" το χρονο τους οπως εσυ, ο δημος θα ηταν σουζα και δε θα υπηρχε το Π εκει περα.

Καλη δυναμη και καλη συνεχεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, tornado είπε

Ο λογος που ανοιγω το θεμα ειναι για να καταγραφει το γεγονος και ισως βρεθει καποιος με ιδια περιπετεια ειτε πριν ειτε αργοτερα.

Λοιπον το ιστορικο:

Παρκαρω αριστερα χθες και στην ακρη του δρομου ειχε ξεμεινει ενα σιδερο Π, το οποιο ηταν αρκετα χαμηλο (στο υψος της ροδας)

ετσι ωστε να μην το δω.

Αποτελεσμα να μου παρει λιγο απο φτερο και λιγο απο πορτα οδηγου.

Επομενες κινησεις:

1) κληση της τροχαιας για καταγραφη του περιστατικου, εγινε και πηρα αντιγραφο συμβαντος.

2) κληση της ασφαλιστικης, εγινε και μου εστειλε αντιγραφο.

3) φωτογραφιες του συμβαντος γυρω γυρω απο το αυτοκινητο

4) επισκεψη σε φανοποιο, εγινε και εκτιμησε οτι η αποκατασταση κοστιζει 300 ευρω + φπα, αυριο θα ου δωσει εντυπη προσφορα.

Συνεχεια:

Τα παιρνω ολα μαζι σε φακελο  και αυριο παω στο δημο. (δημος της Αττικης)

Τι θα ζητησω:

Υπαιτιοτητα του δημου, γιατι οπως φαινεται στις φωτο, το Π ειναι απο αποσυρμενο καδο απορριματων,

εκοψε τα δυο πλαινα, πηρε το καδο και αφησε το τριτο Π αμανατι στο δρομο με συνεπεια να κινδυνευουν ανθρωποι αλλα και οσοι 

πανε να παρακαρουν στο δρομο με συνεπεια να παθουν ζημια οπως εγω.

Τι θα παρω? ολοι γνωριζουμε τι ακριβως, αλλα θα το ξεκινησω να δω που παει το πακετο :D

Σημειωση ελαφρως ενδιαφερουσα: και ο τροχαιος και ο τυπος απο την ασφαλεια ηταν τελειως αποθαρρυντικοί

στο να καταγραψουν το συμβαν, μεχρι που αναγκαστηκα να πω σε ενα απο αυτους,

ναι μωρε το ξερω οτι θα χασω το χρονο μου, αλλα επειδη απο δευτερα σταματαει η δουλεια μου και θα ειμαι αραχτος,

θελω να βρω με κατι να ασχολουμε γιατι αλλιως θα βαριεμαι....

- ναι αλλα δεν θα παρεις φραγκο...

οχι ρε συ δεν θελω λεφτα, θελω να τους τα κανω τσουρεκια στο  Δημο...

Με τα πολλα πηρα τα χαρτια και αυριο πουρνο πουρνο θα ειμαι στο Δημο, η συνεχεια αυριο τετοια ωρα οταν επιστρεψω απο τον Δημο.

https://s20.postimg.cc/8il4ca8kt/IMG_20180619_144712.jpg

https://s20.postimg.cc/vwt3o8ld9/image.jpg

Καλησπέρα φίλε μου!

Βλέποντας τη φώτο, έχω την εντύπωση ότι έχεις καβαλήσει το πεζοδρόμιο με το πίσω αριστερό μέρος. Σωστά; Ακόμα θεωρώ πως σχεδόν σίγουρα θα ενοχλούσε η μούρη του αυτοκινήτου σου την είσοδο-έξοδο των οχημάτων στο parking. Επίσης στη φώτο φαίνεται ότι έχεις κι άλλο χτύπημα από πάνω στην πόρτα. Μήπως τελικά είσαι απλά λίγο απρόσεκτος; Χωρίς παρεξήγηση.

Επεξ/σία από Camal
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Rzarector είπε

Φίλε μου καταρχάς συγχαρητήρια που το κυνηγάς. Αν υπήρχαν περισσότεροι σαν εσένα, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Ακόμη και αν όλοι τρώγανε άκυρο, αν πηγαίναμε στον δήμο κάθε μήνα 50 άτομα ο δήμος θα άλλαζε πρακτικές στην συντήρηση και την ασφάλεια στον δρόμο αναγκαστικά. Άνθρωποι σαν εσένα, οι "ενεργοί πολίτες" είναι αυτοί που αλλάζουν τα πράγματα. Μιας και είσαι από τους απειροελάχιστους που μπαίνει σε αυτή την διαδικασία, σου προτίνω να καταγράψεις την κάθε λεπτομέρεια και να μας ετοιμάσεις ένα short story με την περιπέτειά σου. Εύχομαι να τα καταφέρεις να πάρεις ακόμη και αποζημίωση, να δούνε όλοι εδώ μέσα αλλά και αυτοί που ήρθαν να καταγράψουν την ζημιά ότι τελικά δεν είναι όλα "χάσιμο χρόνου". 

Καλησπερα,

αυριο αρχιζει το κυνηγι γιατι ο φαναρτζης την ειχε κανει να παει να παρει ανταλλακτικα, 

οποτε πρεπει να τον περιμενω να μου φτιαξει προσφορα.

Εγω το ειδα σαν εμπειρια να δω μεχρι που φτανει το "εχω δικαιο και το ψαχνω"

Θελω να κοστολογησω χρονο και χρημα, το ειναι ταλαιπωρια το γνωριζω, ποση ομως? λεφτα ισως χρειαστουν, ποσα ομως?

Ξερουμε νουμερα?

Τωρα ασχετα απο αυτα, οταν καπου εχεις δικαιο δεν πρεπει να αποδιδεται? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

8 ώρες πριν, Stamer είπε

Εγώ πάλι έχω την αίσθηση οτι ο δήμος ευθύνεται για καταστάσεις που είναι αδύνατο να τις δούμε, οπως για παράδειγμα μία μεγάλη λακούβα που όμως είναι γεμάτη με νερό, οπότε ναι, δεν θα την βλέπαμε. Ή να το Π να μην ήταν καλά συντηρημένο και να έπεφτε μόνο του πάνω στο αυτοκίνητο. Το Π ήταν μπροστά στα μάτια σου αλλά έκανες λάθος υπολογισμό και είσαι μόνο εσύ υπεύθυνος. Προσωπική γνώμη είναι αυτό. Απο περιέργεια... αφού ήρθε η αστυνομία... ποιά ήταν η γνώμη τους?

Ο δημος ειναι υπευθυνος για να ειναι σε ασφαλη κατασταση ο δρομος οτι και να σημαινει αυτο.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση, υπηρεσια του δημου, τοποθετησε σιδερα στο δρομο για καποιο λογο και μετα τα αποσυρε εκτος απο ενα.

Εγω οντως εκανα λαθος υπολογισμο, γιατι στο πλαι βρεθηκε ενα Π το οποιο δεν ειχε καμια δουλεια να υπαρχει εκει.

Πως προκυπτει οτι εγω ειμαι ο μονος υπευθυνος και οχι αυτος που εβαλε?

Δηλαδη αν αυριο περπαταει ενα γερος ανθρωπος με μειωμενη οραση και πεσει και σκοτωθει θα φταιει αυτος?

Αρνεισαι δηλαδη οτι οι δρομοι πρεπει να εχουν την στοιχειωδη ασφαλεια και τα περιττα εμποδια πρεπει να αφαιρουνται?

Ξερεις ενα μερος της κινησης μου ειναι να ερθουν και να το βγαλουν μην το παθει κανεις αλλος, με την λογικη σου πρεπει να πουμε

"αστο εκει δεν πειραζει, μεχρι να σαπισει...."

Η αστυνομια εκανε καταγραφη του συμβαντος, σχετικα απροθυμα.

4 ώρες πριν, Camal είπε

Καλησπέρα φίλε μου!

1.Βλέποντας τη φώτο, έχω την εντύπωση ότι έχεις καβαλήσει το πεζοδρόμιο με το πίσω αριστερό μέρος. Σωστά;

2.Ακόμα θεωρώ πως σχεδόν σίγουρα θα ενοχλούσε η μούρη του αυτοκινήτου σου την είσοδο-έξοδο των οχημάτων στο parking. Επίσης στη φώτο φαίνεται ότι έχεις κι άλλο χτύπημα από πάνω στην πόρτα. Μήπως τελικά είσαι απλά λίγο απρόσεκτος; Χωρίς παρεξήγηση.

1. Στη φωτο δεν φαινεται το πισω μερος, φυσικα εχω βγαλει 10 φωτο και βαλε αλλα για ευνοητους λογους δεν την ανεβασα.

Αλλα αφου θες και το πισω μερος το οποιο υποθετεις οτι καβαλησα πεζοδρομιο, οριστε για να μην εχεις απορια,

image.jpg

2. Χωρις παρεξηγηση ειμαι ΠΟΛΥ απροσεχτος, το θεμα  δεν το ανοιξα για μαθηματα οδηγησης αλλα για το αν οι δρομοι ειναι ασφαλεις για τους πολιτες και ποιοι εχουν ευθυνη για αυτο

Επεξ/σία από tornado
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...