EimaiMiaXara Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 καλησπερα παιδια εχω ενα λαπτοπ που μετα το update το τελευταιο των windows σταματαει να μπουταρει ο δισκος και μου πεταει blue screen λεγωντας ως αιτια unbootable volume section τι μπορω να κανω >?
gio23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Για αρχη δοκιμασε να κανεις επαναφορα σε προηγουμενη ημερομηνια πριν την ενημερωση. Να βεβαιωθεις οτι στο bios φαινεται ο σκληρος και οτι ειναι πρωτος σε επιλογη. Τι λογισμικο εχεις;
EimaiMiaXara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 λοιπον update απο εχθες δοκιμασα για επαναφορα τπτ εκανα απο linux εκαθαρριση (φορματ) αλλα και τωρα που παωω να κανω εγκατασταση δεν με αφηνει και στον δισκο γραφει πλεον DISK 0 UNALOCATED SPACE ( και την χωριτικοτητα του δισκου) προσπαθησα με shift +f10 για να ανοιξει cmd πατωντας μετα τις εντολες diskpart-list disk -select disk 0-clean αλλα μου βγαζει ερρορ https://drive.google.com/file/d/1ftzuoVUK3tzfMKg-KLiVltZKlfJAq0A0/view?usp=sharing τι μπορω να κανω ρε παιδια ?
Sheogorath Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μπας και χαλασε ο δίσκος; Βάλε τον δεύτερο-τρίτο, και δώσε γράμμα, κάνε allocate από το manage.
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Χρησιμοποίησε το HD Sentinal DOS Edition και δεν την υγεία του δίσκου.
EimaiMiaXara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 μετα απο πολλες προσπαθειες δουλεψε βεβαια η υγεια του δισκου επεσε στο 92% αλλα ολα καλα λυση ξανα εκανα φορματ μεσω λινοξ τον δισκο σε ntfs format ξανα εφτιαξα το στικακι και εβαλα το βιοσ σε legacy απο uefi και πηγαν ολα καλα. 2 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Χρησιμοποίησε το HD Sentinal DOS Edition και δεν την υγεία του δίσκου. 92%
BlueBlood7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Να το παρακολουθείς. Αν συνεχίζει να πέφτει έχει πρόβλημα. Να κρατάς backup. 1
EimaiMiaXara Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 το λαπτοπ ειοναι για ταινιες ,...δε εχει κατι σημαντικο...αλλα μου φανηκε περιεργο μετα τ ο απνταιντ.... τελος παντων.. ολα καλα .ευχχαριστω παιδια
chrisSerres Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) φίλε μου όταν χαλάει κάτι ψηφιακό, δεν είναι σαν τον άνθρωπο ο οποίος παθαίνει μια ασθένεια και ζει με αυτή κάποιο διάστημα μέχρι να πεθάνει. Στις μηχανές και τα ψηφιακά όταν χαλάει κάτι, χαλάει μια μέρα, από εκεί και πέρα δεν θέλει ανάλυση και παράπονα. Χθες δούλευε ναι, σήμερα δεν δουλεύει. Αυτό είναι το φυσιολογικό και πρέπει να'μαστε πάντα προετοιμασμένοι για τέτοια πράγματα. Ξέρεις πόσα μηχανήματα μου φέρνουν και μου λένε "μα αφου χθες δούλευε". Ωραία, και? Σήμερα δεν δουλεύει. Ως τεχνικός θα χρησιμοποιήσω διάφορες μεθόδους για να επιβεβαιώσω την βλάβη, όταν όμως κάτι καταστράφηκε, τέλος, δεν χρειάζεται κάποιο παράπονο η γκρίνια. Το αντικαθιστάς. Είναι τρόπος ζωής. Όσο περνάνε τα χρόνια, λιγοστεύουν τα πράγματα στα οποία μπορεί κάποιος να επέμβει και να τα διορθώσει και να τα επαναφέρει σε λειτουργία. Οι υπολογιστές δεν είναι σαν τα ποδήλατα και τα παπάκια που έστω και με στραβωμένες μπιέλες και πιστόνια περπατούσαν. χαχαχαχ. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2018 από chrisSerres 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα