Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Αν βρεις το link με ενδιαφέρει

Δεν ήταν αυτό το link αλλά μέσες άκρες αυτό συμβαίνει 

https://forums.guru3d.com/threads/144-hz-vsync-triple-buffering.383057/

Vsync με triple buffering πάντα για αυτό στα 75 όταν πέσω στα 74 πάει στα 37 απευθείας. Θα δω με double buffering τι γίνεται. 

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Άν παίζεις fps και κάθεσαι μακριά πάρ'την χτές.

Eίμαι στους 60 πόντους στην 32" 2560x1440.

Δυστυχώς το γραφείο μου δεν έχει βάθος και δεν έχω δυνατότητα να βάλω και μεγαλύτερου πλάτους γραφείο στο δωμάτιο για να κάθομαι πιο μακριά.

Αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι αλλιώς θα την είχα πάρει χτές. 

Games στο pc παίζω αποκλειστικά World of Tanks, λίγο PUBG και κανένα assasins (αν δεν το έχω στις κονσόλες) και κάποια επιλεκτικά ραλάκια (need for speed κλπ).

Όλα τα υπόλοιπα στις κονσόλες ps4 + xone.

Ρίχτε γνώμες παίδες γιατί είμαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη (αν και την ξέρω την απάντηση...) :P 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

92vs82 ppi είναι η διαφορά. Στα 60 εκατοστά σίγουρα δε θα έχεις την ευκρίνεια της 32αρας που έχεις. Για αυτό πήγα σε 29αρα γιατι κάθομαι κοντά και έχω 96ppi που είναι υπεραρκετό. 

Screenshot_20180624-212819.png

Screenshot_20180624-212802.png

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως και πάλι δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά, ίσως τελικά να μην έχω σοβαρό θέμα.

Θα πρέπει να πάω να τη δώ απο κοντά και να αποφασίσω εκείνη τη στιγμή. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Πάντως και πάλι δεν φαίνεται να έχει μεγάλη διαφορά, ίσως τελικά να μην έχω σοβαρό θέμα.

Θα πρέπει να πάω να τη δώ απο κοντά και να αποφασίσω εκείνη τη στιγμή. 

Από κοντά είναι το καλύτερο είναι 10ppi διαφορά. Στα παιχνίδια δεν θα δεις διαφορά σε browser όμως ίσως υπάρχει θέμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ok το γνωρίζω αυτό γιαυτό και δεν το αποφασίζω αλλιώς θα την είχα παραγγείλει ήδη, είναι πανέμορφο μόνιτορ και η βάση της είναι στιβαρή με αρκετές ρυθμίσεις.

Τεσπα, αν γίνει και την πάρω τελικά θα ενημερώσω το νήμα. :) 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ναι ok το γνωρίζω αυτό γιαυτό και δεν το αποφασίζω αλλιώς θα την είχα παραγγείλει ήδη, είναι πανέμορφο μόνιτορ και η βάση της είναι στιβαρή με αρκετές ρυθμίσεις.

Τεσπα, αν γίνει και την πάρω τελικά θα ενημερώσω το νήμα. :) 

Αν την πάρεις θα εκπλαγείς με το UW είναι κορυφή. Στα συν τα 2 hdmi οι quick charge 3 θύρες η ρυθμιζόμενη βάση. Είναι οθόνη 600 ευρώ και την δίνουν 399 μείον 50 η επιταγή 350 βγαίνει. Τσάμπα για αυτά που προσφέρει απλά θέλει απόσταση να την ευχαριστηθείς 34 στα 50 εκατοστά είναι πολύ μεγάλη. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Eίμαι στους 60 πόντους στην 32" 2560x1440.

Δυστυχώς το γραφείο μου δεν έχει βάθος και δεν έχω δυνατότητα να βάλω και μεγαλύτερου πλάτους γραφείο στο δωμάτιο για να κάθομαι πιο μακριά.

Αυτός είναι και ο λόγος που το σκέφτομαι αλλιώς θα την είχα πάρει χτές. 

Games στο pc παίζω αποκλειστικά World of Tanks, λίγο PUBG και κανένα assasins (αν δεν το έχω στις κονσόλες) και κάποια επιλεκτικά ραλάκια (need for speed κλπ).

Όλα τα υπόλοιπα στις κονσόλες ps4 + xone.

