christoschar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , Μετά από 10+ τηλεφωνήματα στην εξυπηρέτηση πελατών της wind και μία αντικατάσταση router γράφω εδώ το πρόβλημα που αντιμετωπίζω μήπως βρεθεί κάποια λύση επιτέλους.Για όσο καιρό έχω vdsl είχα ταχύτητα σταθέρη κοντα στα 45 Mbps χωρίς σχεδόν καθόλου διακοπές. Τον τελευταίο καιρό όμως συνέβη το εξής πολύ περίεργο : Αλλεπάλληλες διακοπές της σύνδεσης πολλές φορές για ώρα κυρίως μετά τις 12 το βράδυ και μετά από μετρήσεις που έγιναν από τη wind και εμένα η ταχύτητα είχε κοπέι στο μισό (23-24 Mbps). Μου είπαν ότι το ρουτερ χρειάζεται αντικατάσταση και αφού έγινε τελικά για περίπου μια εβδομάδα (μέχρι και σήμερα) εκτός απο αυξημένο ping και lag spikes σε online παιχνίδια η γραμμή δεν είχε θέμα διακοπών.Σήμερα το πρόβλημα επέστρεψε και μάλιστα το attainable rate μου είναι Attainable Rate(Up/Down) 10872/17379 kbps. αφού ξεκίνησαν οι διακοπές. Έχω δοκιμάσει τα πάντα που μου έχουν προτείνει (αφαίρεση απο την πριζα , επανεκκίνηση , reset κλπ) αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά απο δίκτυα (και δεν τα συμπαθώ καθόλου αν και φοιτητής πληροφορικής ) επομένως οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν πολύ χρήσιμη Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2018 από christoschar
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2018 Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά , αν έχεις άλλη μπριζα δοκίμασε εκεί .μετά θέλει τεχνικό που η wind τον χρεώνει και θα σου πει δες πρώτα με ηλεκτρολόγο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα