Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 827
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 minute ago, Havik said:

Οριακά καλύτερη μεν αλλά τουλάχιστον θα φορτώνει όλα τα texture και δεν θα βλέπεις γραφικά PS1/N64 !

Βρε συμφωνούμε αλλά δεν τη λες και must buy, ειδικά συγκρινόμενη με κάρτα 2ετίας.

Τη λες 'ε εδώ που φτάσαμε, τι να κάνουμε, ωραία φαίνεται'...

Το θέμα είναι να κάνει τέτοιο μπαμ ώστε να αποκτήσει το momentum σε ειδήσεις, διθυρραμβικά σχόλια από reviewers κλπ ώστε να την αγοράσει ο κόσμος και να ξεκολλήσει από την nvidia, να αποκτήσει μερίδιο και να την υπολογίζουν και οι devs στα optimizations. Ήδη το XeSS τα σπάει σχεδόν όπου το έχουν βάλει.

@nikos5800 250$ λέει τιμή, άρα standard πάνω από 300ευρώ. Αν είχε 210$ (=250ευρώ) θα ήταν must buy.

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, Teddy77 said:

Βρε συμφωνούμε αλλά δεν τη λες και must buy, ειδικά συγκρινόμενη με κάρτα 2ετίας.

Τη λες 'ε εδώ που φτάσαμε, τι να κάνουμε, ωραία φαίνεται'...

Το θέμα είναι να κάνει τέτοιο μπαμ ώστε να αποκτήσει το momentum σε ειδήσεις, διθυρραμβικά σχόλια από reviewers κλπ ώστε να την αγοράσει ο κόσμος και να ξεκολλήσει από την nvidia, να αποκτήσει μερίδιο και να την υπολογίζουν και οι devs στα optimizations. Ήδη το XeSS τα σπάει σχεδόν όπου το έχουν βάλει.

@nikos5800 250$ λέει τιμή, άρα standard πάνω από 300ευρώ. Αν είχε 210$ (=250ευρώ) θα ήταν must buy.

Ε τότε να τη συγκρίνουμε με κάρτα 6ετίας, πχ την 1650 Super :D

Δημοσ.

Επιδόσεις 6700ΧΤ, δηλαδή, πάνω-κάτω (σε raster), με μνήμη 6700ΧΤ, με τιμή 6700ΧΤ (μην πιάσουμε τα γνωστά του μιναρίσματος, παρακαλώ), με λογικά καλύτερο RT (πόσο? όσο μια 7800ΧΤ/GRE?) και upscaler.

Δεν τρέχουμε και στα λιβάδια με ξέπλεκες τις κοτσίδες μας ανεμίζοντας τα βρακάκια μας, πάντως.

• Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Havik είπε

"To RT είναι εκτός κάδρου για κάρτες κάτω των 300ευρώ. Δεν αξίζει καν να το αναφέρουμε."

Αυτό να το πεις σε όσους αγόραζαν 4060/4060ti γιατί "έχει RT".

"250$ =>300+€ για οριακά καλύτερη απόδοση με το σκουπίδι 4060 διετίας, που ήδη το βρίσκεις ~280€?"

Οριακά καλύτερη μεν αλλά τουλάχιστον θα φορτώνει όλα τα texture και δεν θα βλέπεις γραφικά PS1/N64 !

Εγώ πάντως μια χαρά τρέχω με rt με την  4060,μάλλον θα πρέπει να ξανά παίξεις παιχνίδια του ps1,το rt αξίζει σε όλες τις κατηγορίες τιμών μην τα ξανά λέμε τα ίδια, κατεβάζεις το preset από το ultra στο high και όλα τα προβλήματα με την vram έχουν λυθεί μην τα ξανά λέμε τα ίδια 😜

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

στα 250 ευρώ με 12gb

Πόσες φορές έχουμε πει ότι οι τιμές που βλέπουμε σε δολλάρια δεν μεταφράζονται αντίστοιχα σε ευρώ???

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Πόσες φορές έχουμε πει ότι οι τιμές που βλέπουμε σε δολλάρια δεν μεταφράζονται αντίστοιχα σε ευρώ???

Ναι το ξέρω απλά αυτά τα δεδομένα έχουμε τώρα,μέχρι να εμφανιστούν εδώ θα δείξει👍

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Havik είπε

Διαφωνώ πλήρως, παίζει είναι η καλύτερη κάρτα που μπορείς να αγοράσεις κάτω από 450€

Τι άλλο θα πάρεις; απαρχαιωμένα 8gb να παίζεις RT? Την ανύπαρκτη 7600 ?

Την 4060ti /7600xt που είναι 16gb αλλά δεν μπορούν να τα αξιοποιήσουν λόγο mem bus?

όλα είναι "σκουπίδια" με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η 580 ίσως αποδειχθεί να είναι πραγματική entry gaming κάρτα με 12gb!

image.png.dd8d32a96cfa5a54d2053da4bba8d88b.png

Μόλις τώρα, nikos5800 είπε

Ναι το ξέρω απλά αυτά τα δεδομένα έχουμε τώρα,μέχρι να εμφανιστούν εδώ θα δείξει👍

Ποια δεδομένα έχουμε?

Τιμές σε δολλάρια Αμερικής χωρίς ΦΠΑ ανακοινωσαν. Και η 7600 269δολλάρια είχε day one αλλά πάνω από 300ευρώ ήρθε day one.

Δημοσ.
6 minutes ago, Πέτρος said:

Επιδόσεις 6700ΧΤ, δηλαδή, πάνω-κάτω (σε raster), με μνήμη 6700ΧΤ, με τιμή 6700ΧΤ (μην πιάσουμε τα γνωστά του μιναρίσματος, παρακαλώ), με λογικά καλύτερο RT (πόσο? όσο μια 7800ΧΤ/GRE?) και upscaler.

Δεν τρέχουμε και στα λιβάδια με ξέπλεκες τις κοτσίδες μας ανεμίζοντας τα βρακάκια μας, πάντως.

Έτσι όπως το θέτεις δεν έχει άδικο αλλά τουλάχιστον είναι καινούρια με εγγύηση και δεν την έχει ο άλλος 4 χρόνια, σε αυτήν την τιμή (280 -300€ μόνο μτχ την βρίσκεις).

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Havik είπε

Έτσι όπως το θέτεις δεν έχει άδικο αλλά τουλάχιστον είναι καινούρια με εγγύηση και δεν την έχει ο άλλος 4 χρόνια, σε αυτήν την τιμή (280 -300€ μόνο μτχ την βρίσκεις).

Βρε σίγουρα, απλά μην λέμε ότι είδαμε κάτι το συγκλονιστικό κι από την μπλε.

Αν λύσουν το θέμα με τα DX τους, θα είναι απλά μια ακόμα αξιοπρεπής λύση δίπλα στους άλλους, τίποτα περισσότερο.

Τουλάχιστον να κρατάνε κάπως τα μπόσικα, μην ανεβαίνει σε τιμή καθε segment με κάθε κυκλοφορία.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Fulgore είπε

image.png.dd8d32a96cfa5a54d2053da4bba8d88b.png

Ποια δεδομένα έχουμε?

Τιμές σε δολλάρια Αμερικής χωρίς ΦΠΑ ανακοινωσαν. Και η 7600 269δολλάρια είχε day one αλλά πάνω από 300ευρώ ήρθε day one.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα,απλά ξέρουμε τις τιμές σε δολάρια και στα γρήγορα το λέω στα 250 ευρώ ακόμα και να μην ισχύει,νομίζω το καταλαβαίνουμε όλοι πως το εννοώ 👍

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ τις τελευταίες μέρες είμαι στα κάτω μου... Περιμένω να δω τιμή απο Πλαίσιο να ανέβω λίγο... Θα περνάει το 500άρικο ? με πιάνουν νευρικά γέλια μόνο με την σκέψη...

Επεξ/σία από Eloy
Δημοσ.

Εγώ για θετικό βήμα το βλέπω, και αντικειμενικά καλή περίοδος για launch, θα παίζει μόνη της μπάλα στην κατηγορία για ένα ~6μηνο μέχρι να βγάλουν amd/nvdia τις δικές τους "μικρές".

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως δεν ανεφεραν κάτι για τις "780"...

• Like 1
Δημοσ.

Η κάρτα φαίνεται μια χαρά απλά δε βλέπω να έρχεται κάτω από 300 και δεν ξέρουμε τον ανταγωνισμό που θα έρθει σε λίγο καιρό. Η λογική λέει ότι θα την ξεπεράσουν και 5060 και η 8600 αλλά σε τι τιμή και τι μνήμη. 

Στα 250 ευρώ και κάτω θα ήταν η "γκοου του" λύση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...