Ρίχτε γνώμες παίδες γιατί είμαι με το δάκτυλο στην σκανδάλη (αν και την ξέρω την απάντηση...) :P 

Θα απογοητευτεις απο 1440p στο 1080p ειδικα οταν μιλαμε ΚΑΙ για 2 ιντσες παραπανω.

Και σε παιχνιδια θα δεις διαφορα, απλα στα παιχνιδια δεν θα κανει μπαμ οπως στην επιφανεια εργασιας.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Θα απογοητευτεις απο 1440p στο 1080p ειδικα οταν μιλαμε ΚΑΙ για 2 ιντσες παραπανω.

Και σε παιχνιδια θα δεις διαφορα, απλα στα παιχνιδια δεν θα κανει μπαμ οπως στην επιφανεια εργασιας.

Η διαφορά είναι 10ppi με την 32αρα που έχει. Και εγώ είμαι σε 2560x1080 αλλά λόγω 29αρας έχω 96ppi δηλαδή καλύτερη εικόνα ευκρίνεια από 1440p σε 32ιντσες. Δε πάει αναλογικά δηλαδή μεγαλύτερη ανάλυση καλύτερη εικόνα. Όλη η ουσία είναι το ppi μια 23αρα full HD έχει πολύ καλύτερη εικόνα από 32αρα 1440p λόγω μεγαλύτερου ppi. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Η διαφορά είναι 10ppi με την 32αρα που έχει. Και εγώ είμαι σε 2560x1080 αλλά λόγω 29αρας έχω 96ppi δηλαδή καλύτερη εικόνα ευκρίνεια από 1440p σε 32ιντσες. Δε πάει αναλογικά δηλαδή μεγαλύτερη ανάλυση καλύτερη εικόνα. Όλη η ουσία είναι το ppi μια 23αρα full HD έχει πολύ καλύτερη εικόνα από 32αρα 1440p λόγω μεγαλύτερου ppi. 

Ειναι μικροτερη αναλυση με περισσοτερες ιντσες, τι συζηταμε;

Ολος ο σκοπος ειναι να πας σε μεγαλυτερη οθονη που θα σου δινει και καλυτερη ποιοτητα εικονας, οχι το αντιθετο (για μενα εστω).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ειναι μικροτερη αναλυση με περισσοτερες ιντσες, τι συζηταμε;

Ολος ο σκοπος ειναι να πας σε μεγαλυτερη οθονη που θα σου δινει και καλυτερη ποιοτητα εικονας, οχι το αντιθετο (για μενα εστω).

Η 34αρα uw είναι πιο μικρή από τη 32αρα 16:9

http://www.displaywars.com/32-inch-16x9-vs-34-inch-21x9

Η διαφορά είναι 10ppi. Από 92 82. Η διαφορά υπάρχει και καλό είναι να την δει από κοντά. 

4.54% μεγαλύτερη είναι η 32αρα 16:9

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Η 34αρα uw είναι πιο μικρή από τη 32αρα 16:9

http://www.displaywars.com/32-inch-16x9-vs-34-inch-21x9

Η διαφορά είναι 10ppi. Από 92 82. Η διαφορά υπάρχει και καλό είναι να την δει από κοντά. 

Για μενα οποιος παει σε 34 και πανω δεν πρεπει να κοιταει σε λιγοτερο απο 3440χ1440p. Απο εκει και περα ενηλικες ειμαστε ο καθενας κανει οτι θελει, εγω απλα λεω την γνωμη μου.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Για μενα οποιος παει σε 34 και πανω δεν πρεπει να κοιταει σε λιγοτερο απο 3440χ1440p. Απο εκει και περα ενηλικες ειμαστε ο καθενας κανει οτι θελει, εγω απλα λεω την γνωμη μου.

Μαζί σου είμαι απλά ας πάει ο φίλος να τη δει από κοντά να του φύγει η κάψα και βλέπει. Οτιδήποτε κάτω απο 90ppi σε 50 60 εκατοστά απόσταση είναι λίγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ με @Salvation81 ότι στις 34" το βέλτιστο είναι 4k ανάλυση, το έχω γράψει άλλωστε και σε άλλο νήμα πρόσφατα. 

Όπως και να χει επειδή το monitor μου αρέσει και ήθελα να πάρω UW κάποια στιγμή, θα πάω να το δώ απο κοντά και θα προσπαθήσω να προσομοιάσω απο την απόσταση που κάθομαι να κάνω Browsing η να γράψω κανένα έγγραφο.

Αν το αποτέλεσμα με ικανοποιήσει θα την πάρω. :) 

Επεξ/σία από lionheart75
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...