Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, @topos είπε

Εγώ για θετικό βήμα το βλέπω, και αντικειμενικά καλή περίοδος για launch, θα παίζει μόνη της μπάλα στην κατηγορία για ένα ~6μηνο μέχρι να βγάλουν amd/nvdia τις δικές τους "μικρές".

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν ανεφεραν κάτι για τις "780"...

Αυτο👍σε αυτή την κατηγορία η ιντελ είναι μόνη της για τις επόμενες 4 μήνες και είναι μόνη της στην κορυφή!

7 ώρες πριν, Aris-leme είπε

Η κάρτα φαίνεται μια χαρά απλά δε βλέπω να έρχεται κάτω από 300 και δεν ξέρουμε τον ανταγωνισμό που θα έρθει σε λίγο καιρό. Η λογική λέει ότι θα την ξεπεράσουν και 5060 και η 8600 αλλά σε τι τιμή και τι μνήμη. 

Στα 250 ευρώ και κάτω θα ήταν η "γκοου του" λύση

Ναι εννοείται η 5060/8600 θα την περνάνε αλλά άμα έρθουν πάλι με 8gb vram νομίζω πολλοί θα πάνε στην b580

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.

Παιδιά δεν πρέπει να την απαξιώνουμε την Β580. Ας δούμε πως θα τα πάει στα παιχνίδια και βλέπουμε. Αν τα πάει καλά  αρκετοί θα την πάρουν σαν μια καλή εναλλακτική σε κάτι 4046 , 7600.Και στον ανταγωνισμό θα κάνει καλό μπάς και πέσουν λίγο οι τιμές. 

• Like 2
Δημοσ.

Στα 249 αν βάλουμε το ΦΠΑ φτάνουμε περίπου 310. Αν υποθέσουμε και 10-15 καπέλο, δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή τιμή τελικά. Σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε τις πραγματικές επιδόσεις και θα δούμε αν μπορεί να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

Δημοσ.

Μπάχαλο το DisplayPort specification εντελώς..Αφού υπάρχουν τέτοιες διαφορές, αλλάξτε και την ονομασία για να μην μπερδεύεται ο κόσμος..

Το DisplayPort 2.1 περιλαμβάνει τα παρακάτω..

GUNNIR-DISPLAYPORT-21.jpg

UHBR10 = 40Gbps

UHBR13.5 = 54Gbos

UHBR20(Full-spec) = 80Gbps

• Sad 1
Δημοσ.
Στις 4/12/2024 στις 8:42 ΠΜ, nikos5800 είπε

Αυτο👍σε αυτή την κατηγορία η ιντελ είναι μόνη της για τις επόμενες 4 μήνες και είναι μόνη της στην κορυφή!

Ναι εννοείται η 5060/8600 θα την περνάνε αλλά άμα έρθουν πάλι με 8gb vram νομίζω πολλοί θα πάνε στην b580

image.png.f0e9285e2b99657487792c14e059e880.png

0 διαφήμιση, κακή φήμη από τις προηγούμενες κάρτες, κακή διαθεσιμότητα/λίγοι partners.

Ποιοι πολλοί θα πάνε σε intel?

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Fulgore είπε

image.png.f0e9285e2b99657487792c14e059e880.png

0 διαφήμιση, κακή φήμη από τις προηγούμενες κάρτες, κακή διαθεσιμότητα/λίγοι partners.

Ποιοι πολλοί θα πάνε σε intel?

ολα απο καπου ξεκινανε

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

ολα απο καπου ξεκινανε

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα συμφορουμίτη.

Είμαστε σχεδόν στο 2025 και μιλάμε για την Intel απέναντι στο μονοπώλειο της Nvidia.

Αν δεν το πάρει σοβαρά το όλο θέμα η Intel, στις επόμενες 2 γενιές ξέρω γω, θα αποχωρήσει.

Τα ίδια ακριβώς λέγαμε και για την Amd, και βλέπουμε πως σε αυτή την γενιά δεν θα ασχοληθεί με high end.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...