Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω την παρηγγειλα παντως. Λουκουμι θα ναι για το συστημα μου πιστευω και το ultra wide στις 34' πιστευω θα ναι μαγεια. Για το υπνοδωματιο στο 1 μετρο πιστευω θα κατσει τελεια. Επισης παιδια τα 144hz θα ναι φανταστικα σε συνδυασμο με το freesync. Εντυπώσεις οταν παραλαβω με το καλο. Πάντως στα reviews λενε τα καλυτερα. Πολυ γρηγορο πανελ, υψηλοτατο κοντραστ κ ρυθμισμενη out of the box

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν πρόλαβα να πάω να την δώ σήμερα και βλέπω τώρα ότι εξαντλήθηκε.... Όταν κάτι το ψειρίζεις αυτά γίνονται!

Νext time. 

39 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εγω την παρηγγειλα παντως. Λουκουμι θα ναι για το συστημα μου πιστευω και το ultra wide στις 34' πιστευω θα ναι μαγεια. Για το υπνοδωματιο στο 1 μετρο πιστευω θα κατσει τελεια. Επισης παιδια τα 144hz θα ναι φανταστικα σε συνδυασμο με το freesync. Εντυπώσεις οταν παραλαβω με το καλο. Πάντως στα reviews λενε τα καλυτερα. Πολυ γρηγορο πανελ, υψηλοτατο κοντραστ κ ρυθμισμενη out of the box

Kαλορίζικη και να την χαρείς. Πες μας εντυπώσεις.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνω που παρήγγειλα την LG 29um59 απο Public γιατί έχω 90 ευρώ πιστωτικό και τώρα αυτό..............

http://www.public.gr/product/othoni-ypologisti-29-lg-29um59-p-full-hd-ips-led-ultrawide/prod8720083pp/

Τι να κάνω δώστε τα φώτα σας! :D 

(Βέβαια η 29um59 μου βγαίνει τσάμπα στα 110 ευρώ με το πιστωτικό, αλλά...)

Επεξ/σία από lionheart75
  • Moderators
Δημοσ.

Νικο, η 29αρα δεν ειναι καν προσφορα για να το συζηταμε, δεν ειναι vfm επομενως η αγορα της, το κουπονι σου μπορει να παει σε αληθινη προσφορα καποια στιγμη, δεν το χανεις.

Αυτη ειναι η τιμη της επι 8 μηνες, τοσο εχει και εξω. 

Αυτη του θεματος αντιθετα ειναι προσφορα ακομα και με τις εξω τιμες. Απο εκει και περα ειναι μια κουβεντα που μπορεις να την κανεις μονο με τον εαυτο σου. ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, matrixxx είπε

H 29αρα δεν ειναι καν προσφορα για να το συζηταμε, δεν ειναι vfm επομενως η αγορα της, το κουπονι σου μπορει να παει σε αληθινη προσφορα καποια στιγμη, δεν το χανεις.

Αυτη ειναι η τιμη της επι 8 μηνες, τοσο εχει και εξω. 

Αυτη του θεματος αντιθετα ειναι προσφορα ακομα και με τις εξω τιμες. Απο εκει και περα ειναι μια κουβεντα που μπορεις να την κανεις μονο με τον εαυτο σου. ;)

Πράγματι, έτσι είναι για όλες τις αγορές που κάνουμε γενικότερα, δεν αντιλέγω.

Ο λόγος που δεν πήρα εξαρχής την 34άρα είναι το γεγονός ότι κάθομαι κοντά, στα 50-60 εκατοστά.

Οπότε φοβάμαι ότι θα είμαι καλύτερα να πάω στην 29άρα για αυτή την απόσταση. Από την άλλη μαθημένος με την 32άρα φοβάμαι επίσης ότι το 29άρι θα μου είναι μικρό.

Το link της 29άρας δεν το έβαλα σαν προσφορά, παρεξήγησες. Ασφαλώς και δεν είναι. Όμως με το πιστωτικό που έχω μου βγαίνει σε πολύ χαμηλή τιμή, γιαυτό και το έβαλα για να το δεί το φόρουμ.

Όλο αυτό γίνεται γιατί θέλω να πάρω UW monitor και θέλω γνώμες για να αποφασίσω πιο εύκολα. Αυτά. :) 

Edit: Εξαντλήθηκε πάλι η 34άρα, οπότε.... άδικα πονοκεφαλιάζω, θα πάρω την 29um59 στα 110 ευρώ λοιπόν. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Η 29άρα ναι μεν ultra wide αλλά σαν μια 24αρα. Μάλιστα είναι μικρότερη στο ύψος κατά 0.25 inches.

Σαν μια 23άρα δηλαδή :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Είναι μικρότερη η 23αρα. Άρα είναι μεταξύ 23 και 24 :P

H 29ara 21:9 είναι 24% μεγαλύτερη από την 24αρα 16:9 σε καθαρή εικόνα 

Screenshot_20180626-174613.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Heybro είπε

H 29ara 21:9 είναι 24% μεγαλύτερη από την 24αρα 16:9 σε καθαρή εικόνα 

Screenshot_20180626-174613.png

Όχι είσαι λάθος. Δεν είναι καθαρά 24αρα. Η κλασικές 24αρες είναι 23.8. Έχω 24.1(16:10) και φυσικά είναι μέρα με την νύχτα.

Μην βγούμε άλλο off topic.

Edit: αναφέρομαι σε ύψος και όχι σε συνολική επιφάνεια.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Όχι είσαι λάθος. Δεν είναι καθαρά 24αρα. Η κλασικές 24αρες είναι 23.8. Έχω 24.1(16:10) και φυσικά είναι μέρα με την νύχτα.

Μην βγούμε άλλο off topic.

Μιλάμε για κάτω του 1% διαφορές εντάξει. Στο display wars τις συγκρίνει σαν καθαρές 24αρες και 29αρες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...