just_a_dude Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:26 πμ 2 λεπτά πριν, aplos73 είπε Που τέτοια τύχη. Έναν Ι5 13400 εχω και μια 2060 rtx και κοιτάω να αναβαθμίσω με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο. Ε. Και με την Β580 είχα μια ελπίδα ( λόγο και τωv 12 GB VRam ) να την κάνω σχετικά φτηνά. Οπότε τώρα πρέπει να κοιτάξω για κάτι άλλο. Καμιά 7700 XT όπως μου έγραψε ένας φίλος παραπάνω η να περιμένω τις καινούριες AMD και Nvidia . Μάλλον αυτό θα κάνω και οσο περιμένω θα μαζέψω παραπάνω λεφτά. 30% καλύτερη είναι η 7700ΧΤ, όσο δηλαδή περίπου και η διαφορά στην τιμή τους. 7700ΧΤ για 'μενα χίλιες φορές. 3
aplos73 Δημοσ. Κυριακή στις 12:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:48 μμ Αυτό μάλλον θα κάνω. 7700ΧΤ η κάποια από την καινούρια σειρά της AMD ( αν κοστίζει πιάνω κάτω όσο η 7700ΧΤ ) . θα κάνω υπομονή για την ωρα και θα μαζέψω και παραπάνω λεφτά. 2
spi79 Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:36 μμ Μια χαρά cpu είναι ο 13400.Κάνε υπομονή και μακριά από τη προβληματική intel.Εγώ με 7600 και 4070s πάντως, δεν έχω κανένα θέμα ακόμα και σε 1080 που είμαι για την ώρα.
Stratosnis Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Επειδή το έχασα, δεν την ακουμπάμε καν για 1440p ( 10600k + rebar);
badounask Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Να σχολιάσω και εγώ με την σειρά μου λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο να βάζουμε σε συγκριτικά κάρτες αξίας 250€ με επεξεργαστές 500€-600€ για να μην συνυπολογίσω τη mobo και τις ραμ και τροφοδοτικά που εκεί η κατάσταση ξεφεύγει σε τιμή. Δεν γίνεται ένα σύστημα συνολικής αξίας 2000€+ να έχει gpu 250€ τρανό παράδειγμα η Β580 ευτυχώς που δεν υπήρχε απόθεμα πουθενά γιατί θα πηγαίναμε για μαλλί και θα φεύγαμε κουρεμένοι, πρώτος και καλύτερος εγώ που την περίμενα πως και πως για να την σετάρω με τον 5600χ . Η μόνη ελπίδα η νέα γενιά απο amd ή nvidia μπας και μπορέσουμε να παίξουμε κανα παιχνίδι με αξιοπρεπέστατα γραφικά χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε ένα κάρο λεφτά για τα σαπάκια 7600ΧΤ και 4060ΤΙ που ζητούν ακόμα και σήμερα.
Havik Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες To bottlenecκ σε 1440p δεν πρέπει να είναι τόσο φανερό αλλά όσοι έχουν 1080p σε κάποιους τίτλους θα έχουν "χοντρό πρόβλημα". Αν δεις το vid τον Canucks που έχει και 4060 κ 6700xt είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και από τα 2 που έβγαλε ο HUb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα