Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ  που μετα το update το τελευταιο των windows  σταματαει να μπουταρει ο δισκος και μου πεταει blue screen λεγωντας ως αιτια unbootable volume section

τι μπορω να κανω >?

Δημοσ.

Για αρχη δοκιμασε να κανεις επαναφορα σε προηγουμενη ημερομηνια πριν την ενημερωση. Να βεβαιωθεις οτι στο bios φαινεται ο σκληρος και οτι ειναι πρωτος σε επιλογη.

Τι λογισμικο εχεις; 

Δημοσ.

λοιπον update απο εχθες

δοκιμασα για επαναφορα τπτ

εκανα απο linux  εκαθαρριση (φορματ)

αλλα και τωρα  που παωω να κανω εγκατασταση δεν με αφηνει

και στον δισκο γραφει πλεον  DISK 0 UNALOCATED SPACE ( και την χωριτικοτητα του δισκου)

προσπαθησα με   shift +f10 για να ανοιξει cmd πατωντας μετα τις εντολες diskpart-list disk -select disk 0-clean

αλλα μου βγαζει ερρορ

https://drive.google.com/file/d/1ftzuoVUK3tzfMKg-KLiVltZKlfJAq0A0/view?usp=sharing

τι μπορω να κανω ρε παιδια ?

Δημοσ.

Μπας και χαλασε ο δίσκος; Βάλε τον δεύτερο-τρίτο, και δώσε γράμμα, κάνε allocate από το manage.

Δημοσ.

μετα απο πολλες προσπαθειες

δουλεψε βεβαια η υγεια του δισκου επεσε στο 92% αλλα ολα καλα

λυση

ξανα εκανα φορματ μεσω λινοξ τον δισκο σε ntfs format

ξανα εφτιαξα το στικακι 

και εβαλα το βιοσ σε legacy απο uefi και πηγαν ολα καλα.

2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Χρησιμοποίησε το HD Sentinal DOS Edition και δεν την υγεία του δίσκου.

92%

Δημοσ.

το λαπτοπ ειοναι για ταινιες ,...δε εχει κατι σημαντικο...αλλα μου φανηκε περιεργο

μετα τ ο απνταιντ.... τελος παντων.. ολα καλα .ευχχαριστω παιδια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε μου όταν χαλάει κάτι ψηφιακό, δεν είναι σαν τον άνθρωπο ο οποίος παθαίνει μια ασθένεια και ζει με αυτή κάποιο διάστημα μέχρι να πεθάνει. Στις μηχανές και τα ψηφιακά όταν χαλάει κάτι, χαλάει μια μέρα, από εκεί και πέρα δεν θέλει ανάλυση και παράπονα. Χθες δούλευε ναι, σήμερα δεν δουλεύει. Αυτό είναι το φυσιολογικό και πρέπει να'μαστε πάντα προετοιμασμένοι για τέτοια πράγματα. Ξέρεις πόσα μηχανήματα μου φέρνουν και μου λένε "μα αφου χθες δούλευε". Ωραία, και? Σήμερα δεν δουλεύει. Ως τεχνικός θα χρησιμοποιήσω διάφορες μεθόδους για να επιβεβαιώσω την βλάβη, όταν όμως κάτι καταστράφηκε, τέλος, δεν χρειάζεται κάποιο παράπονο η γκρίνια. Το αντικαθιστάς. Είναι τρόπος ζωής. Όσο περνάνε τα χρόνια, λιγοστεύουν τα πράγματα στα οποία μπορεί κάποιος να επέμβει και να τα διορθώσει και να τα επαναφέρει σε λειτουργία. Οι υπολογιστές δεν είναι σαν τα ποδήλατα και τα παπάκια που έστω και με στραβωμένες μπιέλες και πιστόνια περπατούσαν. χαχαχαχ.

Επεξ/σία από chrisSerres
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...