Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού σε λίγους μήνες ξενοικιάζω το φοιτιτόσπιτο και γυρίζω στο πατρικό.Ώρα να κάνω έναν καλό σταθερό γιατί καλό το λάπτοπ αλλά έχει και όρια

Ποσό που διαθέτουμε :Όσο βγεί απλά το κάθε υλικό να είναι όσο ποιο VFM γίνεται.Ξεπερνάω τα 1000ευρώ άνετα αν χρειαστεί

Χρήση υπολογιστή :Τα πάντα.Περισσότερο Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Όχι κάτι συγκεκριμένο

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? ΝΑΙ.Να είναι σίγουρα 144hz 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι έχω ήδη

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).Χαλκίδα.Με βολεύει το e-shop αλλά και οτιδήποτε άλλο αν έχει μεγάλη διαφορά σε κόστος

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Δεν έχω πρόβλημα να είναι διασκορπισμένα αλλά να είναι από αξιόπιστα μαγαζιά

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα το στήσω μόνος

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Δεν χρειάζομαι

Αν γίνεται να υποδείξετε 2 setup το ένα με Ryzen και το άλλο με intel.

Επεξ/σία από raptorx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάζω δύσκολα τώρα αλλά θέλω να παίζει τα πάντα από παιχνίδια.Εχω ήδη αγορασμένο PUBG και στοxεύω far cry 5.Παίζω από την βαρεμάρα όλα τα ήδη μέχρι και racing.Να βγάλει και λίγο ακόμα καιρό χωρίς αλλαγές.

Γραφικά να έχει καλή ποιόητα στα 1080 και αν μπορεί και στα 144hz

Επεξ/σία από raptorx
Δημοσ.
3 ώρες πριν, raptorx είπε

Βάζω δύσκολα τώρα αλλά θέλω να παίζει τα πάντα από παιχνίδια.Εχω ήδη αγορασμένο PUBG και στοxεύω far cry 5.Παίζω από την βαρεμάρα όλα τα ήδη μέχρι και racing.Να βγάλει και λίγο ακόμα καιρό χωρίς αλλαγές.

Γραφικά να έχει καλή ποιόητα στα 1080 και αν μπορεί και στα 144hz

Μέχρι πόσο πάνω από 1000€ μπορείς να ξεφύγεις; Για να δούμε πως θα γίνει με την οθόνη, γι'αυτό σε ρωτάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποια κομμάτια από eshop.gr αλλά τα περισσότερα από hellasphone.gr

Διευκρινίζω, την οθόνη μην την δέσεις κόμπο. Είναι μια 24άρα-va panel στα 144, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές :  https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=14427163%2C9171021%2C12549782%2C12340474%2C12883087%2C10455522 αναλόγως τις ίντσες, το panel (va,tn,ips) και πόσα διατίθεσαι να δώσεις γιατί δεν παύει να είναι 1080p. Άσε που για 1080p καλύτερα 24''. Γι'αυτό σου έβαλα ενδεικτικά μια σχετικά vfm επιλογή. Άν στόχευες σε 1440p θα πήγαινε αλλού η δουλειά αλλά και σε υψηλότερο κόστος έτσι κι αλλιώς.

eshop.jpg

hellasphone.jpg

Σύνολο : 1200€

Επεξ/σία από jeandoumpier
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/6/2018 στις 9:46 ΜΜ, raptorx είπε

Ενδιαφέρον το σύστημα.Και η οθόνη.24 ιτσες ειναι το ιδανικο για μενα

Μόνιτορ εγώ θα σου πρότεινα ASUS VG248QE ή κάποια BenQ Zowie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...