Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickolas είπε

Εγώ πάντως σε Ιphone 7+ έχω μείνει στο IOS10. Ό,τι και να λένε, με νεότερο λειτουργικό η συσκευή γίνεται πιο αργή και πλέον δεν υπάρχουν φοβερές διαφορές σε κάθε νέα έκδοση...

Η συσκευή γίνεται υπερβολικά γρήγορη στην τελευταία αναβάθμιση του iOS. Θυμάσαι τον ντόρο με τους κλειδωμένους επεξεργαστές. Θα δεις διαφορά προς το καλύτερο...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτα, κάνεις τεράστιο promotion της συσκευής, για την διπλή κάμερα της Leica και μετά από 1 χρόνο σταματάς τις αναβαθμίσεις;

Και τώρα αυτοί που το πήραν νιώθουν ότι πιάστηκαν κορόιδα και λογικό είναι, αφού πήραν την τότε ναυαρχίδα της εταιρίας, και αυτήν παύει να την υποστηρίζει μέσα σε λιγότερο από 24 μήνες...

Τεράστιο φάουλ από την Huawei.

Επεξ/σία από papageorge007
  • Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nickolas είπε

Εγώ πάντως σε Ιphone 7+ έχω μείνει στο IOS10. Ό,τι και να λένε, με νεότερο λειτουργικό η συσκευή γίνεται πιο αργή και πλέον δεν υπάρχουν φοβερές διαφορές σε κάθε νέα έκδοση...

Η 12 θα διπλασιάσει την ταχύτητα. Φαίνεται κιολας από τα πρώτα beta. 

Δημοσ.

@mariosraptor84 και @Ta3ideftis το συνέκρινα με φίλου μου 7+ που είχε το τελευταίο IOS11 (δε θυμάμαι αν είχε βγει η 11.4 τότε) και το δικό μου με 10.3.3 σε πολλά ήταν σαφώς πιο γρήγορο. Ειδικά σε multitasking εργασίες (πχ. κάθετο swipe ή διπλό πάτημα του home button). Δεν είναι αργό με τη 12, αλλά δίπλα δίπλα η διαφορά είναι εμφανής.

Μακάρι η 12 να είναι ό,τι υπόσχονται αλλά το αμφιβάλλω. Το μεγάλο κριτήριο για εμένα θα είναι η ταχύτητα του Safari. Τώρα με 10.3.3 το browsing είναι το ίδιο γρήγορο με το  PC μου!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AtiX είπε

Βρε παιδιά υπάρχει εταιρία που να μην έχει ακυρώσει έστω και για μια συσκευή την αναβάθμιση στο Oreo??? 

Όχι και ούτε θα υπάρξει 

Δημοσ.

καταλαβαινω πως οι τιμες ειναι δελεαστικες γι αυτα που προσφερουν οι κινεζοι, αλλα καποια στιγμη πρεπει να αναρωτηθουμε, γιατι ειναι τοσο φθηνα, ή γιατι ειναι τοσο ακριβοι οι αλλοι, πχ Samsung ή LG (η apple δεν ειναι ανταγωνιστης της Huawai).

Αλλα για εμενα πανω απο ολους φταιει η google, που αφηνει στον βωμο του κερδους τον καθενα να διαχειριζεται ετσι τονκατα τα αλλα συμπαθητικο λειτουργικο της. Θα επρεπε να τους υποχρεωνει ολους σε specs κι  vanilla εκδοσεις, ενω το καθε νεο update να υποστηριζεται απο τα ιδια clusters hw. Αλλα δεν παιζει, γιατι google, και γιατι κινεζοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, ziaba είπε

Τον κινέζο και αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς!!!

Αγαπα τον Κινεζο με τα ελαττωματα του

Επεξ/σία από Canedra
Δημοσ.

18 ώρες πριν, AtiX είπε

Όχι γενικά μιλάω... σχεδόν όλα τα μοντέλα στις Samsung, LG, Huawei, Xiaomi υπήρχαν προβλήματα με απόσυρση στις εκδόσεις, σε νέα και σε παλιά μοντέλα... όλες οι εταιρίες αντιμετώπισαν πρόβλημα με την Oreo... 

19 ώρες πριν, AtiX είπε

Βρε παιδιά υπάρχει εταιρία που να μην έχει ακυρώσει έστω και για μια συσκευή την αναβάθμιση στο Oreo??? 

To LG G6 μια χαρα πηρε την αναβαθμιση. Σφαιρα παει με το Oreo

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gtsip είπε

To LG G6 μια χαρα πηρε την αναβαθμιση. Σφαιρα παει με το Oreo

Η Oreo κυκλοφόρησε τέλη Μαΐου με την beta να έχει ξεκινήσει από τον Δεκέμβριο... Πότε είχε υποσχεθεί ότι θα την δώσει???

και εγώ πήρα στο A3 την Oreo και είναι άψογη αλλά είχε είδη ακυρωθεί στο Α5, S8 & S7...

Δημοσ.

Αν θες να είσαι πρώτη, τότε πρέπει να κοιτάξεις όλα τα τμήματά σου Huawei. Όχι κάθε λίγο και λιγάκι να βγάζεις συσκευές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...