Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λογος που ανοιγω το θεμα ειναι για να καταγραφει το γεγονος και ισως βρεθει καποιος με ιδια περιπετεια ειτε πριν ειτε αργοτερα.

Λοιπον το ιστορικο:

Παρκαρω αριστερα χθες και στην ακρη του δρομου ειχε ξεμεινει ενα σιδερο Π, το οποιο ηταν αρκετα χαμηλο (στο υψος της ροδας)

ετσι ωστε να μην το δω.

Αποτελεσμα να μου παρει λιγο απο φτερο και λιγο απο πορτα οδηγου.

Επομενες κινησεις:

1) κληση της τροχαιας για καταγραφη του περιστατικου, εγινε και πηρα αντιγραφο συμβαντος.

2) κληση της ασφαλιστικης, εγινε και μου εστειλε αντιγραφο.

3) φωτογραφιες του συμβαντος γυρω γυρω απο το αυτοκινητο

4) επισκεψη σε φανοποιο, εγινε και εκτιμησε οτι η αποκατασταση κοστιζει 300 ευρω + φπα, αυριο θα ου δωσει εντυπη προσφορα.

Συνεχεια:

Τα παιρνω ολα μαζι σε φακελο  και αυριο παω στο δημο. (δημος της Αττικης)

Τι θα ζητησω:

Υπαιτιοτητα του δημου, γιατι οπως φαινεται στις φωτο, το Π ειναι απο αποσυρμενο καδο απορριματων,

εκοψε τα δυο πλαινα, πηρε το καδο και αφησε το τριτο Π αμανατι στο δρομο με συνεπεια να κινδυνευουν ανθρωποι αλλα και οσοι 

πανε να παρακαρουν στο δρομο με συνεπεια να παθουν ζημια οπως εγω.

Τι θα παρω? ολοι γνωριζουμε τι ακριβως, αλλα θα το ξεκινησω να δω που παει το πακετο :D

Σημειωση ελαφρως ενδιαφερουσα: και ο τροχαιος και ο τυπος απο την ασφαλεια ηταν τελειως αποθαρρυντικοί

στο να καταγραψουν το συμβαν, μεχρι που αναγκαστηκα να πω σε ενα απο αυτους,

ναι μωρε το ξερω οτι θα χασω το χρονο μου, αλλα επειδη απο δευτερα σταματαει η δουλεια μου και θα ειμαι αραχτος,

θελω να βρω με κατι να ασχολουμε γιατι αλλιως θα βαριεμαι....

- ναι αλλα δεν θα παρεις φραγκο...

οχι ρε συ δεν θελω λεφτα, θελω να τους τα κανω τσουρεκια στο  Δημο...

Με τα πολλα πηρα τα χαρτια και αυριο πουρνο πουρνο θα ειμαι στο Δημο, η συνεχεια αυριο τετοια ωρα οταν επιστρεψω απο τον Δημο.

https://s20.postimg.cc/8il4ca8kt/IMG_20180619_144712.jpg

https://s20.postimg.cc/vwt3o8ld9/image.jpg

• Like 7
  • Thanks 1
  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσυ θα πας με διάθεση και όρεξη, άλλα αυτό που δεν ξέρεις είναι πως το δημόσιο έχει τον μαγικό τρόπο να σου τα αλλάξει όλα και να θες να φας το συκώτι σου από την αγανάκτηση. Θα είναι καλή εμπειρία, πιο σοφός θα γίνεις σίγουρα, αλλά λεφτά μην περιμένεις να πάρεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακάρι να δικαιωθείς, αλλά βλέπω κίτρινη διαγράμμιση στο πεζοδρόμιο, που σημαίνει ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα εκεί. Βέβαια πριν και μετά το Π δεν έχει, αλλά άντε να βρείς άκρη με το δήμο...

Αναφορά σε κείμενο

ΑΡΘΡΟ 5

3) συνεχής κίτρινη γραμμή στο κράσπεδο ή στην άκρη του οδοστρώματος, η οποία σημαίνει ότι σε όλο το μήκος της και προς την πλευρά αυτήν του οδοστρώματος απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων, ανεξαρτήτως της παράλληλης οδικής σήμανσης με κατακόρυφες πινακίδες απαγορευτικές της στάσης και της στάθμευσης και των απαγορεύσεων στάθμευσης του άρθρου 34

Επεξ/σία από mpas0u
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, lary7 είπε

αλλά λεφτά μην περιμένεις να πάρεις.

δεν ειναι το παν τα λεφτα ξερεις.... αλλα οτι δεν μπορει ενας δημος - δημοσιο να κανει οτι του κανει κεφι και δεν τρεχει τιποτα.

Θα τρεξει και ας φαω 10 χρονια και 10 μισθους.

Για πιο λογο? γιατι αυτο θεωρω σωστο και ετσι μου κανει κεφι.

15 λεπτά πριν, mpas0u είπε

Μακάρι να δικαιωθείς, αλλά βλέπω κίτρινη διαγράμμιση στο πεζοδρόμιο, που σημαίνει ότι απαγορεύεται το παρκάρισμα εκεί. Βέβαια πριν και μετά το Π δεν έχει, αλλά άντε να βρείς άκρη με το δήμο...

καμια διαγραμμιση δεν παιζει και το παρκαρισμα επιτρεπεται μια χαρα.

Το κιτρινο - ξεβαμμενο - που βλεπεις ειναι για την πυλωτη πολυκατοικιας που βλεπεις δεξια.

Τωρα νομιζω δεν θα ειμαι εκτος θεματος,

αν πω οτι αυτη η λογικη οτι δεν βρισκεις ακρη με τους δημους - δημοσιο,

ειναι αυτο που τους εχει αποθρασυνει.

Οχι δηλαδη αν δεν λεω κατι σωστο να μου το πειτε.

• Like 3
Δημοσ.

Αφου εχεις χρόνο και λεφτά, επειδή ίσως θα φας λεφτά με ολο το τρέξιμο, κάντο και ενημέρωσε μας με το τι έγινε.

Λέω να πάω και γω στον δικό μου Δήμαρχο όλες τις σαμπρέλες απο τα ποδήλατα που έχουνε σκάσει τόσα χρόνια με τους κωλόδρομους που όλο φτιάχνουνε και μετά απο ένα μήνα ξαναχαλάνε,και να του πω να με αποζημιώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και έλεγα πότε θα πεταχτεί κάνα όρκ να το παίξει Κούγιας;

1 ώρα πριν, tornado είπε

καμια διαγραμμιση δεν παιζει και το παρκαρισμα επιτρεπεται μια χαρα.

Το κιτρινο - ξεβαμμενο - που βλεπεις ειναι για την πυλωτη πολυκατοικιας που βλεπεις δεξια.

Στην 1η φώτο το κίτρινο - ξεβαμμένο - που βλέπουμε φτάνει μέχρι τη μέση του Π, και στη 2η βλέπουμε το αμάξι παρκαρισμένο σε όλο το μήκος του Π και την μπροστινή ρόδα στο μέρος του πάρκινγκ. Διόρθωσέ με αν τα βλέπω λάθος. Αν έχει αποχαρακτηριστεί, και επιτρέπεται το παρκάρισμα κηνύγησέ το.

Δε θα χαλάσω άλλο χρόνο, ήλπιζα ότι θα σε γλίτωνα από χαμένο δικό σου χρόνο.

Ελπίζω να δικαιωθείς, αν το δικαιούσαι.

Επεξ/σία από mpas0u
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mpas0u είπε

Και έλεγα πότε θα πεταχτεί κάνα όρκ να το παίξει Κούγιας;

Στην 1η φώτο το κίτρινο - ξεβαμμένο - που βλέπουμε φτάνει μέχρι τη μέση του Π, και στη 2η βλέπουμε το αμάξι παρκαρισμένο σε όλο το μήκος του Π και την μπροστινή ρόδα στο μέρος του πάρκινγκ. Διόρθωσέ με αν τα βλέπω λάθος. Αν έχει αποχαρακτηριστεί, και επιτρέπεται το παρκάρισμα κηνύγησέ το.

Δε θα χαλάσω άλλο χρόνο, ήλπιζα ότι θα σε γλίτωνα από χαμένο δικό σου χρόνο.

Ελπίζω να δικαιωθείς, αν το δικαιούσαι.

Δεν φταις εσυ, η φωτο δεν φαινεται καλα... σου ανεβαζω μια πιο πανοραμικη για να μην μπερδευεσαι

image.jpg

δεξια απο τον στιλο το κιτρινο που βλεπεις ειναι εισοδος πυλωτης και φυσικα μετα τον στιλο απαγορευεται το παρκαρισμα.

Πριν το στιλο ομως και πισω επιτρεπεται μια χαρα απο παντα, πλην  Τεταρτες το χειμωνα λογω λαικης.

Εξου και τα πορτοκαλι που βλεπεις ειναι σημανση για την λαικη.

Το πορτοκαλι που βλεπεις ειναι ενα νουμερο και μονο (136) που σημαινει παγκος λαικης νο 136.

Επεξ/σία από tornado
Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση το μεταλλικο εμποδιο να το εχουν τοποθετησει τα τσακαλια της πολυκατοικιας για να μην παρκαρουν τα αλλα τσακαλια πολυ κοντα κανωντας δυσκολη η αδυνατη την εισοδο εξοδο στην πυλωτη τους; Υποτιθεται οτι τετοια εμποδια δινει αδεια ο Δημος για να μπουν για συγκεκριμενους λογους, αμφιβαλλω ομως εαν εχει ασχοληθει κανεις να βγαλει αδεια για αυτα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, orck είπε

Υπαρχει περιπτωση το μεταλλικο εμποδιο να το εχουν τοποθετησει τα τσακαλια της πολυκατοικιας για να μην παρκαρουν τα αλλα τσακαλια πολυ κοντα κανωντας δυσκολη η αδυνατη την εισοδο εξοδο στην πυλωτη τους; Υποτιθεται οτι τετοια εμποδια δινει αδεια ο Δημος για να μπουν για συγκεκριμενους λογους, αμφιβαλλω ομως εαν εχει ασχοληθει κανεις να βγαλει αδεια για αυτα.

δεν καταλαβαινω γιατι προσπαθειτε να βρειτε σωνει και καλα λαγο μεσα απο το καπελο!

Οριστε η ιδια φωτο προ διετιας απο το google maps, μερικες φορες η τεχνολογια μπορει να σου φανει χρησιμη....

Παμε απο την αρχη...

Στη θεση αυτη ηταν παντα καδος μπλε οπως στην φωτο. 

Ο καδος πηγε στη ανακυκλωση πακετο ξυλωσαν τα πλαινα και εμεινε η ραχη οπως στις φωτο που ανεβαζω.

Αυτοκινητα παρκαρανε μια χαρα, εφυγε ο καδος, ο χωρος επανηλθε στη λειτουργια του πριν τον καδο.

Δεν καταλαβαινω που ειναι το πολυπλοκο....

(αν μου λετε τετοια εδω στο δημο θα ακουσω οτι στο δρομο απαγορευεται να παρκαρεις γιατι υπαρχουν προστατευομενα ειδη μυρμηγκοφωλιων...)

gmaps.png

• Like 3
Δημοσ.

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Νταξει, μην τον αποπαιρνεις, κι εγω το ιδιο θα σκεφτομουν για το κολωνακι,( οτι το εχει βαλει αυτος με το γκαραζ)

αλλα αφου εχεις φωτογραφια παλια τοτε εισαι αρχονδας.

Δημοσ.

οχι χαιρομαι για τις αντιδρασεις, για να ειμαι προετοιμασμενος για το τι θα ακουσω αυριο...

Αλλα οι τυποι στο δημο δεν μπορουν να λενε βλακειες, αυτοι βαζουν καδους οποτε θα τις κοψουν τις εξυπναδες.

Αλλα τους εχω δεμενους σε οτι βλακεια και να μου πουν, εχω υλικο και πριν και μετα.

Δεν θα αρνηθουν οτι εχουν λαθος απλα θα κανουν τους κινεζους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Άλλο η λακκούβα και άλλο το Π αυτό , η πρώτη και καλύτερη ερώτηση ... Και που ξέρω εγω ρε μεγάλε / φιλε κτλ ότι δεν έπεσες επάνω μεθυσμένος ; δε το έδωσες σε οδηγό χωρίς δίπλωμα , δε το μαζεψε η γυναικα σου ; δε χάζευες κανα κ@λο με κολαν ; δε μιλούσες στο κινητό κτλ κτλ και έρχεσαι τώρα εδώ να ζητήσεις τι ;; λεφτααα ;; από εμάς ;; όχι φίλε ... δικαστικα .. εσυ φταις να το προσεχες,  κιτρινο ειναι .. φαινεται.... κανε μήνυσή και περιμενεε 

Καλά ξεμπερδέματα 

Επεξ/σία από terry308
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...