Teddy77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Ναι, είναι ένα από τα χειρότερα παραδείγματα το spiderman. Το πρόβλημα παραμένει όμως ότι χρειάζεται πολύ καλό επεξεργαστή για να μη "χάνει". Λόγω αυτού συν του ότι δεν την βρίσκεις καν στην κανονική της τιμή, δεν έχει νόημα ως budget friendly λύση.
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Βλέπω ότι η 7700ΧΤ είναι ~30% πιο ακριβή από την Β580, αλλά είναι και ~30% καλύτερη και δεν έχει και το θέμα με το cpu overhead. Άρα δεν βγάζει και ιδιαίτερο νόημα η Β580 τώρα. 1
Πέτρος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 49 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Βλέπω ότι η 7700ΧΤ είναι ~30% πιο ακριβή από την Β580, αλλά είναι και ~30% καλύτερη και δεν έχει και το θέμα με το cpu overhead. Άρα δεν βγάζει και ιδιαίτερο νόημα η Β580 τώρα γενικά. Δυστυχώς, άνθρακες ο "θησαυρός" που περιμέναμε να σώσει το pc gaming και να μπει σφήνα στους άλλους δύο. Με αυτούς τους περιορισμούς, δύσκολα θα την προτιμήσει κάποιος, για να έχουν και πάτημα στη μπλε να συνεχίσουν την ανάπτυξη. 4
Coscas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 22 hours ago, just_a_dude said: Βλέπω ότι η 7700ΧΤ είναι ~30% πιο ακριβή από την Β580, αλλά είναι και ~30% καλύτερη και δεν έχει και το θέμα με το cpu overhead. Άρα δεν βγάζει και ιδιαίτερο νόημα η Β580 τώρα. msrp 250e δεν έλεγαν; Δεν νομίζω η 7700xt να κάνει 325ε... Τελικά, νοιώθω υπερτυχερός που πήρα την 4060. Λυσάξανε τις πρώτες μέρες που κυκλοφόρησε η b580, να μιλάνε γιά ταπείνωση της 4060 και άλλα πολλά Ποιός θα πάρει B580 και θα αγοράσει πανακριβη cpu; Ο μέσος όρος θα έχει 5600 (και πολύ λέω). Eκεί τρώει επικό cpu overhead Η τιμη της είναι γιά τα γέλια (ειδικά στην Ελλάδα) και η διαθεσιμότητα στο 0 Τα 16gb μνήμης, δεν βλεπω να την σώζουν. Ασε που το θεωρώ υπερβολικό σε τέτοια gpu να βάζεις μεγάλη μνημη. Ούτε ο πυρήνας είναι δυνατότερος απο της 4060 Αντίθετα, τώρα με τo dlss 4, η 4060 θα τα πάει ακόμα καλύτερα και θα μετριαστεί και το "πρβλμ" της μικρής vram με το βελτιωμένο fg Win to win λοιπόν η 4060 γιά τα budget πορτοφόλια. Ειδικά όσοι την πήραμε και κατω απο 280e 😉 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Coscas είπε msrp 250e δεν έλεγαν; Δεν νομίζω η 7700xt να κάνει 325ε... 250$ αν δεν κάνω λάθος που σε ευρωπαϊκό msrp είναι παραπάνω. Και σε κάθε περίπτωση τι σημασία έχει το MSRP; Σημασία έχει πόσο την αγοράζεις στο μαγαζί. 1
Coscas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Just now, just_a_dude said: 250$ αν δεν κάνω λάθος που σε ευρωπαϊκό msrp είναι παραπάνω. Και σε κάθε περίπτωση τι σημασία έχει το MSRP; Σημασία έχει πόσο την αγοράζεις στο μαγαζί. Το 30% στο 250, ειναι 325 Δλδ. 250 η B580, 325 η 7700xt. Κάτι που δεν ισχύει γιά την 7700xt. Η πιό φτηνή κάνει 432e. Δλδ 72% Εννοείται ότι με αυτές τις εξωφρενικές τιμές της B580 τώρα, πας σε 7700xt Αν και νομίζω όλοι θα πανε σε 4060 πάλι. Δεν ανεβαίνεις εύκολα σκαλί στα 400e όταν έχεις πάει με το ζόρι στα 300
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 51 λεπτά πριν, Coscas είπε Το 30% στο 250, ειναι 325 Δλδ. 250 η B580, 325 η 7700xt. Κάτι που δεν ισχύει γιά την 7700xt. Η πιό φτηνή κάνει 432e. Δλδ 72% Εννοείται ότι με αυτές τις εξωφρενικές τιμές της B580 τώρα, πας σε 7700xt Αν και νομίζω όλοι θα πανε σε 4060 πάλι. Δεν ανεβαίνεις εύκολα σκαλί στα 400e όταν έχεις πάει με το ζόρι στα 300 Και ξαναλέω. Δεν μιλάω για MSRP μιλάω για πραγματική τιμή που μπορείς να την αγοράσεις σήμερα.
Coscas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 53 minutes ago, just_a_dude said: Και ξαναλέω. Δεν μιλάω για MSRP μιλάω για πραγματική τιμή που μπορείς να την αγοράσεις σήμερα. Μ' αυτή την λογική, άμα έκανε 500 πήγαινες και έπαιρνες κάρτα 30% πιό ακριβή και θα σου φαινόταν ευκαιρία Περίεργη λογική...
just_a_dude Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, Coscas είπε Μ' αυτή την λογική, άμα έκανε 500 πήγαινες και έπαιρνες κάρτα 30% πιό ακριβή και θα σου φαινόταν ευκαιρία Περίεργη λογική... Απλά θέλω να πω ότι η Β580 είναι 30% χειρότερη και 30% φθηνότερη από την 7700ΧΤ σήμερα, άρα δεν είναι ευκαιρία. Δεν είναι αυτό το φοβερό value που περίμεναν μερικοί απ' την intel. Εκεί θέλω να καταλήξω. 2
Coscas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 5 minutes ago, just_a_dude said: Απλά θέλω να πω ότι η Β580 είναι 30% χειρότερη και 30% φθηνότερη από την 7700ΧΤ σήμερα, άρα δεν είναι ευκαιρία. Δεν είναι αυτό το φοβερό value που περίμεναν μερικοί απ' την intel. Εκεί θέλω να καταλήξω. Συμφωνώ. Ούτε με 280 ειναι ευκαιρια. Εκτος αν φτιάξουν το cpu overhead 1
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Microcenter ΗΠΑ μερικές μέρες πριν $169,99 Στο skroutz όταν πρωτοβγήκαν ήταν μια χαρά στα 200 ευρώ (άσχετα αν δεν φαίνεται στο ιστορικό, δεν ξέρω τι κάνανε θυμάμαι πεντακάθαρα πάντως να τις δίνουν 200 κάτι ευρώ και νομίζω sapphire 190; πάντως σίγουρα όχι πολύ παραπάνω απο 200! ) πήγανε στα 500 και τώρα 333 ..... Δηλαδή τι γίνεται με αυτή την αισχροκέρδια; Εγώ δευτέρα θα τους πάρω τηλέφωνο ένα ένα τα μαγαζιά στο skroutz που την δίνουν τόσο να τους ρωτήσω κάντε και εσείς το ίδιο να δούμε τι παραμύθια θα σας πούνε. 2 1
labros1995 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δοκίμασα χτές το Intel Presentmon έναντι του Afterburner-RTSS και φαίνεται αρκετά ακριβές και γρήγορο με αρκετές επιλογές παραμετροποίησης. Πραγματικά με εντυπωσίασε το Overlay. Επίσης λειτουγεί και σε Nvidia και AMD κάρτες. https://game.intel.com/us/intel-presentmon/ 1
Teddy77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 8 hours ago, Dr_Pepper said: Στο skroutz όταν πρωτοβγήκαν ήταν μια χαρά στα 200 ευρώ Λάθος θυμάσαι, ίσως ήταν search results για A580. Σιγά σιγά θα πέσουν (κι εδώ) μια και βγήκε ολίγον από φόλα η B580. Όσο για το Microcenter, δεν υπάρχει κανένα μαγαζί στον πλανήτη (πλην Κίνα) που να πλησιάζει τις τιμές που δίνει... μην ξύνεις πληγές. Εγώ όποτε έχω κάνα συγγενή να έρθει από αμέρικα του λέω να πάει μια βόλτα, να κάνει βιντεοκλήση να μου φέρει κάτι. 😁
Dr_Pepper Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, Teddy77 είπε Λάθος θυμάσαι, ίσως ήταν search results για A580. Σιγά σιγά θα πέσουν (κι εδώ) μια και βγήκε ολίγον από φόλα η B580. Όσο για το Microcenter, δεν υπάρχει κανένα μαγαζί στον πλανήτη (πλην Κίνα) που να πλησιάζει τις τιμές που δίνει... μην ξύνεις πληγές. Εγώ όποτε έχω κάνα συγγενή να έρθει από αμέρικα του λέω να πάει μια βόλτα, να κάνει βιντεοκλήση να μου φέρει κάτι. 😁 Ναι ψάχνοντας στο ιστορικό μου η Α580 ήταν αυτή που είδα αρχές του μήνα και ήταν στα 195 ευρώ.
just_a_dude Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Και επίσης η τιμή στα μαγαζιά των ΗΠΑ στο ράφι δεν έχει το VAT αν δεν κάνω λάθος. Οπότε όταν πληρώνεις είναι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα